И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 188
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
# 586
desitka, кажи го кой е този филм дето така те е разциврил? Аз не мога да си спомня кога за последно плаках Thinking много-много отдавна ще да е newsm78

KaRoLa, добри съвети ти е дала Нощни очи. Аз бих добавила да намалиш месо, тестяни и млечни продукти до минимум и да наблегнеш на салати, зеленчуци и варива.

Неродена Мома нещо се губи тези дни, тя уж щеше да праща Кама Сутрата ама аз нищичко не съм получила още Laughing Е, нищо де, може да е заето момичето.
И аделина се появи за малко на балкона днес, но не писа. Дано и тя да е добре  Hug

# 587
Благодаря ви  Hug  Вече съм много отчаяна и не знам защо се получи така с моя стомах Sad

# 588
Дами, при нас заваля първия сняг  Mr. Green  Само заснежи тревните площи и покривите, другото се стопи, ама пак е нещо  Flutter
Пуфче а броиш ли и часовете  Mr. Green  Аз откачам като сме разделени с мъжчо...  Ще стискаме палчета за другия петък, всичко ще бъде наред, само бъди спокойна  Hug
Жоржита  Joy  Горкия студент, не може да учи човека  hahaha
Дидо браво, ти си герой!  Сама така!  thumbsup
Яже а твоята снимка кога ще е?  Аз имам час за 25-ти.
Плодче  честити сини гащи   bouquet
Меци и на теб  fingerscrossed дано да е скоро.  Е каква е тая здравна каса, покрива изследването, а контраста не.  Shocked  То в един момент не си струва изобщо да се плащат осигуровки, направо на частно, така или иначе си плащаш, поне да знаеш за какво!
Бени много хубав резултат  Hug
Пиле аз моя мъж като не ме слуша, го плаша с тиквички с ориз, много го е страх  hahaha  Спомена ли ги, готов е да яде всичко, само не и тях  Whistling
Рокси и ние малко повече от година и половина, а тъкмо тръгнахме по изследвания.  Предишната ми гинеколожка тук каза, че до две години опити не е притеснително, било съвсем нормално.  Peace
Ети ще те чакаме след няколко месеца да ни донесеш хубави новини!  Пази се и се наслаждавай на хубавата си бременност  Hug
Каролче писахте е еднократно, пишехте показва продължително действие, ако бъркам ме поправете.  Blush  А иначе сини сливи, круши сутрин с водичка, вечер тревиста салатка задължително - листенца или маруля, тревиста да е.
Фики още не съм на 100% сигурна, но май ще си взема за всеки случай, зависи какво ще покажат следващите изследвания.
Да дам отчет - днес ходих до "специалиста", взеха ми кръвчица, пак ще тестват една камара неща, които вече са тествани преди два месеца, ама били от друга клиника  Shocked  Боцнаха ми Лупрон, след 24 часа пак ще точат кръвчица, с вагинален (така ли се казва  newsm78) ехограф ще проверят дебелината на лигавицата на матката и също за евентуални задържани фоликули.  Разпитах ги подробно за късата ми лутеална фаза, ще ми тестват прогестерона на 25-ти заедно с проверката на тръбите.  Също не уважават СГ от предишната клиника, втори път ще тестват мъжо, ще му взимат и на него кръв, днес издействахме направление.  Това е засега.  Днес съм айляк, отивам да пия биричка  Crazy

# 589
Тревисти неща не ям,защото лекаря ми каза да не ям такива, заради щитовидната. А ако ви кажа как примирам за зеле и искам да си хапна малко  smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Редовно пия фрапе сутрин и се надявах това да ми помогне ама....

# 590
Ох, много кофти тогава.  Наблягай на плодовете....

# 591
Фики, филмът е "Някъде на запад" от 1991г е, на мен ми хареса, за отношенията между майка и нейното момиче Simple Smile     
 Мишки, точно така за глагола Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 10:39 от desitkad

# 592
Тревисти неща не ям,защото лекаря ми каза да не ям такива, заради щитовидната. ....
KaRoLa, как така не ядеш тревисти неща newsm78 Никакви зеленчуци ли не хапваш???
Аз също съм с проблеми на ЩЖ, за нас не е препоръчително зеле, броколи и от този род, но съвсем спокойно можеш да хапваш марули, тиквички, праз, чушки, моркови, целина и де що друг зеленчук се сетиш. Едва ли всички зеленчуци са ти забранени Hug
мишки, браво за прегледа, звучи сякаш съвсем насериозно са се заели с вашия случай и скоро ще имате пълна диагностика. Дано всички резултати да са ви добри! Стискам палци  fingerscrossed
деситка, мерси мила, ще го проверя филма.

# 593
  • В къщурката на хълма на феите
Мише тука нито здравни, нито пенсионни осигуровки има смисъл да се плащат, ама нейсе .. темата не е за това Peace а защо ще ти изследват на 25ти ден прогестерона .. по-точно как го изчислиха, мина ли ти О., че да засекат 7 дни след нея?!?! newsm78
Каролче как тъй не ядеш зеленчуци бе .. ти как искаш да нямаш проблем със стомаха?!?! тва беше най-голямата дивотия, която съм чувала напоследък, няма майтап .. Whistling

# 594
Меци, за 25-ти ми е часа за тръбите, та да го съчетаем.  Не са изчислявали нищо, просто разпитах сестрата днес и тя се съгласи, че си заслужава да се провери какво е дереджето.  Не знам дали ще ми останат направления, за да искам още веднъж да ходя.  Имам направление за 5 посещения, след това ще трябва да изисквам ново, но ще видим какво ще стане.  Като цяло и доктора и екипа много ми харесват, ще се разберем някакси  Flutter

# 595
  • ул. "Мечтание"
Каролче, не всички зелении са проблемни за щитовидната.  Rolling Eyes

# 596
  • В къщурката на хълма на феите
Мише тогава просто няма смисъл да го изследвате, запази си направлението за някой друг път Peace

# 597
  • Пловдив
KaRoLa, сутрин на гладно пробвай чаша топла вода с киви. На мен лично ми помогнаха сините сливи, но си хапнах бая - около 20  Blush
Не се втелясвай с щитовидната чак толкова. Аз съм с хипофункция и си хапвам зеленце, но не прекалявам. Мисля, че е пресилено чак изобщо да не хапваш грам.

# 598
Дони, започваш 30 седмица, а?  Mr. Green Сякаш вчера каза, че си бременна  Hug

# 599
Меци, мерси  Hug  Мислех този месец да не засичам нищо, защото ни казаха да не опитваме, че изследването се пада точно около Ову-то, ама ще си меря БТ-то и сигурно ще си поискам още едно посещение, за да ида и на 7-ми ден.

Общи условия

Активация на акаунт