И през Драконовата година порой от положителни тестчета ще има - тема 87

• 18 148
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Много стиснати палчета имаш Плодче от всички нас  Praynig Hug
Ренденце ... ти как така извърдено се появи ... явно надуши хубавите новини тези дни  Mr. Green Hug

Много палчета и на всички които имат нужда  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
  • В къщурката на хълма на феите
Яже февруари сме се уговорили с мойто ендо да се видим и ако ме одобрят най-късно март съм на ЯМР

# 512
  • Sydney
Плодче палци за ЖК  Praynig Hug ти първата ФМ не я ли прави?

# 513
  • Варна
Здравейте,Милички!
[color=red]Честито на Кафенцето,Поспаланчето и другите мацки,да са им живи и здрави бебчетата,да имат много щастливо детство,а мамчетата бързо да се оправят![color=red
Честито и на виделите EFP
Много ми се струва,че следващите  EFPще са на Каролчето,преди това Фейтчето беше така лакома и успя,та затова така си мисля  love001
Пуфе изпий си нещо обезболяващо,щото аз научих за него от тук,а сестрата ми каза 20 мин. преди да вляза,ако искаш ще дойда с теб за подкрепа hug

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 13:20 от esstela

# 514
  • Велико Търново
Яже февруари сме се уговорили с мойто ендо да се видим и ако ме одобрят най-късно март съм на ЯМР

Аха, пак криво-ляво съм запомнила месеца  Flutter 'Щот тА мисля, да знаЙш  Naughty

# 515
  • София
Рейни  Joy не ме пращай мен на лекар. Аз май трябва да събирам такса всеки път, когато ме сбъркат със Зизу  hahaha

Зизу, отиди още днес, ако може на лекар, не го оставяй, защото възпалението не е шега работа!

А аз толкова бързо го оправих.. малииииииии как дебнеш Simple Smile

# 516

Добре де ... не можеш ли да идеш по всяко време ... не знаех, че трябва да те одобряват за това  ooooh! То по здравна каса ли се минава ... или ще ходиш на частно  Thinking

И един въпрос, кога се прави първа ФМ , аз се сещам, че преди ходих само в 5 месец ...

# 517
  • Sydney
F.a.t.e. аз моята я правих в 13 г.с. и няколко дни  Peace

# 518
  • Варна
Какво значи ФМ?Моля отговор за непросветените newsm78

# 519
Рейни  Joy не ме пращай мен на лекар. Аз май трябва да събирам такса всеки път, когато ме сбъркат със Зизу  hahaha

Зизу, отиди още днес, ако може на лекар, не го оставяй, защото възпалението не е шега работа!

А аз толкова бързо го оправих.. малииииииии как дебнеш Simple Smile

Стана тоолкова случайно  Mr. Green

ФМ=фетална морфология Peace

П.П. Абе хора, вече с тези слонове не мога да различа коя коя е newsm78

# 520
Сигма добре заварила  Mr. Green
Плодче  Praynig Praynig Praynig
Фейт надуших ги и направо не ме свърташе в Пазарджик. Още от там правих опити с телефона да ви наглеждам, но нещо не се получава  Thinking . А иначе и моето момче реши, че му липсвам и сутринта довтаса с влака да ми каже да го закарам на работа  Joy Joy Joy и така закарах го и се прибрах предварително  Mr. Green
естела фетална морфология  Peace

# 521
П.П. Абе хора, вече с тези слонове не мога да различа коя коя е newsm78

Аз затова оставих магаренцето Simple Smile

# 522
Фейт надуших ги и направо не ме свърташе в Пазарджик. Още от там правих опити с телефона да ви наглеждам, но нещо не се получава  Thinking . А иначе и моето момче реши, че му липсвам и сутринта довтаса с влака да ми каже да го закарам на работа  Joy Joy Joy и така закарах го и се прибрах предварително  Mr. Green

Ехе .... браво на него ...  Hug ама голяма изненада де  Mr. Green

Зу ... значи не съм станала само аз разногледа  #Crazy и аз почвам да ги бъркам  Mr. Green тамън им научих аватарите и сега всички станаха със слонове  Joy Joy Joy

Мерси Бени   Hug

# 523
  • В къщурката на хълма на феите
Фейтче една снимка с ЯМР струва 250лв., а контраста струва още 100-120лв. Whistling за да те одобрят от НЗОК и да ти поемат изследването /без контраста/ си има изисквания - да се мине ендокринологичен, гинекологичен и очен преглед и да е минала поне 1 година и половина от предишна снимка /ако има такава/ .. по принцип на частно можеш да идеш когато си искаш, но парите са много, пък и за чий *** ги плащам тия здравни осигуровки, ако за всичко минавам на частно .. и без това 99% от изследванията се поемат само от засегнатата страна /тоест пациента/ .. нямам желанието да продължавам да субсидирам държавата за тоя дето духа Crossing Arms
Яже мерси слънце Hug то няма кой знае колко варианта пред мен .. дето викал циганина: мойте деца много познават времето .. едното вика шЕ вали, другото вика няма да вали .. та и аз сега аденома или ще се е смалил или няма да се е смалил .. единственото ми притеснение е да не се е променил или да не е кръвнал, щото аз бая хормони натъпках покрай стимулациите и инсето, ама квото такова .. мама каза, че черен гологан не се губел лесно, та и аз на тва разчитам Mr. Green

# 524
  • В градината...
Ами то мъжете си мерят п....те, а вие - слоновете  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт