Отговори
# 375
Здравейте Мами и от мен!  Hug
Аз за секцио знам тези причини , които мама Рая е описала, но за ръст и аз не съм чувала до сега.
Мен лично много ме е страх от нормалното раждане, бъзливка съм си. Joy Но каквото ми каже доктора това ще е.  Mr. Green А вие мислили сте къде да раждате? Аз онзи ден ходих до моя АГ, той работи и в Окръжна болница, честно да Ви кажа крака ми за първи път стъпва там. Ами като се качих в отделението, се видях в чудо. Такова нещо не бях виждала, толкова хубаво, чисто. Не съм ходила до сега в друга болница да разглеждам, но на мен много ми хареса. А относно избора и на екип май е по- евтин примерно от МД. За другите болници не съм запозната и за това и давам този пример.
AN4ELOTI честит ти рожденник! Пожелавам му да е здрав, с много късмет и щастлив!   ura

# 376
# 377
Добро утро на петък 13 ти  Laughing

честито на всички мъжки майки и на всички които са видели хубавите резултати. Аз съм от последните с термин 30 ти юли и всичко ще ми се случва доста след вас, още не съм била на преглед в 3 тия месец, нито пол знам, нито размери, нито рискове....цял месец чета вашите и вече нямам търпение да дойде и моя ред....на 18 най- накрая.

Искам да почерпя едни алпийски мекички , сладурите от бон апити ги направиха преди дни и като го видях, не устоях.....Много лесно се приготвят между другото, без мая ...супер са... thumbsup

# 378
Добро утро и от мен Hug
Пепина, страхотна закусчица си спретнала Crazy
Относно раждането аз също искам да родя нормално ако всичко си е наред.
Ema08, аз също съм се спряла на ОБ. Прочетох  темата за ОБ, имам и две познати раждали и доволни от там. Така като гледам май и аз съм там с избор на екип. Дори мисля да отида когато има "ден на отворените врати", ако има желаещи можем да отидем колективно Heart Eyes

# 379
Добро утро и от мен Hug
Пепина, страхотна закусчица си спретнала Crazy
Относно раждането аз също искам да родя нормално ако всичко си е наред.
Ema08, аз също съм се спряла на ОБ. Прочетох  темата за ОБ, имам и две познати раждали и доволни от там. Така като гледам май и аз съм там с избор на екип. Дори мисля да отида когато има "ден на отворените врати", ако има желаещи можем да отидем колективно Heart Eyes
Ако следиш кога ще е деня на отворените врати, не ме забравяй ще дойда и аз.

# 380
Аз да попитам мили майчета а ЗАЩО ви е екип  Shocked
Отивам и си раждам при който ми се падне, кви екипи, кви пет лева  Laughing

# 381
Ema08 ще се радвам да отидем заедно Hug
pepina_79, избора на екип не е задължителен. Можеш когато дойде момента да си отидеш и да родиш при който е на смяна. Но има и опция ти да избереш при кой лекар да родиш. Ако държиш на определен лекар го избираш и съответно плащаш за него и той те изражда.

# 382
malinka_a да разбирам те, но защо след като си здравно осигурена се налага да плащаш на някой да си свърши работата, която и без това трябва да свърши, нещо не виждам логика/ освен ако не се налага секцио разбира се/. Чувала съм хиляди пъти затова и тук в Бс, с първото си раждане си хванах акушерка, а не лекар, и си платих една символична сума, така да се каже под масата, но по-късно като гледах мои приятелки какви луди пари хвърляха и направо се изумих  Shocked
Anitka не мога да се въздържа, ще си чопна от твоите алпийски мекички  Embarassed

# 383
Аз да попитам мили майчета а ЗАЩО ви е екип  Shocked
Отивам и си раждам при който ми се падне, кви екипи, кви пет лева  Laughing
Защото Пепи, моя АГ ми е роднина  и предпочитам той да е, за да нямам притеснения! Пък си е друго наблюдаващия да ти помага в този момент. Laughing Поне аз така мисля  Hug
А и последно време само за нещастни случаи чувам и ужасно ме е страх, за това и избирам този вариант. Моля се всичко да е наред  Praynig

# 384
Ema08-Найстина не се отваря сайта,става въпрос за салами които са се продавали в метров началото на месеца и предизвикват аборт,от близо 1000бр. са изтеглени 200 и нещо! сега ще пробвам пак линка да кача,дано стане! http://www.-spam093-/132686/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD … %B8-%D0%BF%D1%80/

# 385
Аз определено съм "за" избирането на екип, мисля че е много по- добре  при раждането ти да присъства гинеколога който те е наблюдавал 9 месеца , много по- сигурна и спокойна ще се чувствам, отколкото разни непознати хора да ме израждат, а и на 90 % отношението ще е различно....имам доста приятелки, които са видели много лошо отношение към тях самите по време на раждане....така че....

# 386
pepina_79 , ти ги даваш тези пари само ако искаш. Те не са под масата, а се плащат на болницата регламентирано. Аз искам избор на екип защото държа на точно определен лекар. Иначе и без избор и пак би трябвало да си свършат добре работата.
Пък и е добре да те изражда, този който 9м те е следял.

# 387
ЛЕлееееее колко сте бързи немога да сваря да чета Mr. Green Пишите, ли пишете...за което мога само да ви поздравя Hug Hug Hug
Честито на всички майки които са разбрали полът на бъдещите си деца  bouquet
За сега от мен толкова , пак ще си включа през почивните дни от вкъщи.А вие през това време не спирайте с информацията.Хапвайте си, глезете се, почивайте....мислете положително. newsm10 smile3533 smile3521

# 388
Да всеки сам избира, и да ви кажа че мен не ме наблюдава 9 месеца акушерката която ме изражда, но си родих за 20 минути, така че това са относителни неща според мен, в клиниката която ще раждам няма такива неща като избор на екип и слава богу, не мисля че трябва някой да те следи 9 месеца, за да те изроди по-добре, нали затова е учил господи, кое ще го направи по-добър, та той следи още 200 жени с теб примерно, много помни коя какво и е било през 9-те месеца Joy.
Говорим за България все пак, не за някоя страна в която всичко е ок.

# 389
  • Сливен
Някой по-горе беше написал, че има секцио по избор - няма такова нещо, но ако се договориш с лекаря, той трябва да измисли медицинска причина за да го направи. Ако зависи от мен и всичко е наред пак бих родила нормално, въпреки многото шевове при първото раждане. После възстановяването е по-бързо, корема се прибира по-бързо, да не говорм, че кърмата тръгва по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт