Отговори
# 675
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Нямам търпение и аз да видя какъв ще е мой бебо, та мисля към края на Февруари да навестя един друг гинеколог - той гледа на 3д, да видим какво ще каже.
Кафето с тези палачинкииииииииииииии, еееех, много изкушаващо   Joy

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 09:32 от cotton4e

# 676
Честит празник на всички именници - предполагам че все си имаме някоя Антония или Антонина, Антоанета!
Да са живи и здрави, много усмихнати, много положителни емоции и усмивки  Hug Hug Hug
Нека и моята племенница ми е жива и здрава, и тя е Антония  Hug
ell7 успех мила с изследванията
zarady аз такава ламя съм станала напоселдък мила, че всичко ми се яде  Crazy Joy
Котонче за всеки има, така че се възползвай спокойно  Hug

# 677
Добро утро! Закуската е чудесна за което благодарим на Pepina_79
 Мойри добре дошла и лека бременност
 Ками това което си написала е страхотно продължавайте все така и до края само с положителни неща
 Честит имен ден на Именниците

# 678
  • Sofia
Здравейте, мамчета  Grinning
Ками, аз съм, аз съм  Laughing Извинявай, но беше отдавна и вече съм позабравила линковете на мамите от април - май 2005  LaughingСтискам силно палци за зиследването днес, но съм сигурна че ще е ок Peace Ти при кой доктор беше в Марковс?
Аз утре вечер съм на док и вече нямам търпение да си видя малкото човече Laughing

# 679
  • В. Търново
Здравейте и от мен! Палачинкиии...ммм, благодаря, май на обяд ще притичам да си взема(имам наблизо до работа правят, че така ми се преядоха... Embarassed )
Ками, супер резултати. Много е вълнуваща всяка ФМ, гледаш си бебчето и му се радваш и мен ме избиваше все на рев при всеки видеозон с първото, сега май даже съм още по-емоционална  Simple Smile
Добре дошла на новата мама! 25 юли беше моят термин с първото...Специални палци имаш, да знаеш, че ми е слабост датата.. Mr. Green
И аз не съм правила тест за токсоплазмоза, не съм и с първото дете. Но и аз гледам да мисля позитивно и да не се вманиачавам на някои пропуски, важното е основните да са на линия.
Хайде, лек ден и от мен! Наистина е студеничко, но при нас такова хубаво слънце пече...

# 680
Здравейте,момичета  Flutter Колко много сте писали и май скоро ще си имаме нова тема с ново заглавие  Laughing

За два дни сте обсъждали доста теми.
Ками,Елл,браво за резултатите,стискам ви палци и за БХС Praynig
Пепина,благодаря за закуската,току що хапнах и аз,но нямам много апетит Sunglasses
Честит имен ден на племенницата ти Hug
Катя123,радвам се,че поне последните резултати са оптимистични и добри.Не се притеснявай,всичко ще е наред Hug
За токсоплазмозата наистина не съм плащала през първата си бременност,имам спомен само,че АГ ми даде някакво направление и толкова.
За покупките ми е много рано да мисля,предният път започнах някъде месец преди термина,а сега сигурно ще е по късно,защото имам всичко от баткото,а колко много нови неизползвани дрехи имам  Crazy Като беше малък много бързо наддаваше и докато се усетя някои нови дрехи му умалели Laughing И така и си останаха неизползвани8) Но няма нужда от много дрехи.Толкова неща бях накупила,после свекито ,майка ми и всичките ми лели като отчетоха,нямах място къде да ги побера.Затова сега съм им забранила-никакви дрехи Naughty
А помпата ми за кърма е на Чико и ми вършеше много добра работа.
Аз продължавам да мързелувам.По обяд ще пием кафе с една приятелка и след това ще готвя за вечеря  chef Не си давам много зор,защото изпълнявам поръчения от моите мъже-да си почивам Laughing

# 681
Ето ме и мен. Току що се връщам от МД. Бях там с идеята да пусна БХС, но не успях. Вчера бях на ФМ при доц. Карагьозова от Фемина.Прегледа беше около 1 час като през това време се установи мъжки пол, бебето отговаря на 12+6гс, има си всичко, НО е с увита пъпна връв около вратлето и не успя да се измери гънката на врата. Повика ме днес сутринта в МД за да види дали се е освободила, но все още не е и ме вика отново в четвъртък. Много ми е притеснено. Освен това ми каза да си взема талон за хоспитализация заради кръвната ми захар която е около 6.5 до 7 на гладно. Знаете ли в патологията на МД само в четвъртък ли приемат?

# 682
mamaili по-принцип в четвъртък приемат въпреки че аз като постъпих беше събота .Стискам палци всичко да е наред

# 683
Браво Ками за ФМ, сега и БХСто ще е ок, ще видиш  Wink Аз също ще ходя в 20та сед., но за пръв път, а другата сряда ще ида за БХС.
За Полимед, който ме питаше - ЖК си водят, тя е освободена от такси, като направят регистрацията не се плаща нищо след това за наблюденията. Досега са ме гледали само на 2D, тъй като не е имало нужда от 3 или 4D. Апаратурата им е много добра, не са допотопните ехографи, сещате се кои. ФМ според мен не правят защото препращат в специализираните такива центрове, тъй като си е нужно наистина мнение на доктор специализирал във ФМ, а там са по-скоро обикновени акушер-гинеколози. Аз ходя при д-р Щърбанова и съм доволна, за другите лекари не мога да дам мнение, отново е въпрос на късмет на какъв ще попаднеш и до колко ще си допаднете.
Вече и аз нямам тъппение да знам пола, дано другата сед.вече съм наясно. Като разбера ще се орентирам цветово и леко полеко ще почна да пазарувам.

# 684
Pepinaaa,тази закуска ми е любимата newsm74 ,много ти благодаря...
NellyDi тази схема ако е вярна,незнам къде ще те търся,за да те почерпя newsm53
Честит Имен ден на всички именици   bouquet
Момичета,имате ли представа дали бременните имат право да шофират или да се возят без колан?

# 685
  • Сливен
bleyda , доколкото знам бременните имат право да шофират, не съм чувала за отнемане на шоф. книжка поради бременност  Laughing, но имаме право да не слагаме колан - това го знам със сигурност.  Аз слагам още, може би като наедреем наистина ще пречи.

# 686
http://az-jenata.bg/article/13330/Saveti-kam-bremenite-ot-akushe … -prof-Pehlivanov/
Този доктор съветва да не шофираме. Аз не шофирам, щото сега съм много разсеяна, но колан все още слагам, защото не съм се сетила да не го слагам Simple Smile Иначе си го придърпвам все да не ми стяга на корема.

# 687
celika страхфотна статийка, има доста полезна информация, но аз да си призная момичета все още си шофирам и все още си слагам колан, иначе мисля че закона ни освобождава от това, но пак най-добре е да се прочете в ЗДП.
mamaili честити сини гащи мила, стискам палци всичко да е ок и да не се налага хоспитализация, но пък ако трябва, по-добре е да си под наблюдение  Hug
bleyda мила както се казва това е закуска за любими хора  Hug и понеже знам на мен какво ми се хапва и гледам и на вас да ви го предложа  Simple Smile
Тери ти излезе в отпуск и не можем ти видим очите мила  Joy
Мама Рая ми се губи нещо - някой знае ли нещо ?!  newsm78

# 688
  • на брега на морето
Честит празник на всички именици и именички!  bouquet
mamaili честити сини гащи! stork-boy 
Ками, радвам се за доброто ти ФМ. Hug
Днес ми е последният почивен ден от мини-отпуската. Утре вече съм на работа. Сутринта карах колело, за 1ви път откак съм бременна. 2 пъти по 15 мин, всичко 30 мин. Даже не се изпотих. Явно още съм във форма. Mr. Green Но за днес стига толкова.
Сега мисля да мързелувам следобяда. И за да не щъкна из нас ще си пусна филм. Simple Smile

# 689
  • Пловдив
За шофирането си шофирам! Даже обожавам да шофирам и май до края ще си карам колата ако мога да стигам педалите от големия корем!  Joy hahaha
Не съм суеверна грам, само чакам да разбера пола и веднага ще бягам към магазините! Аз обичам ярки цветове - колорит да има! И моя гардероб особено летния е шарен до пръсване, но не ходя като лудите в цветовете на дъгата!  
След 2 седмици и аз съм на БХС в 16г.с. и дано видим вече, че нямам търпение!
И аз пия магнерод превантивно в малка доза и нямам нито болки нито някви усещания в матката, а тя си расте ли расте! Не е вярно това според мен за преносването всичко си зависи от бременността! При рисковите бременности често раждането настъпва преди термин, но и това е строго индивидуално и никой не може да каже!

Общи условия

Активация на акаунт