Отговори
# 660
някой опитвал ли се е да си прави справка в сайта на Нои от събота ми дава грешен URL надявам се да е временно

# 661
silveto_niki_svetli, дано не те подведа, но мисля, че 4Д е просто режим на визуализация на бебето ти - нещо като кадри на живо от корема ти - показва ти твоето бебе не като черно-бяла ехография, а като човешка снимка (ама и аз как се изказах  ooooh!). По време на феталната морфология на нас ни пускаха от време на време 4Д изглед. Самата фетална морфология обаче предполага много повече от това да се огледа бебето визуално - на нас ни мериха и оглеждаха внимателно и в детайли последователно всякакви органи, части и системи (говоря за 15 г.с., когато по принцип не се прави, но ние си самоинициирахме - докторката каза, че доколкото позволява развитието на бебето, я прави като за 20 г.с.). Мисля, че 4Д само по себе си е подходящо да се направи по-нататък, когато бебето започне повече да прилича на човек - тогава ще можеш да го видиш как изглежда реално  Пък за феталната морфология си има конкретни срокове в зависимост от развитието на бебето Simple Smile  

# 662
nouvelle_vague , в Полимед не плащам нито лев, всички прегледи са ми по каса, включително и изследванията до тук и все едно и аз си ходя на държавно. В Щерев ме деряха яко, никога не дават направления за изследванията и директно пращат в тяхната лаборатория....и всеки път като ида е "Добър ден - 35лв" Laughing После ще чета още коментари от предните страници, не мога да смогна.....

# 663
да разбирам че феталната морфология се прави на 4Д

# 664
да разбирам че феталната морфология се прави на 4Д
не и това ти обясни и nouvelle_vague, ФМ се прави на 2, 3 и 4 Д едновременно, по-важно е да си направиш ФМ а не 4 Д преглед, него по всяко време можеш да го направиш за разлика от ФМ

# 665
Добър вечер  Hug
Силвето ето ти едно линкче,там ще намериш отговори на всички въпроси http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100
Пепи мерси мила  Hug
Помпи обсъждате-първо си купих на Чико,колкото да имам нещо,защото не бях сигурно дали ще ми трябва.Помпата на мен не ми вършеше работа,посиняваше ми и гърдите и зърната.Принудих се да купя Авент и се родих,много удобна ми беше.Една приятелка пък въобще не е доволна от Авент,а точно с Чико се е цедяла.Явно си зависи от гърдите и зърната.
Една идейка да ви вкарам-силиконови зърна  Mr. Green 13лв,но ме спасяваха вначалото много,а и после когато излязоха зъбите(при нас много рано излязоха).
Котонче и аз не харесва розово,дори бих казала,че го мразя....НО като се роди малката умирах да я видя в розово и лилаво.Предимно това са ни цветовете в гардероба.Е до 3тия месец де,защото после ми опротивя много и почнах да купувам всичко друго,но не и розово  Mr. Green
Хайде отчетох се по повдигнатите теми  Mr. Green Сега ви оставям и отивам блажено да се опна на диванчето.Лека вечер тумбачета  Hug

# 666
Лека вечер и от мен мамчета, целувки и гушки на всички! И аз се хоризонтирам  Laughing

# 667
Temata za stvolovite kletki sa6to mnogo me interesuva.Na nas moge da ni potrqva za maga mi, koito strada ot Mnogestvena skleroza i spored poslednite izsledvaniq moge sled godini da pomagat za takiva bolesti.Estestveno govorim za mnogo mnogo godini.
No nqmam nikakva ideq za kakvi pari stava vapros.Moqta ginekologka mi kaza 4e izvli4aneto ne struvalo pari.A za sahrenienie trqbva da se obarna kam banka koqto nqma ni6to ob6to s klinikata.Skoro 6te hodq da ragledam klinikite za ragdane i tam 6te popitam na mqsto.

Za silikonovite zarna da si kaga mnenieto mnogo sa udobni i namalqvat bolkata zna4itelnio,no dezata stavat marzelivi i se nau4avat da su4at samo s tqh i kogato nqkade na van mi se naloge6e da karmq parviq si sin vse ne moge6e da zahape.Taka go bqh nau4ila.Kolko e plakal po leti6ta i parkove 6toto maika mu si e zabravila zarnoto i ne moge da go nahrani.Tozi pat se zari4am 4e nqma da gi izpolzvam.Dano uspeq de,kato znam kakvi bolki i kakvi 4udesii bqha s tova karmene.

Za toksoplazmozata i moq rezultat e negativen,toest nqmam imunitet.No lekarkata kaza da pogledna ot dobrata straaa 4e 6tom dosega ne sam se zarazila to zna4i, 6ansa sega da stane e mnogo malak,osobeno kato znae6 kak da se pazi6.Prez parvata bremennost ne go bqh pravila tuk struva 26 evro, no sega praznuvahme koleda v edni priqteli koito skoro si kupiha kotka i re6ih da go napravq.Lekarkata mi kaza da go povtorq kam 28 sedmiza za sigurnost.

# 668
  • София
Здравейте,момичета Hug

Днес бях на първата фетална морфология в Марковс. Оказа се,че няма проблем да си направя БХС въпреки двата сака в началото. Вече няма и спомен от втория сак.Според доктора е въпрос на личен избор и няколко пъти настойчиво ме попита искам ли да правя БХС и дали съм сигурна.Е,аз мисля утре да направя пък каквото сабя покаже.Дано всичко е наред Praynig

ФМ мина супер,в продължение на 40 минути си гледах бебока Laughing Невероятно е. Върви с една седмица напред и според усреднените стойности от ФМ е в 13 г.с + 0 дни. Ама аз си знам,че овулацията ми беше по-рано,така че си отговаря почти Laughing
Всичко си има-по 5 пръстчета,сърчицето бие ритмично,органчетата са наред.Има си и носна костица в норма.Само нухалната транслуенция е малко по-висока 2,3 мм.,но според доктора няма нищо притеснително и е в норма/до 3 мм.била нормата.Със сина също ходих на ФМ,но хич и не съм се интересувала за такива неща Crazy/.
Аз все пак си се шашкам,де,ама съм си такава-знам си.Мъжа ми затова не е много голям привърженик на всички тези допълнителни изследвания,ама по-добре да съм спокойна,доколкото е възможно Grinning

Пола не можахме да видим.Доктора каза,че вижда нещо,но не искал да ме заблуждава,защото рано било Crossing Arms

Бебока преглъщаше много смешно,през цялото време мята ръцете и краката и подскачаше.Особено се развълнува,когато доктора ми понатисна корема да вземе някакви размери по-точно Laughing На 2 пъти се просълзих,ама успях да се въздържа да не ревна да се излагам hahaha

Втора ФМ каза около 20-22 г.с,че ми препоръчва.

Та така,моля ви,стискайте всички палци резултатите от БХС да са добре Praynig

Днес и дребното пак се разболя-вдигна Т и как ще го влача утре в МД не знам.Ама няма на кой да го оставя,така че идва с мен на БХС Rolling Eyes

Спокойна вечер и много хубави сънища ви пожелавам Laughing

# 669
Здравейте! присъединявам се към вас  Simple Smile аз съм от Пловдив - това ми е 2ра бременнност / живот и здраве всичко да е ок !/
терминът ми е 25-26 07. При двама аг ходих и двамата различни дати казаха Grinning ,но това няма значение, защото първият път бях секцио по мед.причини и сега пак ще съм си секцио, та зависи от плануването на лекаря. Но най-вероятно ще се водя на 26.07  Grinning

Ами засега толкова ,ще ви следя и ще се включвам  Grinning

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 08:33 от мойри

# 670
Добро утро момичета  Hug
Ками много се радвам за теб, това са чудесни новини  Hug Hug Hug, стискаме палци за скрининга. Обличайте се добре и се пазете, защото е много студено днес навън.
Мойри добре дошла след бременелките, спокойна бременност ти пожелавам, повече положителни емоции и хубаво бебче на финала  Hug
Пожелавам на всички хубав и слънчев ден, въпреки студа навън   bouquet

# 671
А Пепина давай сега палачинките насам  Wink.
Вчера минах видеозона всичко е наред .За болките и честото ходене до тоалетна ми каза д-ра да си пусна урина -резултата чак след 12 ч.
Ще ходя да давам кръв за БХС ,но първо ще хапна -не пречело .
Хайде лек ден ! Наистина навън е кучешки студ

# 672
Котонче, относно розовото - ти и да не купуваш, бъди сигурна че 90% от хората, ще които взимат нещо за бебка (ако е момиче) ще взимат розово ooooh! Mr. Green

Аз също бях  решила да  не купувам розови неща с каката,но в магазините  е много малък избора на  други цветове. Сега сме в розово-лилавата гама,но вече по нейно желание.

# 673
  • Sofia
Добро утро, момичета!!! smile3525
Днес празнуваме АНТОНОВДЕН.
Именници са Антон, Антония, Антоан, Антоанета, Антонина, Андон, Андония, Дончо, Донка, Доника, Дона, Тончо, Тонка, Тонко, Тоня.

Честит празник на всички именниците.
Да Ви е живо и здраво името, със здраве го носете!

pepina_79 - много благодаря за палачинките. Аз правих преди 2 дни и така като гледам май наистина имаме близост във вкусовите апетити.

Желая хубав празник и един много успешен ден на всички.  bouquet

# 674
Честито на именниците !

За стволови клетки не сме мислили още. Имаме приятелски  семейства,които си запазиха.Но аз малко като Тома неверни,имам  някакви резерви.

Общи условия

Активация на акаунт