Особено откакто спряхме да пиянстваме......
А аз, както казах, съм на дамско парти довечера. 
И аз много често се сещам за него, като погледна сина ми - толкова е пораснал!, така бързо лети времето!... И ми е свито,че идва време, в което наистина няма да има нужда от мен и няма да ме търси...
Само да са ми живи и здрави двамата! 

и спа три часа. Аз мерих обувки, позяпах си на воля, взехме това онова за вечеря и се прибрахме. Вече съм по-добре, особено като се има на предвид, че с Мишо се чухме няколко пъти и явно и двамата сме настроени на помирителна вълна. Аз съм си крива, че много навътре ги приемам тези неща- не спя, разстройвам се, вместо да подмина ситуацията.

, не знам от какво, ама се притеснявам - дали ще ми понесе, дали всичко ще мине добре...Имам нужда от малко кураж, моля

, да сподели как се чувства и да сподели някоя-друга идейка, че аз взех да се поизчерпвам
А и ако нещо не ти понесе, винаги можеш да смениш или махнеш. Аз лично спирала не ползвам, но съм на хапчета, какво ли не бях чела за тях, ама тези, които аз пия ми понасят, нямам странични ефекти. Така, че всичко е строго индивидуално. 
, ама точно след три минутки, като се удари и забрави за всичко и имаше "мамооо, гуш". 
Препоръчани теми