АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 580
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
От там идва и другия проблем - колата. В момента карам една калинка...

Ти с калинка, аз съм със смартче  hahaha

Ние имена не сме измислили и ми е голям проблем. Френскоговорящите нали променят ударението да е все накрая, а аз държа на български и на френски да звучи по еднакъв начин, така отдавна си бях избрала Кристиян, ама бях сигурна, че ще имам само едно дете  Laughing И сега второ име хич не знаем, особено пък ако е момиче съвсем ще я втасаме Tired

Анджелина пак ли бременна, бе, ега ти и детската градина у тях  Crazy

Жижа, щом си карала варицелата няма нищо страшно  Peace

# 136
ferriy и при нас е такова положението с имената, аз съм Анета, мъжо Андриян, а каката Андреа. И малкото ще е с А  Wink

# 137
Мами, при вашите първоначални изследвания, за антитела на варицела няма ли? В моите имаше и съм спокойна, въпреки, че знам, че съм я карала. Предполагам, не е толкова трудно да се направи само това изследване, ако не се включва в стандартния пакет. Друг е въпросът дали варицелата не повтаря, но не мисля, защото ако беше така, всички щяхме да бъдем застрашени.

Количките ви са супер, но всичко това ми изглежда толкова далечно, аз едва сега се отървавам от гаденето Party ноооо трябва да започна да се замислям.

ани4ка, на вас ви харесва май да сте първи в клас, а? Първите в списъка най-много ги изпитват Mr. Green Шегувам се, ние също към А-то се търкаляме Joy

Блонди, честита ни 12-та седмица, да е добре дошла!

Ετο я и новината за Анджи. На woman dot hotnews dot bg е, но не се копира, гадината! Написах я малко като дабълю дабълю дабълю море от любов точка ком Joy

Абе на тази жена не бяха ли й казали, че е опасно да забременява отново?!

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 16:51 от MaryJane

# 138
  • София
... и при нас е такова положението с имената, аз съм Анета, мъжо Андриян, а каката Андреа. И малкото ще е с А  Wink
ани4ka, много ми стана забавно и мило, малкото освен Антония или Антончо Wink
Аз не съм мислила, но първото ни дете е на единия дядо, другото може да е на другия или на бабата Simple Smile

# 139
Ох с количката и аз съм на същият хал като marley_ . Чудя се какво да правя. Имам х-лендър. МИслех да я продвам пролетта и съм купила даже една лятна (сега основно ходим в МОЛ-а с нея) Лендъра още я използвам , чудя се дали да не купя само кош за новородено (че преди не взех , нямаше нужда , имах още 1 количка  Grinning ) Тези колички за породените нещо не ме кефят особено... За догорина живот и здраве ще стане работата с лятната и една приставка отзад , където баткото да сптъпва и да се вози , но дотогава  newsm78

За полът на бебо - с предната бременност бях убедена , че ще е момче , просто на 100%. Имах някакво предчувствие , че ако имам второ ще е пак момче. Сега обаче , дали водена от това ,че искам момиче , направо не мога да предположа. Макар, че бременността ми започва посъщия начин като предната - никакви симптоми , предпочитания към солените храни...

# 140
Болонди , чикото е супер просто , а цената няма да я коментирам  ooooh!

# 141
  • София
Момичета, нещо взех да се притеснявам, не съм си избрала къде да се запиша на ЖК. Получих много добри отзиви за една лекарка, но днес като й се обадих, се оказа, че в близките 2 мес. не приема бременни. Реших да се запиша някъде, където ми е удобно - районите Овча купел, Павлово, Бъкстон и реших да е по ЗК, защото отделно ще ходя и при друг лекар за второ мнение. Ако някоя мама има нещо предвид, моля да ми препоръча. Мерси предваритено  Hug

# 142
Блонди, честита ни 12-та седмица, да е добре дошла!

Да, вярно, честита и на теб, времето си върви, няма майтап  Flutter Като мине тя и другата и влизаме в 4-ти месец  Crazy

# 143
bi_bi аз се записах при д-р Огнянова в клиниката на Мазнейкова с-в София. Лекарката е много мила и внимателна. Мисля, че има свободни места по ЗК. Предната си бременност наблюдавах също там при д-р Павлова, но за съжаление, тя вече не работи със ЗК. Като цяло съм доволна от обслужването. Спазват си часовете за прегледи, имат лаборатория, удобна чакалня. Надявам се да съм помогнала с инфо. Успех!
Аз пък сега се чудя, дали в майчин дом БХС беше със записване на час. Другото е не знам дали да не направя направо втория, който хваща повече показатели. Някой правил ли го е скоро?

# 144
  • София
Marzelivka69, много ти благодаря!  Hug Моя близка ходеше в Мазнейковата клиника на ЖК и не беше много доволна, затова я бях отписала, иначе ми е удобно и за мен е важно да се спазват часовете и да се чувствам удобно докато чакам. Не ми се виси в поликлиниките с всички болни наоколо часове наред. Ще се обадя да разпитам, може ли контакти на докторката на лични? Моята позната ми беше казала също, че всеки път си е плащала по 50 лв. минимум, а беше записана по ЗК. Hug За БХС не знам дали е с час, аз съм толкова изостанала с графика си за изследвания, записване на ЖК и т.н., че взех да се шашкам и това всичко защото бях неизяснен случай до скоро...

# 145
И аз да се запиша, леле за 2 дена сте изписали 10 страници.

Ние вчера бяхме на преглед и сме дълги 31 мм, пуснаха ни сърчицето пуф, пуф, пуф    Heart Eyes

# 146
Шех, що 1 година само?  Thinking Аз с Кики точно 4г ползвах  Simple Smile

Ами не искам да си представям 4 г. да бутам количка, честно казано Laughing Малко множко ми се струва Wink

# 147
Ама, аз не си представям как ходя някъде бързо или по магазините на пазар и дърпам едногодишно дете за ръката, няма как да стане  Laughing

# 148
  • София
Здравейте, мами, колко бързо изяждате страничките само Simple Smile Честито за хубавите новини на всички!
Аз най--после си запазих час за ранна ФМ в Марковс, а после май ще се ходи и до МД за БХС - дано там да може  без предварително записване. Ужасно ми се спи сутрин, на обед, следобед и изобщо "на всеки километър", за нищо не съм мислила още - нито за имена, нито за оборудване  newsm78  Tired

Още един калкулатор си намерих: http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto

Аз май наддавам повече от необходимото  Embarassed

# 149
Е, добре де, можеш да го сложиш обаче в лятна, а след 2 години, да не говорим 3, то доста добре ще си ходи Laughing Аз май съм била в количка максимум до 2-рата годинка, а в първия удобен момент са ме сложили в леката лятна, ама те тогава зимните са си били огромни, нещо като класическите модели на Inglesina сега Wink Изобщо не знам как са го бутали и качвали в транспорта това чудо Crazy

При всички случаи предвид прекрасните улици в София и изобщо отвратителната липса на нормални рампи и други удобства, не мисля да инвестирам в хипер-скъпа количка, а и мисля да си скъся максимално (доколкото е възможно) бутането на колички изобщо Laughing Виж, ако бяхме една уредена Швеция, нямаше и да се замисля за Stokke-то, ама не и в Бг. Като видя изпотрошените Stokke-та по нашите улици и Stop Просто изглежда нелепо и непрактично, да не говорим, че е доста неприятно да дадеш 2 бона за нещо, дето тротоарите ще ти го направят на решето. Има далеееч по-умни начини да купиш нещо хубаво за себе си и детето, но това вече си е мое лично мнение и не го натрапвам Grinning А и аз изобщо имам малко по-различен стил на потребителско поведение, доста различен от стандартния, като се замисля Wink

Общи условия

Активация на акаунт