АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Честито сърчице, TrAlAlaaHug

Аз си спретнах една 4-часова разходка и сега така ме боли корем, ужас, пих но-шпа и лягам  Tired

# 196
  • София
mia123, аз съм се записала за ФМ в 13-та седмица, не знам защо са ти казали чак за 21-ва, тогава мисля че е втората ФМ. Тоест може или на едната, или на другата, или и на двете /даже има и трета/   bouquet
TrAlAlaa, чудесна новина!  Simple Smile

# 197
Здравейте момичета!
Току що се връщам от прегледа,всичко е наред,видях тупкащото сърце на бебо  Kissing Heartмноого е вълнуващо.Утре и аз ще дам кръв и урина, а на 2-ри февруари съм на БХС.

# 198
И аз най-накрая да се изфукам с туптящо сърчице Grinning ! Големи сме 2 см, само ми смениха термина на 19 август и излезе, че сам в 8, 5 седмица , а не в 9, 5 .  Поздрави на всички мами ! Heart Eyes
Вече съм по - спокойна и даже казах на таткото да внимава, че вече сме 2:1 гласа в моя полза - да му е ясно , че няма думата hahaha

# 199
Здарвейте ! Аз пък днес се "обзаведох" с цистит. ЦЯла сутрин пишкам през 2 минути , до обяд вече имах и кръв в урината. Отидох при док , бебо е добре , даже си има пулс , ама е многооо съничкък още (аз съм за нач. на септември) . Пуснах урина , имам белтък и поишени лекоцити... Дано утре вече да съм по-добре. Изписаха ми едно прахче , антибиотик , еднократно. Ако не се пооправя до после , ще го пия преди лягане .

За количките - тази триколка на Жане , е мн хубава. Бебе комфорт също имат една триколка , която е супеееер лека.

# 200

За БХС да попитам оринтировачно за цената в Майчин дом, София?
Хубав ден, мами!
42лв в Майчин дом-София

# 201
Здарвейте ! Аз пък днес се "обзаведох" с цистит. ЦЯла сутрин пишкам през 2 минути , до обяд вече имах и кръв в урината. Отидох при док , бебо е добре , даже си има пулс , ама е многооо съничкък още (аз съм за нач. на септември) . Пуснах урина , имам белтък и поишени лекоцити... Дано утре вече да съм по-добре. Изписаха ми едно прахче , антибиотик , еднократно. Ако не се пооправя до после , ще го пия преди лягане .

За количките - тази триколка на Жане , е мн хубава. Бебе комфорт също имат една триколка , която е супеееер лека.

Изключително много водя трябва да пиеш- да се наливаш с вода. Има и др. безопасни и лесни по принцип методи, но не и за бременна жена. Да знаеш,че билката ,която се пие за цистит(мечо грозде) е противопоказна за бременни. И лекарства не знам дали можеш да пиеш, но щом имаш кръв е сериозно. Стой до печката и си загрей много краката.

# 202
Ами на хапчетата Цистерен , пише ,че може да се използва по време на бременност. Уж съм по-добре.  Може би , ще пия прахчето довечера. Лошо е ,че имам белтък в урината.  Направих си липов чай да пия , за да поемам повече течности.
Благодаря ти 
Hug

# 203
Ами на хапчетата Цистерен , пише ,че може да се използва по време на бременност. Уж съм по-добре.  Може би , ще пия прахчето довечера. Лошо е ,че имам белтък в урината.  Направих си липов чай да пия , за да поемам повече течности.
Благодаря ти 
Hug
Имала съм не веднъж цистит и знам колко е неприятно- има много ефикасно средство за не бременни, нооо.... аз когато понякога усетя , че имам проблем който се задава и веднага изпивам на екс две-три чаши вода, така съм се разминавала не веднъж с гадния цистит и за щастие дълго време  не съм имала проблем. Успех Hug И се нагрей където можеш без областа на корема и слабините.

# 204
  • София
Здравейте момичета,
Чета ви откакто видях двете чертчки, но докато се натуткам да се регистрирам и да пиша вие трета тема отворихте:) Всъщност изчаквах поне да се види сърчице преди да се оповестя публично в мрежата, че съм малко суеверна:)
Виждам, че вече сте започнали колички да обсъждате, а на мен ми още някак нереално и сякаш нищо не се случва освен, че ми е лошо по цял ден

# 205
magi_g  Добре дошла  Simple Smile
Спокойно имаш 8-9 месеца да ти стане реално.

Уф и на мен ми е зле, дано мине като го "чуеме" бебчо, а да не е до края все така, че направо  Sick

Dobi81 , elvirka  мерси за отговорите, опитвам се да планирам поне по-близките разходи

# 206
Честито на всички с хубави новини  Hug Hug Hug

Мамчета с кървенето - хайде за последно да е, повече без такива "екстри".  Hug

magi_g, добре дошла! Леки и безпроблемни оставащи месеци.  Hug
rossy-pm,  наливай се с вода като за световно! В България има ли сок от червена боровинка (cranberry juice)? Тук е много разпространен и го препоръчват при цистит.  Аз пия непрекъснато такъв като превенция, че съм имала инфекции преди и сега много ме е страх от тях  Sick. Непременно си изпий антибиотика, по-добре една доза отколкото после 10 дена на антибиотик.
foriy13,  в края на 8-ма и началото на 9-та седмица моето гадене стигна някакъв пик и имах няколко много кофти дни (едва не повърнах веднъж), но след това започна да отшумява. Сега е в много лека форма. Скоро трябва да почне да става по-добре.  Hug
Блонди, оправяй се бързо  Hug

Лека вечер на всички  Hug

# 207
  • София
rossy-pm аз съм пила нещо, май беше Уринал, което е екстракт от червена боровинка и ако не е много остър цистита помага. Все пак лекарите най-добре знаят.

# 208
Прачето е Морунал. Вече съм по-добре , но имам още кръв в урината ...ууууф много гадна работа .  Ще изпия антибиотика , дано всичко с бебо да е наред ...

# 209
Момичета,днес бях на преглед,утре ще ми взимат кръв за изследванията.Някой ако може да ми каже дали трябва да чакам да се случи нещо или мога да си се прибирам(живея в друг град).
Да ви кажа аз виждам само едно черно...нещо отдолу пише 133мм.Вярно е,че като се вгледам мога да видя глава,рачички и крачета,но доста трябва да се вглеждам ако питате.17.08 остава като дата.Лека нощ от мен

Общи условия

Активация на акаунт