АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
момичета да се оправяте с тези цистити и гадения и всичкоо  Hug Hug при мен нищо ново, гърдите пак започнаха да ме болят, а лявото зърно все едно някой с щипка ми го е хванал постоянно  newsm78 иначе мисля, че няма да издържа до 30 януари и смятам да дадем пари за частен преглед, ама с добра апаратура и да чуем сърчицеее... ама ще видим де, засега е само като план  Joy лека вечер на всичкии  Hug

# 211
  • Плевен
Здравейте момичета, надявам се всички да се оправяте и да няма повече оплаквания от нито една Simple Smile Аз днес най-накрая бях на преглед, имаме си бебче 21,3мм Simple Smile успокоих се най-накрая, че предния път беше само плоден сак. На 26.01 вече ще се записвам за ЖК и ще почваме изследванията.

# 212
Здравейте и от мен! Аз пак по нощите... Вечер не ми се ляга, а сутрин ooooh! не ми се говори. Тази седмица почти всеки ден като заведа малкия на градина и като се заровя пак под завивките, та до обед така Wink.
Вчера бях на преглед, записаха ме вече на ЖК. Видяхме бебо - 3.75 см е, виждаха се вече ръчички и крачета, много вълнуващо Laughing Ама с първата бременност не ми дадоха нито една снимка и сега ми е много емоционално, защото вече имам поне 5... Продължавам да си пия но-шпа и да слагам утрогестан, защото си имам контракции още. Днес бях на изследвания - кръв и урина. Чак в сряда ще са готови резултатите. Говорите и за цитонамазка, ама на мен не ми взеха newsm78.  Доктора ме посъветва да направя БХС и фетална, но за БХС много се чудя, доста противоречива неща прочетох в нета..., с първата бременност не съм правила (ама то тогава бях  доста неориентирана май, а и доктора ми беше един....). Ох, улях се..... Имам и някакво сърцебиене, досега не ми се случвало. Дадоха ми направление за ендокринолог, но чак след седмица има час. Да видим какво ще каже...
 rossy-pm, оправяй се бързо Hug

# 213
Благодаря еми  Hug То и аз все по нощите... Ама малкия нещо не спи (не  е спал цяла нощ откакто се е родил) , та и без това съм дежурна  Laughing

# 214
Добро утро момичета!
bi bi, как се записа за ФМ  - наблюдаващият лекар ли те изпрати или сама се записа. ФМ не върви ли комплект с БХС, т.е. като направиш едното веднага трябва и другото?
Аз съм в 10 седмица и се притеснявам да не пропусна сроковете. Направо съм в чуденка.

Ти къде се записа за ФМ?

Лек и спорен ден на всички.

# 215
Добро утро Simple Smile

Много хубави новини прочетох пак. Честитоооо!   bouquet

rossy-pm, http://apteka.framar.bg/30007300/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0% … %BA#axzz1jJszd8DG , но и на него пише, че не отменя лекарското мнение за по -сериозен медикамент при нужда!  Hug Бързо оправяне!

Блонди, как си след вчера?

Добре дошли на всички новозаписани Simple Smile  Hug

# 216
dbs, благодаря ти за вниманието,  Heart Eyes добре съм, след час лежане ми мина. Вече ще внимавам  Blush

Маги, добре си дошла  Hug

Роси, пийни си дозата, ще мине от нея, няма проблем за бебето  Hug

SaMaElA, 133мм вероятно е плодния сак, за бебечето е още много рано да е толкова голямо  Simple Smile

# 217
  • София
mia123, на ФМ се записах при Марков с 300 зора, но успях. След това се оказа обаче, че и докторът, при който ще ходя на прегледи през бременността, също прави... За ЖК си записах час в клиниката на Мазнейкова при една докторка, по препоръка на няколко мои познати и на една мама тук от форума. Ще се запозная с тази докторка другата седмица в четвъртък, когато работи със ЗК. Първоначално си мислех за платените абонаменти на ЖК в някои от болниците, защото имам допълнително здравно осигуряване. Но на практика ЖК ми трябва само за изследванията и за болнични, а пък ще си ходя отделно и при друг лекар, при който може би ще раждам. И не видях смисъл да се записвам на платена ЖК, пък и отделно да плащам за частен прием на друг лекар - ДЗО ми покриват определена сума за следене на бременност в рамките на бременността.   bouquet
rossy-pm, стискам палци да се оправиш бързо!  Hug И аз съм имала цисти и то в началото на предишната ми бременност, още не знаех че съм бременна и ми казаха да си слагам 1-литрови шишета с гореща вода между краката да се загрявам, но не знам дали е добре за бременна това... При всички случаи пиенето на много минерална вода помага.
Блонди, ти как си, болеше те корем вчера?  Hug

# 218

rossy-pm, стискам палци да се оправиш бързо!  Hug И аз съм имала цисти и то в началото на предишната ми бременност, още не знаех че съм бременна и ми казаха да си слагам 1-литрови шишета с гореща вода между краката да се загрявам, но не знам дали е добре за бременна това... При всички случаи пиенето на много минерална вода помага.

И аз го знам тоя метод , не й го казах вчера понеже според мен не е удачен за бременна, но пък е много ефикасен.

# 219
Здравейте момичета, ето едно полезно кръгче,

http://www.ladypill.com/calendar.php

не знам дали е качено на първата страница, Блонди ако прецениш... та на това кръгче сакчето на бебчетата ни стига до 50 мм, SaMaElA, тези 133мм направо не знам какво може да са, питай другия път.

И Блонди, а и не само, в никакъв случай не допускайте преуморяване! Naughty

Желая ви прекрасен слънчев ден   bouquet

# 220
sea horse, календарът е сложен, на второ място под името акушерски  Hug

би би, добре съм, благодаря ти, писах над теб  Hug

Моя док във вторник ме пита дали усещам вече бебето  Shocked Раничко ми се струва, дори и за втора бременност  Crazy

# 221
Здравейте момичета, ето едно полезно кръгче,

http://www.ladypill.com/calendar.php

Аз го ползвам това кръгче то е като тия на докторите Wink

# 222
Гунди, да те питам, че нещо се обърках - в темата на искам бебе за мами над 35, ти беше ли се записвала? Че в тефтера съм вписала gundi, а тя няма нито едно мнение и вероятно си ти, ама съм пропуснала е-то  Crazy

По това кръгче терминът ми излиза на 30-ти юли, а при док на 3-ти август  Laughing Но аз съм се спазарила при всички положения да е преди 22-ри юли  Crossing Arms Joy

# 223
  • Бургас
При втора бременност кога най-рано се усеща бебето?

# 224
При втора бременност кога най-рано се усеща бебето?

Мисля, че е строго индивидуално и все пак общото твърдение е, че това става около 3-4 седмици по-рано отколкото при първа бременност, което ще рече около 14 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт