АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Не бързам, не бързам, ще чакам Whistling
Аз вчера и днес нямам зацапване Praynig

# 226
И аз имам такива едни трепкания, които смътно напомнят на движения, но освен че е доста рано тези потрепквания биха могли да бъдат от много други неща.  Grinning
kalka хубаво е, че си без зацапване  Hug

# 227
  • София
Блонди, ти секцио ли ще раждаш, не е ли много рано преди 22 юли?

# 228
Блонди, ти секцио ли ще раждаш, не е ли много рано преди 22 юли?

Mr. Green не иска още един звяр вкъщи  hahaha

# 229
Гунди, да те питам, че нещо се обърках - в темата на искам бебе за мами над 35, ти беше ли се записвала? Че в тефтера съм вписала gundi, а тя няма нито едно мнение и вероятно си ти, ама съм пропуснала е-то  Crazy

По това кръгче терминът ми излиза на 30-ти юли, а при док на 3-ти август  Laughing Но аз съм се спазарила при всички положения да е преди 22-ри юли  Crossing Arms Joy
Да бях...абе имам две- три мнения там. Записах се няколко дни преди да видя положителния тест. Wink Няма др. Гундита- освен мен и Великия Joy
И аз знам,че бебето при втора бременност се усеща по- рано. То май се дължи и повече на факта,че знаеш какво да очакваш, но и аз мисля,че е индивидуално, ако бебето не е много ритливо може и малко по- късно да се усети...може би.

# 230
Аз днес съм с ужасно главоболие. Пих един парацетамол, дано мине по-скоро. Днес смятам да пазарувам дрехи, служебната ми пола е толкова опъната и се чувствам ужасно некомфортно.

# 231
Това с дрехите и при мен вече е голям проблем... време е за пазар, но удобни дрехи от естествени материи и добре скроени, за хора с оформящи се коремчета, това ми се струва предизвикателство  Simple Smile

# 232
А, би би, сакън, не ща секцио  Stop Просто Криско излезе 3 седмици преди темрин и съм се спазарила и второто така  hahaha Ама не зависи от мен, де. Иначе дбс го каза - един звяр по-малко вкъщи, затова  Joy Иначе не е рано, като мине 37-ма седмица бебето е готово. После почва само да дебелее  Grinning

Гунди, ще те запиша в другата тема в горния списък   Peace

Калинке, ще мине от парацетамола. Дано си намериш удобни дрешки. Моите ми стават все още, ама няма да е задълго  Crazy

# 233
  • София
А, би би, сакън, не ща секцио  Stop Просто Криско излезе 3 седмици преди темрин и съм се спазарила и второто така  hahaha .....
Хахаха, добре Simple Smile
Ще погледна и аз темата за мами над 36  Wink

# 234
Тя е в подфорум Искам бебе и пишат момичета, които се опитват да забременеят. Според мен няма смисъл тепърва да се записваш, щом си бременна  Hug

# 235
  • София
Здравейте. В испански колбаси предлагани във верига магазини "Метро"  е открита опасната бактерия Listeria. Прикачвам линкче

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4467611

Направо да ги убие човек  #2gunfire

# 236
bi bi, благодаря ти за изчерпателната информация.
Днес ходих да си взема резултатите от стандартните изследвания кръв и урина и използвах момента да попитам в лабораторията как стои въпросът с БХС. Казаха ми, че задължително трябва да ме изпрати лекарят ми, т.е. не мога сама да си го назнача.
Доста изчетох по темата в нета и много противоречиви мнения срещнах.

Гледам че обсъждате колички и дрехи. За количката ми се струва още много далечно, а за дрехите все още си се побирам в моите.Само коремчето ми е леко издуто, но само аз си го забелязвам засега. Имам някой трикотажни дрехи, които позволяват разтягане и се надявам да изкарам с тях до пролетта, а за лятото вече може и да си взема някоя дрешка.

Kalka, Dbs, не помня точно коя седмица започнах да усещам бебето при първата бременност. То и доста време мина - баткото е на 10, но това което си спомням е, че беше като леко пърхане в корема. От началото се чудех какво е точно, но с течение ми стана ясно, че е бебчето.

# 237

Гунди, ще те запиша в другата тема в горния списък   Peace

Оки Peace Wink

# 238
  • София - град
Здравейте и от мен  Simple Smile
Гледам дрешки обсъждате, аз онзи ден и взех дънки два номера ако не и три по-големи, защото моите страшно много ми стягат и ме боли и не можех да ги нося. Друг е въпроса че нося само ниска талия и това се оказва проблем, но не мога да търпя висока. Та така сега с тези по-големите ми е перфектно, малко ми висят на дупето, но те и другите ми висяха Laughing
Днес ми дойде поръчката от един сайт та вече си имам и домашен анцуг с два номера по-голям, сега малко ми пада но след някои друг месец ще ми стане перфектно.

Скоро си мерих коремчето станало е 87см, което е доста за мен. Явно от газове, не знам. Гледам много да избягвам храните причинители на газове, но въпреки това пак леееекинко ме тормозят...

Много прегръдки на момичетата с прекрасните новини  Hug А на болничките бързо оздравяване.  Hug

# 239
Здравейте момичета Hug и аз да се запиша Simple Smile за първи път пиша в темата.Моят термин е 22 август ! Ще се радвам да си говоря с вас Blush за хубавите и не до там хубави неща който ни предстоят! Hug Успех на всички!!! И само здрави и пухкави бебоци  Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт