АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 719
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Момичета в коя седмица може да се разбере пола на бебето и по какъв начин? 3Д , 4Д или... Thinking мн ми се иска да разбера по скоро Praynig Hug Hug

# 331
Е, рано е доста още. Най-рано към 16-та мисля, че може да се види, а най-сигурно след 20-тата. С обикновен ехограф е ок, не знам с 3Д дали може по-бързо?  Thinking
Най-рано и сигурно се казва с амниоцентезата, но по-добре да не се налага  Crazy

# 332
  • Варна
И аз съм от Варна, но си ходя на работа и предполагам няма да мога да присъствам на тази лекция... нищо - ще има и други. Четох преди седмица новина, че всеки първи вторник от месеца в ХЕИ ще се провеждат лекции, свързани с кърменето - може пък там да си видим някой ден Simple Smile

За пола - вчера моя приятелка, която роди преди седмица, ми показа снимка на бебето й от обикновен ехограф в 10,3 г.с. и по време на този преглед лекарят й е казал, че ще има син. Обясни ми, че е индивидуално - зависи как е застанало бебето и дали е от мъжки пол - явно той се разпознава от по-рано  Joy

# 333
Лекцията ще бъде от 10 часа в МОЛ Варна.С първата си бременност ходих но доста късно разбрах за тези лекции можеби в 7мия месец.И аз ще се радвам да се запознаем  Hug
Raya80 разбира се че ще имаме възможност да се запознаем по-нататък.Аз все още не съм избрала лекар за ЖК с първата си бременност останах много разочарована от лекарката която ме водеше.След това родих при друг лекар от който останах много доволна, но сега като чета в форума какви неща е правил и как се отнесъл с бременна жена се  отказах и от него.Става въпрос за д-р Алфред Якуб.В голямо чудене съм , а време не остана  Thinking

# 334
gundie  Hug ще започна тези дни с клеевата, а за каката явно доооста ще му мисля. Струва ми се, че сме писали в някой мой любим подфорум, но пуста памет не ме подсеща  Laughing
Днес цяяял ден правя планове за детската стая. Трябва да започнем от по-рано, защото Анито още спи при нас, а е такова шило, че постоянно получавам ритници в корема  Confused Сега събирам инфо и решихме как ще са разположени мебелите,  остава да изберем цветове и всякакви други по-дребни неща като лампион, картини и др. Понеже много обичам да се правя на майстор сръчко мисля доста неща да направя сама и сега си отбелязвам идеи  Mr. Green Все чета в "Хоби" или гледам Ютилисима
Варненки споделете после инфо от лекцията  Hug
Има ли мами от Русе?

# 335
За пола - вчера моя приятелка, която роди преди седмица, ми показа снимка на бебето й от обикновен ехограф в 10,3 г.с. и по време на този преглед лекарят й е казал, че ще има син.

Нещо е попресилила нещата  Wink В 10-та седмица половите органи изобщо не са диференцирани все още  Simple Smile

# 336
  • Варна
Блонди, възможно е - и на мен ми се струва прекалено рано, но тя е човек, на който имам голямо доверие, пък и за никъде не бързаме все пак   bouquet

Jani Vasileva, и аз много се изненадах като прочетох как д-р Якуб се е отнесъл с жената. Благодарение на този човек моят племеник и майка му са живи и здрави в момента /ситуацията беше много критична, но няма да разказвам/. Леля ми обясняваше как той като в сериала "Спешно отделение" е търчал и е дал всичко от себе си. А след ден-два спретнат за сватба е минал през болницата, за да ги види как са. Просто за всеки доктор ще се намерят и добри, и лоши мнения... машините дават грешки, та хората ли... Но с всички нас вярвам, че нещата ще се развият по най-благоприятния начин!  newsm44

# 337

Ха-ха, какво говориш, след толкова седене и лежане, при цялата ми енергичност никога не съм прекарала толкова време седейки и лежейки Laughing

# 338
Ехоо и аз съм от Варна! Но поради факта, че ходя още на работа, едва ли ще мога да дойда на лекцията в мола. Но живот и здраве ще има и други такива. Смятам да се запиша на йога и гимнастика за бременни. Дано малко ми се повдигне духа, 4е нещо много съм депресирана. То това хормоните са голяма работа.  #Crazy Whistling Crossing Arms

# 339
Здравейте и от мен! Нека и аз да се отчета, мина доста време... За съжаление моето повръщане още не е отминало и съм един ден без, два дни с по 2-3 повръщания. За щастие лощото май мина, предната седмица имах два кошмарни дни с повръщане дори през нощта - напълно мизерно състояние, дланите не можех да си вдигна от липса на енергия. Добре, че се закрепих преди да има нужда от системи. Аз също бях отслабнала с 3-4 кг, вече само 2-3 кг, и май си възвръщам теглото от преди бременността. Иначе много спя и хапвам много кисело мляко. Реших, че лошото повръщане може би дойде с приема на витамини за бременни - след като ги спрях се оправих. Пак ще ги взимам, но като се успокоят нещата... Казват, че желязото в тях може да предизвика гадене.
Иначе всякакви практически неща за след раждането са ми още далечни... С мъжът ми планирахме да се местим есента и очаквам, че ще е доста неблагоприятно съвпадение с бебенце на ръце, но се надявам да се справим Rolling Eyes

# 340
Здравейте момичета и аз чакам бебче през август и съм много щастлива да се запиша в тази тема.Терминът ми е на 06 август. Много искам да разбера пола на бебето но за сега е още рано,а съм толкова нетърпелива  Laughing . Много искаме с таткото да е момче,но каквото и да е най-важното е да е живо и здраво  Praynig !Желая на всички ви леко и безпроблемно бременеене и здрави и пухкави бебчета на финала  Hug Hug Hug

# 341
Аничка, абе и на мен все ми се струва,че сме си писали някъде? Миналата година имам един спонтанен аборт и си пишех с една мама, ама беше от юнските 2011? Пак беше Аничка? Пиша и в литературните и в темата за бременните и в тая за Тина Киркова и в захранването съм писала много. И аз за градината много мисля. А за детска стая не смея и да помисля, не знам колко е голямо твоето детенце, но моето още спи при нас и дори не иска да спи само- големи са трагедии и кошмари през нощта и все ме търси, добре поне че спря да ме рита и блъска в корема. А и ни е много малък апартамента и за съжаление за сега не се очертава по- голям.
За пола и аз съм чувала за такива случаи казали пола в много ранен етап, но до колко е вярно,  на моя близка и в много по- късен етап не й познаха на обикновен ехограф чак като отиде на 4Д.

# 342
  • София
Аз да отклоня малко темата и да попитам някой има ли информация за йогата за бременни от първа ръка. Някоя от вас, която е минавала вече по този път ако може да сподели мнение за йога, гимнастика или някакви други упражнение за бременни. Аз търсих в интернет и за сега си харесах едно йога студио, което обаче е в Изток и на мен ми идва малко далечко, а съм решила да не шофирам особенно сама през целия град. Така, че ще се радвам някоя от вас да сподели, ако е посещавала такъв тип дейности с предишната си бременост.
p.s. Става въпрос за София. 

# 343
Аз да отклоня малко темата и да попитам някой има ли информация за йогата за бременни от първа ръка. Някоя от вас, която е минавала вече по този път ако може да сподели мнение за йога, гимнастика или някакви други упражнение за бременни. Аз търсих в интернет и за сега си харесах едно йога студио, което обаче е в Изток и на мен ми идва малко далечко, а съм решила да не шофирам особенно сама през целия град. Така, че ще се радвам някоя от вас да сподели, ако е посещавала такъв тип дейности с предишната си бременост.
Една от най- близките ми приятелки ходеше през 2010 и май беше в Мола, ако там ти е удобно да питам и аз мисля да ходя така че ще разпитам подробно така или иначе.

# 344
  • София - град
Една от най- близките ми приятелки ходеше през 2010 и май беше в Мола, ако там ти е удобно да питам и аз мисля да ходя така че ще разпитам подробно така или иначе.

и аз се интересувам пък и в молааа  Laughing Laughing Laughing Моля сподели ако разбереш повечко  Wink

Общи условия

Активация на акаунт