АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета Grinning
За количките аз само ги гледам не съм си избирала,но мисля че тези 4-колките ще са по стабилни и със сигурност със зимно кошче.Гледам че и дрехи сте обсъждали,моите все още си ми стават.Дънките са ми малко опънати и края на месеца мисля да си подновя малко гардироба Embarassed
Искам да попитам Феиси от Ямбол на колко години си и в кой квартал живееш,защото и аз съм от Ямбол,но съм омъжена в Доспат HugЛек ден на всики

# 316
Здравейте момичета Grinning
За количките аз само ги гледам не съм си избирала,но мисля че тези 4-колките ще са по стабилни и със сигурност със зимно кошче.Гледам че и дрехи сте обсъждали,моите все още си ми стават.Дънките са ми малко опънати и края на месеца мисля да си подновя малко гардироба Embarassed
Искам да попитам Феиси от Ямбол на колко години си и в кой квартал живееш,защото и аз съм от Ямбол,но съм омъжена в Доспат HugЛек ден на всики
На 22 съм и живея в квартан бенковски Wink
Ти на колко си и къде си живяла Peace

# 317
На 24 съм,и съм живяла във Златен рог.Най-вероятно не се познаваме Wink

# 318
Шехина една голяяяма прегръдка за теб   Hug  .То наистина в най-добрият случай ще ни боли 1 нещо,а обичайното състояние е по няколко наведнъж Mr. Green .Поне напълно разбираме смисъла на думичката БРЕМЕнност Wink

Бреме, бреме, ама най-хубавото Wink Иначе наистина се чудя все още какво не ме е боляло - то не беше кръст, корем ниско, корем високо, корем навсякъде Laughing

# 319
Клеваата ,според д-р Михайловв- по 10-15 капки преди ядене(специално за бременни).
Аничка, миналата година бях на една лекция за алергиите при децата и там говореха за ходене на градина и бебе- казаха,че е като ядрена бомба ходещото дете на градина за бебето.Ако Виктор го класират за групата мисля да не ходи поне докато бебето стане на 40 дни или на месец. Сега не ходи,че има трета сливица, но дори и др. седмица да ми кажат ,че всичко е ок, мисля да го пусна чак като мине органогенезата. И то като се консултирам със сестрите дали няма някаква епидемия?? Хем ни е малко трудно да го гледаме, хем не ми се ще да носи у нас вируси....

# 320
Ех, и аз да се запиша най-накрая, тя темата ще вземе да свърши... ooooh! Dobi81 и kat88 - и вие май сте с моите неволи! Аз пак бях 3 дни на системи, преди това пробвах да ходя на работа, но само до обяд повръщах по 3-4 пъти, та се наложи да си взема болничен да не плаша колегите, че съм пребледняла и като парцал! Докторката ми изписа свещички Вомитусхил и като че ли с тях малко позакрепих положението с 1-2 повръщания на ден. Свалила съм 3 килограма, направо кошмар! Набодоха ме като игленик, не знам колко пъти ми вземаха кръв от вената, от пръстите. Освен всичко друго и хемоглобинът ми е нисък.
Иначе ние с моя мъж имена за децата си сме измислили още преди да се оженим-имаме готови за два броя-момчета и момичета! Така, че това не го мисля. Количката ще я избираме на място от магазин, но по-нататък, лятото, че и аз съм бая дългуч - 1,76! Иначе ми харесва тази на Шехина, много е симпатична, пък и аз не мисля да давам сумати пари за нещо, което ще ползвам 2 години примерно. А за пола-аз имам усещането, че ще е момче, въпреки че нямам никакви предпочитания-живо и здраво да ни е!  Praynig
На вас пожелавам хубава вечер, изпълнена с приятни емоции!

# 321
  • София
Мами, за настинките и вирусите взимам от време на време осцилококцинум и коластрата на Аквасорс. Фен съм на тази коластра от миналата година, когато бях със съмнения за пневмония. Оказа се тежък грип, но вместо антибиотик ми изписаха тази коластра (Colactiv 3) и имуностимулиращ препарат на друга фирма. Тази седмица имахме и болни колежки в офиса, още не съм съобщила новината и затова превантивно взимах тези неща.
Днес пазарувах в Пикадили, докато чаках сина ми от курс по математика. Не ми разрешиха да изляза от магазина с количката, въпреки че казах че съм бременна и се наложи да нося 2 огромни и тежки торби. Е, заболя ме корем, пих но-шпа, надявам се да нямам проблем, че... Sad

# 322
Мами, за настинките и вирусите взимам от време на време осцилококцинум и коластрата на Аквасорс. Фен съм на тази коластра от миналата година, когато бях със съмнения за пневмония. Оказа се тежък грип, но вместо антибиотик ми изписаха тази коластра (Colactiv 3) и имуностимулиращ препарат на друга фирма. Тази седмица имахме и болни колежки в офиса, още не съм съобщила новината и затова превантивно взимах тези неща.
Днес пазарувах в Пикадили, докато чаках сина ми от курс по математика. Не ми разрешиха да изляза от магазина с количката, въпреки че казах че съм бременна и се наложи да нося 2 огромни и тежки торби. Е, заболя ме корем, пих но-шпа, надявам се да нямам проблем, че... Sad
А защо не отиде в др. магазин. Аз сух за тая коластра при Гала- някаква лекарка я спомена. И аз ще я пробвам. И аз ползвам осцилококцинум и съм фен като цяло на хомеопатията и алтернативната медицина.

# 323
  • Обетованата земя
Feisi, Megi_Emo и аз съм по принцип от Ямбол, там живеем в кв. Каргон (сега само родителите ми). Майка ми е акушерка в държавното АГ, мога да съм полезна по-нататък с инфо евентуално Simple Smile

# 324
Здравейте мамчета, от много време не съм писала , но и нищо ново не се е случило при мен. Не съм ходила на преглед  за сърице още ,след празниите тръгнахме на почивка и все още не сме се прибрали.Гледам че сте подхванали темата за количките-според мен е твърде рано да се мисли за това, но ви разбирам защото това е един от най-вълнуващите моменти на майчинството.С първото си дете имах бертони карера от която бях изключително доволна но сега съм се спряла на тази
http://www.whwatts.co.uk/out-about-105/3-in-1-prams-107/quinny-s … -3-in-1-12990.htm
На 24ти в МОЛ Варна ще има лекция на списание 9 месеца, на тема Хранене през бремеността и по време на кърмене .Мисля че ще има какво да се научи и ще присъствам.Ако има други  мами от Варна които са заинтересоваи да ми пишат за да можем да се запознаем. Хубава вечер

# 325
  • София
gundie, вече бях напазарувала, платила...

# 326
Иначе наистина се чудя все още какво не ме е боляло ....

Д-то?  Laughing

# 327
Feisi, Megi_Emo и аз съм по принцип от Ямбол, там живеем в кв. Каргон (сега само родителите ми). Майка ми е акушерка в държавното АГ, мога да съм полезна по-нататък с инфо евентуално Simple Smile

Аз съм родом от Ямбол иначе живея в Доспат,и няма да ми се наложи да ходя при лекари от Ямбол.Живи здрави като дойде време за раждане мисля да раждам във град Гоце Делчев Simple Smile

# 328
  • София
Да се включа и аз за коластрата, есента пих с превантивна цел за повишаване на имунитета, но не помня на коя фирма беше. Мога да кажа, че съм доволна от нея макар, че я испих със зор защото ми мирешеше ужасно и едва я преглъщах.

# 329
  • До морето
На 24ти в МОЛ Варна ще има лекция на списание 9 месеца, на тема Хранене през бремеността и по време на кърмене .Мисля че ще има какво да се научи и ще присъствам.Ако има други  мами от Варна които са заинтересоваи да ми пишат за да можем да се запознаем. Хубава вечер

Aз съм от Варна, от Варна съъъъм  wavey, знаеш ли в колко ще е тази лекция? Ще ми бъде интересно? Би ми било приятно и да се запознаем

Общи условия

Активация на акаунт