АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
имам право на лично мнение  Peace

Разбира се, аз просто исках да го чуя  Hug

Хубави неща пишете за зимния кош, значи да се радвам, че ще имам  Grinning

# 301
имам право на лично мнение  Peace

Разбира се, аз просто исках да го чуя  Hug

Хубави неща пишете за зимния кош, значи да се радвам, че ще имам  Grinning
И аз мисля, че е ценен и не правилно наречен зимен, винаги са достатъчно дишащи за да не е проблем дори и да е лято, за съжаление моята количка няма такъв- а много исках.

# 302
Здравейте момичета!Днес се събудих с болки в гърлото Sad или сливицата не мога да разбера кое точно.Мога ли да пия нещо? или да се облекча по някакъв начин Sad  Hug Hug

# 303
  • Варна
feisi ,явно те е настигнал грипа,но все пак може и само настинка да е.Щом е само гърло,по-добре прави гаргара със солена вода.Ако вдигнеш температура,пий парацетамол-той е разрешен по време на бременност.Не забравяй и топлите(но не горещи) чайчета с лимон .Скорошно оздравяване и не позволявай на гадното вирусче да те събаря Hug

# 304
Можеш да смучеш трахизан, облекчава  Peace

# 305
  • Обетованата земя
Фейси, можеш да си правиш три дни поред два изцедени лимона с две супени лъжици мед за имунната система, пиеш го веднага, може разредено с малко вода.  Peace Също така за имунитета можеш да взимаш и по 5 шуслерови соли номер 2. Те са също за имунитета и стават за бременни.. Hug И топли чайчета, ама внимавай за билките.

# 306
  • София
Привет на всички и от мен!
За гърло можеш да смучеш прополки, те са безопасни. Ако мислиш, че си пипнала някой вирус вземи мерки от рано, можеш да взимаш осцилококцинум или коризалия за хрема и двете са подходящи за бременни, но все пак е добре да направиш една консултация с лекар макар и по телефона.

# 307
За Прополките - и аз това щях да предложа. Супер са, действат и са напълно безвредни при бременност, съдържат само прополис и витамин C Peace

Ха-ха, didi24, по повод Центрума - ами знам, че звуча рекламно, ама какво да направя Mr. Green Мисълта ми беше да не се вярва толкова на всичките глупости, които се изписват в нета, особено когато са поръчкови материали Laughing Иначе и на мен ми се гади малко от Матерна-та малко след приема, ама не се стресирам излишно и си ги пия спокойно.

Уф, да ви се оплача, оправих се от настинката дето ме беше нападнала тия дни, оообаче сега пък кръст почна да ме боли. Като някаква стара баба съм, ужас, Crossing Arms Дано поне е за добро.

# 308
  • Варна
Шехина една голяяяма прегръдка за теб   Hug  .То наистина в най-добрият случай ще ни боли 1 нещо,а обичайното състояние е по няколко наведнъж Mr. Green .Поне напълно разбираме смисъла на думичката БРЕМЕнност Wink

# 309
Поне напълно разбираме смисъла на думичката БРЕМЕнност Wink

Тук е grossesse - дебела, тлъста  hahaha

# 310
Здравейте  Simple Smile
Днес бях на преглед и бебчето е ок, има си сърчице  Party
Иначе и аз се разболях, но малката е на антибиотик, така че си го очаквах  Tired Пия парацетамол, смуча трахизан, слагам и спрей за носа (не се препоръчва, ама...), чайове пия, сега съм и с изварен компрес, че ме боли гърлото ужасно.
БХС най-вероятно ще пропусна, иска ми се фетална да си направя.
Витамини си взех Пренатал.
Лек ден, момичета  Hug

# 311
Благодаря за бързите отговори момичета Hug изцедих си малко лимончета,сякаш ме поотпусна ,малко,надявам се ,че не е нещо сериозно и ще отмине! Ако не ще звънна на доки да я питам какво да пия!  Hug Hug

# 312
Фейси, можеш да си правиш три дни поред два изцедени лимона с две супени лъжици мед за имунната система, пиеш го веднага, може разредено с малко вода.  
Задължително разредено с вода- лимона е киселина все пак и е много вреден за зъбите , а и на корема не действа супер добре. Но това е адски ефикасно средство по принцип ние с мъжът ми изпиваме доста. Също така прополките били безвредни казаха ми го в темата за бременни. И да напомня пак за клеевата тинктура- като средство за предпазване. За гърло може и мед със сода.

# 313
  • Обетованата земя
 Да, и аз винаги си го разреждам с вода, иначе не мога  Sick Клеевата тинктура и аз много я уважавам, както и пчелния прашец и пчелното млечице. Но откакто съм бременна нещо не ги ползвам, а знам че стават и за бременни по принцип  Peace

# 314
Поне напълно разбираме смисъла на думичката БРЕМЕнност Wink

Тук е grossesse - дебела, тлъста  hahaha
Shocked Joy Кофти асоциация

Аз се включвам и със сребърна вода против настинки, за капки за нос я използвам най-често при детето, още при първи симптоми; става и за гаргара. Хубаво ме подсетихте за клеевата тинктура, давах я на Анито около годинката за подсилване на имунитета, дали може да се ползва при бременни за същата цел?

Аз  спрях малката от ясла, но догодина тръгва на градина и мноооого ме е страх от  болести,които неминуемо ще има. По принцип тази година дадохме бронхо ваксом, което е вид стимулант на имунитета, но не мога да разчитам само на това. И се чудя дали да я пусна юли месец, когато са сборните групи, за да може да посвикне поне малко преди да дойде бебето, или да я пусна септември  Rolling Eyes В голяма чуденка съм  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт