АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 723
  • 744
  •   1
Отговори
# 345

и аз се интересувам пък и в молааа  Laughing Laughing Laughing Моля сподели ако разбереш повечко  Wink
Ок, ама в понеделник, че още не съм й казала, че съм бременна, а искам лично.

# 346
  • Обетованата земя
С предната бременност ми казаха предположение за мъжки пол на обикновен ехограф в 12та седмица, което по-късно се потвърди Wink Ще видим този път какво ще се види и кога Simple Smile
 И аз мисля да се запиша на йога за бременни с една приятелка, дано има ефект за общия тонус, а и за леко раждане. Ще ми е за първи път. Flutter Предния път ходих на страшно много лекции и се запознах с над 20 майки, с които и до днес излизаме по градинките. Но тогава не намерих йога за бременни. Сега разбрах, че има такава наблизо, ще пробвам. За сметка на това пък за лекции в СЗ нищо не съм чула...
Добре дошли на новите момичета! Any_Zahaf, май сме с еднакъв термин, аз от другата тема май трябва да си го променя вече реалния 06.08, а не както ми се искаше 07.08  Laughing

# 347
  • София
Аз да отклоня малко темата и да попитам някой има ли информация за йогата за бременни от първа ръка. Някоя от вас, която е минавала вече по този път ако може да сподели мнение за йога, гимнастика или някакви други упражнение за бременни. Аз търсих в интернет и за сега си харесах едно йога студио, което обаче е в Изток и на мен ми идва малко далечко, а съм решила да не шофирам особенно сама през целия град. Така, че ще се радвам някоя от вас да сподели, ако е посещавала такъв тип дейности с предишната си бременост.
p.s. Става въпрос за София. 
Една от най- близките ми приятелки ходеше през 2010 и май беше в Мола, ако там ти е удобно да питам и аз мисля да ходя така че ще разпитам подробно така или иначе.
Мола ( за мола на Стамболийски предполагам става въпрос) ми е по-удобно и ще е чудесно ако можеш да разбереш нещо повече. Иначе за този йога дето е в Изток има много добри отзиви за инструктурката, което също е важно.

# 348
  • Варна
Дадохте ми страхотна идея за тази йога за бременни, толкова много ми липсват тренировките и движението! Смятам от началото на февруари да започна да ходя. Открих такава група с много добри отзиви и подходящо за мен време /събота и неделя от 10 часа/ в Гран Мол Варна - Dance Palace Varna. В София има същия клуб, но за момента май са преустановени точно тези тренировки. Приятен и слънчев неделен ден ви желая!  newsm51

# 349
  • Пловдив
През миналата бременност се опитах да ходя на йога ама за мен ми идва малко скучно и мудно и хич не успях да устискам. То шило седи ли на едно място само да диша и издиша.  Joy
Иначе за Пловдив ето ви дами йога http://om-plovdiv.com/?page_id=1002 и тука също http://yogastudio-nada.com/kursove.php

Мен по ме влечат гимнастиката за бременни. Гледала съм, че в Ева спорт има. Ето и малко инфо.

Гимнастика за бременни

Подходяща за бременни след 16 гестационна седмица до края на бременността. Включва нискоинтензивна аеробна серия (без подскоци), работа с леки тежести, с швейцараска топка.

http://vimeo.com/9961548

А някоя от вас мисли ли да ходи на курс за бъдещи майки в Пловдив? http://bg-bebe.com/

# 350
Здравейте момичета, нямах възможност да пиша известно време, но ви четох - е признавам, че се съсредоточавам повечко в хубавите неща (тупкащи сърчица, избор на колички и др,) и гледам да избягвам тъжните тема, като проблеми и аномалии при бебенцата. Много положително вляят усмивките и радостта на майките, чули че всичко е наред с бебенцата им. Аз съм на преглед след две седмици и тогава ще започваме изследванията. Ходя в клиниката на д-р Мазнейкова, Св. София, и съм много доволна. Видях, че сте писали за гъбички и др. инфекции - на мен лекарката ми предписа Биозин Мама - за имунната система, съответно подсилват организма да се справя с бактерии и инфекции. Много съм доволна от този продукт, ако някой се интересува може да прочете повече.
Аз също мисля да ходя на йога, знам че и в Младост има, но аз лично към Изток съм се насочила.

# 351
Училищата за родители, както наричат курсовете и лекциите, които организират са адски полезни и понякога безплатни. Аз за съжаление ги открих чак след като родих- ходих на няколко лекции, които ми бяха страшно полезни. И сега вече съм си харесала една лекция, но е в Мола на Цариградско и ми е доста далечко, обаче може би ще отида. За щастие около нас има няколко такива лекции.

# 352
И аз мн искам да ходя на някаква гимнастика ,но тук в нашия град...май нямаме Thinking трябва да поразпитам.Моята гинеколожка все още не ми е изписала никакви витамини Thinking само Фолиева киселина пия.На вас кога ви предписаха витамини Thinking .А аз още се боря  с тая настинка,само смуча ефизол...Голямо кихане,голямо чудо и нослето ми запушено...направо ужас.Утре мисля да и звънна на доки да я питам какво да пия. #Crazy

# 353
Здравейте и от мен:) Hug
Гледам много полезна и хубава информация сте дали. Много положителни майки има сред нас и това много ме радва.

Много четох в бгмама за ФМ и БХС и такива страхотии видях, че направо ми се отщя да се информирам. Излишно човек се напряга. Моята приятелка ходи на ФМ и след прегледа лекарката я е посъветвала да не си прави БХС и да не се вкарва в излишни филми.

Аз много проучвах за ЖК и се чудех къде да отида. За всеки чух и добро, и лошо. За сега ходя при Алфред Якуб и съм доволна. Успокоително ми е, че всеки път ме гледа на видеозон и си виждам точицата. Всеки път има доста момичета и гледа по-бързо да приключи, но пък ми е отговарял на всички въпроси. За сега е ок. Той ме прати на ФМ и БХС и смятам да го послушам.

Аз много искам да ходя на училище за бременни. Нали ми е първа бременност и съм много боса на тази тема. Но за сега се чувствам добре и мисля да ходя на работа, до когато мога. Дано да има лекции и уикенда. Много практична информация сте дали. Мерси  bouquet

Готвим мини сватба за март месец и ми се ще да съм в добра форма. А и тези зимни месеци нямам никаква активност. Та и курсовете по йога са много добра идея. Аз сега ще се поровя в нета за някаква гимнастика и да я правя у дома. Някъде четох, че е добре гимнастиката да се прави след 3 месец, но май само си намирам оправдания smile3521.

Хайде, хубав и слънчев ден от мен. И много ведро настроение newsm44 newsm44 newsm44

# 354
feisi вземи третирай и хремата, само с ефизол няма да се оправиш  Simple Smile
gundie на един хал сме- наборчета си имаме. От втория си месец спи при нас, защото до 1.5 г се събуждаше на всеки 40 мин през нощта  Shocked Няма как да издържа да ставам постоянно Tired Но тя е такова невероятно швъргало, че абсурд да се съберем аз, баща й, тя и голям корем  без да пострада някой Laughing
Аз пиша в преживели загуба (пишех), в една тема за мънистени творения, отчетната, а преди и в дюканската.Не се ширя много из форума  Mr. Green

# 355
Ами незнам с какво да си третирам хремата ,имам капки за нос в листовката пише,че не се препоръчват за бременни и т.н. За това незнам какво да правя Thinking

# 356
  • София
.А аз още се боря  с тая настинка,само смуча ефизол...Голямо кихане,голямо чудо и нослето ми запушено...направо ужас.Утре мисля да и звънна на доки да я питам какво да пия. #Crazy
За хремата защо не опиташ със старите бабини методи като да напоиш памуче с камфоров спирт или мастика и да дишаш през него, като ако можеш да издършиш си го дръж в ноздрите. Помага за отпушване на носа, а за хремата  можеш да взимаш Коризалия (не съм много сигурна за името, но е нещо такова) хомеопатично е и безвредно. Изпитано и ефикасно:) Оправяй се бързо

# 357
Здравейте мамчета,искам да ви пожелая прекрасен и усмихнат ден.Мислете само положително,радвайте се на бременноста си.Според мен не е хубаво да си мислим лоши неща,за заболявания,за инфекции и т.н..Аз поне от няколко дни се чувствам много "скапана",в смисъл по цял ден ми се повръща настроението ми е много лошо,чак се чудя как ме траят близките ми.Започвам да рева без причина и куп други неща,нямам желание за нищо дори,чак не ми се излиза от вкъщи на вън newsm45.За това сега ,като чета последните изказвания за това,как ви се ходи на йога малко се разведрих,благодаря ви Hug Hug.Мисля след малко да изляза и да се поразходя с дечицата и милото ми мъжленце,надявам се да се почувствам още по-добре.Нямам търпение утре да отида на преглед и да видя малкото слънчице,което расте в мен.Усмихнат ден  smile3525.

# 358
  • Пловдив
За мой ужас снощи ми се появи зацаване както с първата бременност Cry.Днес се видя отлепяне на 2 места на сакчето,биха ми Прегнил,изписаха ми Дуфастон и инжекции нош-па.Казаха че в такова състояние трябва да полежа в болница,но няма как да стане,че мъж ми заминава 2 седмици командировка и малката няма кой да я гледа.Трябва да лежа сега постоянно ,но ще ми е доста трудно.Ще се опитам да мисля положително,въпреки че ще ми е доста трудно при тази ситуация.Много се надявам да се овладее проблема baby_neutralЛек ден момичета и се пазете.

# 359
  • Варна
Йогата ме заинтригува горещо,че нещо взех да качвам килограмчета,а е доста рано още.Толкова скован    Grinning живот не съм водила никога.Много ми липсва движението,но и аз съм чела на някои места,че е хубаво след 3 месец да се почват каквито и да било тренировки.Дали е така,как мислите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт