Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на новата тема във форума?
Какви са препоръките за информиране на работодателите за бременността?
Какви са мненията относно избора на лекар за наблюдение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за информиране на работодателите за бременността?
-
Какви са мненията относно избора на лекар за наблюдение по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на витамини по време на бременност и какви са мненията относно приемането на витамини по време на бременност?
-
Какво представлява китайският календар за бременност и как се използва за прогнозиране на пола на бебето?
И аз само ви чета и не пиша засега... да ви кажа, сънувах гадни сънища за бебо, ама ги разказах, така че няма да се сбъднат

Постоянно се изнервям покрай тях, а уж трябва да се грижа за спокойствието си, ама как с такива роднини
Направо нямам търпение да минават вече тези седмици и да си останем само двамата (т.е. тримата
) с възлюбения - не знам как живеят други семейства със свекър и свекърва, моят максимум на търпимост е 2-3 дни, след които настоявам вече да си свием друго семейно гнездо
. Изобщо вкъщи е някакъв ад, да не говорим, че е и тотално мръсотия, обаче изобщо не мисля да се трогвам - Пепеляшка няма да играя, просто недоумявам как може да се създава подобна кочина и на никой да не му прави впечатление... Оплаках се 
Май се позамислям за водната гимнастика, но по-нататък, като ми понатежи коремът - поне във водата няма да му усещам тежестта
Аз още не съм решила кога да казвам - майка ми е в течение, на приятелките ми май няма да се сдържа и аз да кажа още отсега, а на свекървата и свекъра и пр. роднини - май ще изчакам да мине, живот и здраве, и 3-ия календарен месец...
Аз обичам гости, има повече гърла за готвенето, любимото ми занимание, ама 5 седмици са много
До седмица бива, след това и на мен ми идва нанагорно и го отнася мъж ми, разбира се
Много сте хубави и двамата, ще имате страхотно бебе 
Една седмица се губи