АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, дами   bouquet И аз само ви чета и не пиша засега... да ви кажа, сънувах гадни сънища за бебо, ама ги разказах, така че няма да се сбъднат  Laughing и без това в съня раждах на нова година  Laughing хаха, както и да е.. иначе и аз мисля да се запиша на йога.. ама има голяма опастност да си остана само с мислите  Laughing иначе loa благодаря за линковете, това за майките е интересно, а на мен ми е близо ДКЦ 1, но ще видим  Twisted Evil иначе за гъбични инфекции, много странно, аз преди да забременея си страдах едва ли не хронично... постоянно бутах свещички и какво ли не, докато не уцелих гинеколог, при който се излекувах.. и сега като знам, че по време на бременността е едва ли не сигурно, че ще хванеш, викам лелее  Laughing но да чукна на дърво засега нямам нищо  Laughing и другото да се "похваля" е, че от утре влизам в трети месец, направо не мога да повярвам  Laughing мисля, че Шехина и още едно момиче - с фотографията (така съм я запомнила, простете  Laughing) са също като мен , но сигурно има и още.. така че предварително честито  Laughing нямам търпение да мине и третия месец и да съм малкооо по-спокойно и естествено да кажа на приятелките си, че при нас е малко стил "сексът и градът" и това е първото нещо, което крия от тях  Laughing и така, много се отплеснах и то с глупости... ама като не съм писала дълго и сега ви взех за слушатели :Д извинете ме и прекрасна неделя на всички  Hug

# 361
Привет, момичета, и от мен Simple Smile

При мен нищо ново - почивка, много трудна обаче предвид досадното присъствие на неканени роднини Twisted Evil Ей така от нищото реши да се самопокани у нас девер ми, не живее в България и съответно къде да остане, освен при нас... за капак дойде и милата ми свекърва да си види детето... и това нещо продължава вече 3 седмици и ще продължава още 2 - направо недоумявам, точно сега ли трябваше да се случи Crossing Arms Постоянно се изнервям покрай тях, а уж трябва да се грижа за спокойствието си, ама как с такива роднини ooooh! Направо нямам търпение да минават вече тези седмици и да си останем само двамата (т.е. тримата Wink) с възлюбения - не знам как живеят други семейства със свекър и свекърва, моят максимум на търпимост е 2-3 дни, след които настоявам вече да си свием друго семейно гнездо Close. Изобщо вкъщи е някакъв ад, да не говорим, че е и тотално мръсотия, обаче изобщо не мисля да се трогвам - Пепеляшка няма да играя, просто недоумявам как може да се създава подобна кочина и на никой да не му прави впечатление... Оплаках се Blush

Princess Leia, много неприятно това отлепяне, но ти си лежи и взимай лекарствата - всичко ще бъде наред с бебчо Hug

Bebitka, аз мисля, че е по-добре натоварвания, пък било то и леки, да се правят наистина след 3-ия месец, не бих рискувала по-рано. На мен обаче йогата също не ми е интересна, нито пък, примерно, бели-денс за бременни, така че май ще си остана само на варианта дълги разходки - и без това това ми е най-предпочитаната форма на натоварване. Освен спортните танци и балета, но тях по понятни причини няма как да ги упражнявам точно сега, така че... Между другото, плуването и водната гимнастика също са много подходящи за поддържане на тялото, сега се сетих Peace Май се позамислям за водната гимнастика, но по-нататък, като ми понатежи коремът - поне във водата няма да му усещам тежестта Mr. Green

Beauty, ние хубаво влизаме в 3-ия месец, ама 3-ти гестационен от 10 Wink До 3-ти календарен има малко да почакаме Heart Eyes Аз още не съм решила кога да казвам - майка ми е в течение, на приятелките ми май няма да се сдържа и аз да кажа още отсега, а на свекървата и свекъра и пр. роднини - май ще изчакам да мине, живот и здраве, и 3-ия календарен месец...

# 362
Princess Leia, много неприятно. Няма ли кой да дойде да ти помага, наистина трябва да лежиш  Confused

Шех, съчувствам ти  Crazy Аз обичам гости, има повече гърла за готвенето, любимото ми занимание, ама 5 седмици са много  Tired До седмица бива, след това и на мен ми идва нанагорно и го отнася мъж ми, разбира се  Laughing

П.С. Като ти гледах снимките преди и ми се стори, че познавам мъж ти отнякъде. Ужасно ми заприлича на един познат зъболекар, обаче после ви видях прави, а този зъболекар беше съвсем нисичък  hahaha Много сте хубави и двамата, ще имате страхотно бебе  Hug

Мен ме мързи за йоги и гиманстики, гледам да ходя, но отначалото на забременяването ми се появява болката в корем, щом се уморя, с Криско нямаше такова нещо и сега не смея никакви физически усилия да правя  Rolling Eyes

Замислих се сега за тия месеци и аз, дефакто когато казваме в кой месец сме, казваме календарния, нали така? Аз съм си разпечатала ден по ден бременността от един сайт и го дават, че след една седмица влизам в четвърти, обаче по книгата на Мари-Клод Дьолае за бременността е чак на 8-ми февруари, така трябва да е правилното, нали?  Simple Smile

# 363
Блонди, на много места и аз срещам,че 13 седмица е вече в 4 месец. Аз като ме питат кой месец казвам по бременност- т.е. не ги броя 10 календарни щото все пак слагам към някой по 5 седмици.
И аз се изнервам за по- дълго време, дори майка ми сега е у нас за 3 седмици и да ви кажа и на нея се нервя. Аз обичам много гости и не ми е проблем и като бременна да готвя до откат- обожавам да готвя, но не обичам да се ангажирам толкова за дълго с гости и да си нарушавам ритъма на живот и да ми се навлиза толкова в личното пространство.

# 364
да, и аз знам че 13-та седмица започва 4-ти месец.. което като си помислиш е логично, една бременност е 40 седмици делено на 3... демек 13-та седмица трябва да си минал третия месец, и аз лично така ще ги броя  Laughing

# 365
Блонди, на много места и аз срещам,че 13 седмица е вече в 4 месец. Аз като ме питат кой месец казвам по бременност- т.е. не ги броя 10 календарни щото все пак слагам към някой по 5 седмици.

10 са лунарни, ама календарни са 9, значи календарните трябва да броим, когато казваме в кой месец сме  Simple Smile Сега се загледах и в книжката как ги пише - гестационните седмици са си едно, но месеците броим календарни  Peace

# 366

10 са лунарни, ама календарни са 9, значи календарните трябва да броим, когато казваме в кой месец сме  Simple Smile Сега се загледах и в книжката как ги пише - гестационните седмици са си едно, но месеците броим календарни  Peace
Ами повечето хора дори не са чували за тия гест. седмици и за лунарните месеци и аз затова опростявам, дори и жени, които не са били бременни нямат идея Wink

# 367
Момичета извинявам се предварително за тъпия въпрос,които ще ви задам,но наистина още немога да се оправя с изчисляването на месиците ConfusedСпоред моя доктор съм в 7 седмица и половина,но искам да разбера като дата кога влизам в 3-ти месец.Ако някоя от вас знае как да изчисля да пише Hug Hug HugЛек и хубав ден!

# 368
Princess Leia приятелки не можеш ли да помолиш да ти помагат? Стискам палци всичко да е наред и да успяваш да полежиш повечко  Hug Heart Eyes

За календарните месеци знам, че се смятат от датата на термина, напр. моя е 12-и и всеки месец на 12-и влизам в следващия календарен месец, сега съм влязла в 3-я и на 12 февруари влизам в 4-и
Make a pregnancy ticker
Това е според един сайт, но тук май е изчислено по гестрационни седмици.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 14:02 от ани4ka

# 369
Аничка благодаря ти много Hug Hug Hug моя термин е за 23.08 значи края на месеца влизам в трети.И аз така си мислех но все пак да попитам Wink

# 370
  • Пловдив
Най-правилното и разумно решение е да отидем с малката при майка ми.Ще ми е голяма отмяна наистина и определено ще мога да олежавам повече.Тя е пенсионер по болест,но все пак ще готви и ще се занимава с детето.Наистина от опит знам че сега пълния покой е от жизненоважно значение за бебето.Там няма нет,което донякъде е добре,ще си спестя четенето на какви ли не ужасии,което с първата бременност си го причиних.

# 371
Моят термин като е на 1-ви, защо влизам на 8-ми в 4-ти?  newsm78 Една седмица се губи  hahaha

# 372
Моят термин като е на 1-ви, защо влизам на 8-ми в 4-ти?  newsm78 Една седмица се губи  hahaha
И при мен не е вярно- мисля, че е било случайно съвпадение и на мен ми се губят и то повече от седмица. Wink

# 373
Ама, има логика - защото от 1-ви юли започва девети месец, който приключва на 1-ви август, точно терминът ми Crazy
Хич ме няма по сметките, отказвам се  Joy

# 374
Аз си обяснявам разликата с това, че г.с са повече от лунарните. Винаги са ми били объркващи тези смятания, затова си слагам една линийка за седмиците и като ме питат познати отговарям според датата на термина. Най ми е просто  Crazy Mr. Green

Princess Leia не го мисли, ами действай. Минала си по този път, знаеш, че така е най-правилно  Hug

Гладенето се оказа най-тежката част от домакинството за мен сега    Mr. Green 5 блузи да огладя и едни контракции  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт