АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Ами не,така и не разбрах причина. Предполагам преумора, тъй като освен на работа ходя и на курсове по програмата "Аз мога" Rolling Eyes. И сега вече ми идва малкоооо повече. Пих само Но-шпа.
di999 аз мисля да се запиша на йога нейде из Бургас, но по-скоро пролетта

# 391
Шех, съчувствам ти  Crazy Аз обичам гости, има повече гърла за готвенето, любимото ми занимание, ама 5 седмици са много  Tired До седмица бива, след това и на мен ми идва нанагорно и го отнася мъж ми, разбира се  Laughing

П.С. Като ти гледах снимките преди и ми се стори, че познавам мъж ти отнякъде. Ужасно ми заприлича на един познат зъболекар, обаче после ви видях прави, а този зъболекар беше съвсем нисичък  hahaha Много сте хубави и двамата, ще имате страхотно бебе  Hug

Блонди, мерси, мила за комплиментите (изчервих се Blush) - ще го видим това бебе на кой ще прилича, на нас двамата може, обаче на родата на милото - не искам Mr. Green Иначе мъж ми е офицер от ВВС и наистина е почти 2 метра, та със сигурност не е твоят познат Wink

Огромни благодарности и за съчувствието Hug, наистина ме ядосва вече това постоянно присъствие - имам чувството, че съм се омъжила не за мъжа ми, а за цялата му досадна рода ooooh! Иначе и на мен ми е кеф да готвя за повече хора, хоби ми е като на теб, но става до седмица, след това зарязвам тенджери и тигани, и край Stop

А по повод месеците на бременността, методът на Ани4ka ми се струва най-удачен и лесен за приложение Wink Обикновено като ме питат казвам календарния месец и г.с. евентуално. Отделно си следя прогреса по акушерския календар, но само за ориентир. Лентичката ми също ми показва календарните месеци, макар че само тя си знае как точно ги смята Wink

Welcome на Daniela_di и от мен Hug

# 392
Здравейте майчета Simple Smile
Много сте сте писали пак. Нас ни нямаше вчера , а днес се опитах да прочета писаното.
Видях ,че обсъждате г.с. и месеци. Аз ги смятам като Аничка - г.с. смятам по последен МЦ , а месеците - всеки месец се сменя на датата на термина (т.е. ако е 1 август , на всеки 1ви влизам в нов месец)
Момичета , терминът е някакъв ориентир. Дата , по която долу-горе се ориентират док за развитието на бебо.
Миналата ми бременност терминът беше за 29.12 , да но бях с късна овулация , според която се падаше 01.01.2011 , в крайна смета със секцио родих на 15.12 (2 седмици преди термина по последнен месечен цикъл) и бебо си беше напълно готов - 3400, 53см.
Така ,че не се притеснявайте , ако някъде се разминавате със седмица , ден и т.н.

# 393
  • Добрич
Добра вечер и от мен!
Не стига скапаното ми настроение, ами и днес изгубихме плик с пари (страхувам се да питам колко) и то по моя вина.  ooooh! Толкова съм разсеяна, че немога да се търпя. От 2 часа мълча, мъжо само ме заговаря на какви ли не теми, но хич не ми е до приказки, много ме е яд.  #Cussing out В крайна сметка знам, че пари се  печелят и се губят (харчат) и знам, че не трябва да се ядосвам, ама на... Както и да е.

Аз също се ориентирам за месеците най-лесно по датата на последния цикъл. С предишната ми бременност бебето вървеше винаги 2 седмици по-голямо и накрая 10 дена преди термин, като беше вече 3800, решихме, че няма какво да чакаме повече и насрочихме секциото. Все се чудя колко ли щеше да е до термина Simple Smile, но така като си го гледам и сега си е големанчо. Все си мислят хората, че е на годинка поне. Simple Smile

Темата за спортуването ми е болна. Преди да забременея с Камен, винаги съм ходила на фитнес с паузи от по 2-3 месеца веднъж годишно и обичам да ходя в залата. Сега, преди да разбера, че съм бременна, започнах да ходя на зумба и ужасно много ми харесва, а предимството и пред фитнеса е, че е само един час като продължителност. И така, сега пак една година без спорт... цял живот съм бременна  Joy Joy hahaha

# 394
И аз се поразмислих за спорта... Нещо съм по-скоро като Блонди, предпазлива - като знам как от всяка по-забързана крачка започва да ме стяга коремчето, май няма да рискувам. Поне засега. А и по-нататък все ще ме е страх дали всичко е наред с бебето, та решението е взето - леки разходки с патешка походка и това е Laughing

# 395
абе момичета гледам и по другите теми пишат нещо за снимки, къде са тези снимки да се публикувам и аз освен  Laughing благодаря предварително   bouquet иначе мен от вчера нещо ми се гади и днес пак  Sick дано да не почна да повръщам  Sick

# 396
А, като каза снимки - вижте какво си имаме тук Mr. Green, днес направих тази страница във Фейсбук за нас и качих малко снимки мои и на бъдещия татко, за да се престрашите и вие Wink Предполагам знаете как да качвате снимки във Фейсбук, така че няма да давам инструкции Wink Ще напиша сега e-mail и парола за вход, а по-късно ще ги изтрия, за да не са публично достъпни Wink

Facebook account: August Babies
e-mail: avgustmama@abv.bg
Password: avgustmama2012

Дано идеята ви харесва - така ще можем да се поопознаем визуално Hug

# 397
суперр, добавих се и аз  Hug

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 01:05 от Анонимен

# 398
Шехина , по-добре е да прибавяш момичетата , чрез искане на ЛС. Така  всеки може да погледне тук и после в групата. Трябва да е затворена и ще може примерно само ти да добавяш приятели  Simple Smile

# 399
Ако искате да създам аз групата ? Прави се така , за да не излиза всеки от профила си. Влизаме в групата и всичко което се публикува там не се вижда. Трябва да е "тайна" , а не затворена както писах.

# 400
Аз обаче нямам профил във Фейсбук. Имам, но го изтрих, нещо не се разбрахме с него, голяма клюкарница и супер тъпотия  Crazy Мейла ми преливаше от разни покани от непознати хора и ми писна  Tired При това положение, предполагам, няма да мога да ви разглеждам и да качвам, нали?  Thinking Ама всъщност може, с профила от Шех  Party Сега ще пробвам  Blush

# 401
Здравейте Simple Smile Хайде и аз да се запиша при вас от доста време ви чета и реших да ви пиша и да споделя какво ме тормози от вчера , силна болка в кръста или по точно в целия таз даже отива и към краката много е неприятно , а съм на преглед в други ден . Дали е нещо нормално и на вас случвало ли ви се е .А термина ми е 28.08 .Пожелавам на всички безпроблемна бременност Simple Smile

# 402
  • Добрич
М да, най-добре е да се направи тайна група, където всички добавени ще могат да добавят снимки, клипове, коментари, които да се виждат само в групата. Например мога да кача снимка на шкембата си, но не бих се изтипосала на стената си пред всичките си приятели и не чак толкова приятели.  Laughing

# 403
Добро утро Simple Smile

Добре дошли на новозаписаните   bouquet

за спорта, имам упражнения и мисля да ги правя, когато ми позволят, но в домашни условия. Спортуваш, взимаш душ и готово. Не стягаш багаж, не плащаш пари, не си обвързан часово .... с две думи нямаш ангажимент (още един).

за снимките, бих предложила да си направим албум в snimka.bg защото не всеки иска да ползва фейсбук. Аз не искам  Rolling Eyes

Тази сутрин бях на дългоочаквания си преглед. До тук всичко е наред  Simple Smile Пуснаха ми  изследвания, секрет, намазка. Ще си стоя вкъщи, защото се водя рискова бременност.

на Принцеса Леа пожелавам да закрепи положението  Hug и да няма повече премеждия.

Sisi ъзможно е да имаш притискане на нерв ако е едностранно, но ако не спира се консултирай с лекар.

# 404
Здравейте Simple Smile Хайде и аз да се запиша при вас от доста време ви чета и реших да ви пиша и да споделя какво ме тормози от вчера , силна болка в кръста или по точно в целия таз даже отива и към краката много е неприятно , а съм на преглед в други ден . Дали е нещо нормално и на вас случвало ли ви се е .А термина ми е 28.08 .Пожелавам на всички безпроблемна бременност Simple Smile
И аз имам такива болки в таза- още от предишната си бременност. И сега ми се появиха заедно с положителния  тест-адски е неприятно, пищяла съм от болка предния път. На мен ми се ще да вярвам, че ако ходя на йога ще ми помогне поне малко, но смятам да се консултирам и със специалист. Предния път лекарката ми каза, че нямало какво да се направи, но сега не го вярвам.
За снимките- аз имам ФБ и мога да се справям чудесно с него, но не мога да вляза в тоя профил или албум който е пуснат от Шехина.

Общи условия

Активация на акаунт