Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на новата тема във форума?
Какви са препоръките за информиране на работодателите за бременността?
Какви са мненията относно избора на лекар за наблюдение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на новата тема във форума?
-
Какви са препоръките за информиране на работодателите за бременността?
-
Какви са мненията относно избора на лекар за наблюдение по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на витамини по време на бременност и какви са мненията относно приемането на витамини по време на бременност?
-
Какво представлява китайският календар за бременност и как се използва за прогнозиране на пола на бебето?
Аз обичам гости, има повече гърла за готвенето, любимото ми занимание, ама 5 седмици са много
До седмица бива, след това и на мен ми идва нанагорно и го отнася мъж ми, разбира се
Много сте хубави и двамата, ще имате страхотно бебе 
) - ще го видим това бебе на кой ще прилича, на нас двамата може, обаче на родата на милото - не искам 
Иначе и на мен ми е кеф да готвя за повече хора, хоби ми е като на теб, но става до седмица, след това зарязвам тенджери и тигани, и край 

В крайна сметка знам, че пари се печелят и се губят (харчат) и знам, че не трябва да се ядосвам, ама на... Както и да е.
иначе мен от вчера нещо ми се гади и днес пак
дано да не почна да повръщам
Ама всъщност може, с профила от Шех
Сега ще пробвам