АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 737
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Записах се във фейса  Wink

# 406
Аз нямам профил, ама влизам и ги разглеждам.

Сисето, добре дошла и лека  Hug Знам, че се случват тези болки в таза.

Ето защо може да ви боли, я вижте къде са изтипосали това бебе  hahaha

# 407
  • София
Момичета, здравейте, сега ще кача и аз някоя друга снимка, на мен ми харесва идеята за фейсбук, аз го ползвам и ми е забавно. Не позволявам всякакви непознати да ми гледат снимките, само приятелите ми. Шех, за да се поопознаем, мисля че не е лошо направо да си спретнем една софийска среща, после ще качим снимки някъде от срещата, които да могат да гледат и момичетата от другите градове. В същото време и те ако решат да се срещат, ще качат после и така.  Simple Smile
Относно йогата - искам и аз да правя нещо подобно, но от 4-тия месец нататък ще бъде. Тази седмица ще се записвам на ЖК.

# 408
Според мен май е най-добре група да направим, първо, за да не е  публична и да не виждат всички снимките, второ така ще може всеки да се присъединява от своя профил (който няма от профила на Шехина) и когато харесва или коментира нещо ще се вижда и от кого е  newsm78 аз мога да направя, но мисля, че някой преди мен предложи, тъй че, ако искате така да направим  Peace

# 409
За срещичка и аз съм за  Simple Smile

От тези срещички се заформят трайни и много хубаво познанства Simple Smile

# 410
Е защо само аз не мога да вляза в тоя профил или каквото е там  Crossing Arms Party Crazy
Бленди, невероятно е това- ей там не се сещах,че мога да имам бебе. Ясно е вече защо ме боли. Crazy

# 411
Е защо само аз не мога да вляза в тоя профил или каквото е там  Crossing Arms Party Crazy
Бленди, невероятно е това- ей там не се сещах,че мога да имам бебе. Ясно е вече защо ме боли. Crazy

да не би да пишеш потребителското име, за да влезеш? трябва да напишеш имейла и паролата само  Peace

# 412
Е защо само аз не мога да вляза в тоя профил или каквото е там  Crossing Arms Party Crazy

да не би да пишеш потребителското име, за да влезеш? трябва да напишеш имейла и паролата само  Peace
Аз татискам там където Шехина е написала тук- там ме вкарва в нещо, което и моят комп у дома и тоя в офиса ми казват,че все едно е някаква страница, която не може да се зареди.
Пуснете пак линк, моля ви! Praynig

# 413
не, това, което е дала като линк е грешно, и на мен не ми зарежда  Laughing трябва да отидеш в www.facebook.com  и да напишеш имейла и паролата, която тя е дала  Peace

# 414
Здравейте Wink Доста сте писали ....Гунди на мен ми дава по същия начин и аз не мога да влезна в линка. Искам да попитам момичетата от Пловдив - ще ходите ли на училище за бременни и знаете ли дали има някъде безплатни курсове? С първата бременност ходих в Торакс,където раждах,но сега мисля,че още не е започнал курса,но пак ще питам. Аз днес имам малко работа и бях и на изследвания. Хубав ден! Hug

# 415
не, това, което е дала като линк е грешно, и на мен не ми зарежда  Laughing трябва да отидеш в www.facebook.com  и да напишеш имейла и паролата, която тя е дала  Peace
аааааааааааааа, яснооооо- абе малко съм бавна понякога, а уж съм сравнително добре с технологиите. При първата си бременност углопях адски Joy

# 416
Кат, назад доста се коментираше за курсовете, върни се  Simple Smile

# 417
кат88, здравей, и аз съм от Пловдив  Peace аз искам да ходя, но след като ми мине сесията, и таман ще съм към 12 г.с.  Peace gundie е, нищо, случва се, кажи дали си успяла  Hug

# 418
Успях и понеже съм в офиса и понеже съм и мързел се добавих като приятел отначало, ама пък както вече казах понеже и мозъчето е малко на последък от начало не се сетих,че ако стана дружка с такъв профил веднага ще зацепят някои хора. Аз още не съм казала на много хора и то само защото има едни определени,дето ме дразнят малко и искам да разберат колкото се може по- късно- без да съм суеверна.И сега не ми остава друго освен да кача малко снимки  LaughingЕххх, мързел.....

# 419
Добро утро момичета  Hug Hug

Вчера претърпяхме малък инцидент с колата - удари ни джип от към мойта страна (до шофьора) - слава Богу не много силно, но от уплахата и стреса ме е страх за бебо да не му се отрази по някакъв начин  ooooh! Sad... беше малкия дявол  Rolling Eyes  ...най - големия ужас беше това, че шофьора на джипа (който не беше сам имаше още 3 -ма с него и возеше и сина си  Shocked ) беше видимо пиян и даже скачаше на бой на мъжа ми  Shocked  Close по - късно се указа, че въпросният човек е голяма клечка в Костинброд и е митничар - т.е. се мисли за Богопомазан  Close но няма да ви отегчавам повече  Hug важното е, че сме живи и здрави !!!

Иначе за болките в кръста - имам и най - вече ниско в таза и надолу по крака  ooooh!  но е поносимо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт