90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 016
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
tansu ,tinki_15 ,благодаря за отговорите.И аз съм с колит, но не знаех, че това е причината. Другия плодов ако имам възможност ще си направя печена тиква.Много обичам и без това. Иначе не беше кой знае какво смесване. Изядох 4 кивита и 1 банан.Да видим другият път какво ще стане. Сутрин нямам такъв проблем.

Менюто ти е стряскащо! Не знам как си изкарала на 1 банан и 4 кивита! За мен това е глад ...
По принцип кивито дразни стомаха и не се препоръчва при колит, както и всички плодове, които са с твърда ципа и/или семки. Яж на често. Избирай плодове, които не са дразнещи, печени или белени е за предпочитане (на тема колит мога да напиша дисертация  Laughing).

# 31
  • София
Да се отчета за днес.
з. киви - 2 бр.
о. ориз със зеленчуци и салата айсберг с краставица
в. салата

Коригирай вечерята - не можеш да ядеш само салата, задължително трябва да има нещо от варивата.

# 32
Хоп и моя отчет до сега  Grinning

З: Кафе + 2 круши + зелен чай
О: Нанините картофи с ориз са почти готови  Mr. Green (средна към малка тавичка)
В: Ако са останали от картофите  Whistling , ако не картофена салатка ще си направя

Днес след вчерашния белтъчен съм около 0,400 на долу  Grinning (въпреки, че на вечеря вчера правих миш маш  Embarassed )

# 33
  • София
Нана, благодаря ти за уточнението! Ще го мисля... Може ли да е царевица + салата?

# 34
tansu ,tinki_15 ,благодаря за отговорите.И аз съм с колит, но не знаех, че това е причината. Другия плодов ако имам възможност ще си направя печена тиква.Много обичам и без това. Иначе не беше кой знае какво смесване. Изядох 4 кивита и 1 банан.Да видим другият път какво ще стане. Сутрин нямам такъв проблем.

Менюто ти е стряскащо! Не знам как си изкарала на 1 банан и 4 кивита! За мен това е глад ...
По принцип кивито дразни стомаха и не се препоръчва при колит, както и всички плодове, които са с твърда ципа и/или семки. Яж на често. Избирай плодове, които не са дразнещи, печени или белени е за предпочитане (на тема колит мога да напиша дисертация  Laughing).
Вчера въобще не бях гладна, та това беше причината. А сега се сетих- в плодовия ден плодовете и зелунчуците нали не трябваше да са подложени на термична обработка или се бъркам нещо?
Кивито го хапвам от време на време заради вц-то.

# 35
Нана, благодаря ти за уточнението! Ще го мисля... Може ли да е царевица + салата?

Царевицата да е без захар.  Party

# 36
  • София
 ooooh! Мале темата едва вървеше за Коледа, а сега за не Ви смогвам  #Crazy.

Моя отчет днес
З: 3 мандарини
О: Постни зелеви сърми и салата зеле и моркови
В: Ориз със зеленчуци

# 37
Привет и от мен! Тинки, благодаря за темата! Hug   bouquet При мен нищо ново, голям застой се е оформил, дано скоро се раздвижат нещата! newsm78

# 38
  • София
Мерси, царевицата е от замразените в плик, тоест без захар е.  Peace

При белтъчния ден също ли е задължително вечер, освен салата, да се хапне и нещо протеиново?

# 39
  • София
Тонка, задължително е, ако ще и чаша мляко да е.  Peace

# 40
  • София
Отчет до сега.
З. Потрокал
о. Боб
Вечерята се очертава боб. Да не говорим, че на мъжа ми му се очертава цяла седмица боб. такова количество направих че...
Трябва да се отуча от постоянното качване на кантара. Колкото пъти мина покрай него се меря, а днес това не ми действа добре. Бях го прибрала, но малката го сложи обратно на мястото му, че нали и тя си мери нейните 14 кила  Mr. Green чак ме бута от кантара да сляза, та тя да се качи.
Сега смятам да похапна боба (чакам само да изстине) , малко почивка в хоризонтално положение и след това ще карам велото.
И на мен не ми върви пиенето на вода, ама хич. Направих кана чай и си я сложих до компа, но малката докато се обърна и си сготви вътре солетите  Crazy

# 41
  • София
Мерси, царевицата е от замразените в плик, тоест без захар е.  Peace

При белтъчния ден също ли е задължително вечер, освен салата, да се хапне и нещо протеиново?

Бе ти какво си чела? Я марш на първа страница  smile3513

# 42
  • София
Много ви благодаря, момичета, че сте толкова отзивчиви!  Hug
Знаех си, че трябва да следя темата, понеже може да сгафя някъде в храненето, а по принцип съм стриктен човек.   Flutter

Нана, четох, четох - три пъти! Но нали съм се залетяла бързо да свалям килограми, та реших, че ако съкратя нещо, ще стане по-ефективно.  Crazy

# 43
  • София
Geraldine, сутрин е най-правилно да се мери човек, после вече нещата загрубяват - храна, вода. И стрес от видяното.  Laughing
Най-голяма разлика в теглото преди/след хранене съм виждала на едно моя кльощава гостенка. Понеже кантарев ни е в коридора и всички се мерят, минавайки, та мери се тя, сядаме да ядем и пием, ставаме и тя е +4кг.  #Crazy В интерес на истината трябва да и призная, че доста голяма част от това беше изпит алкохол, а после цяла нощ, посред зима, е спала на отворени прозорци, сутринта като я намерих така лошо ми стана, ама то кръв спиртосана, не замръзва...

Ние сме цяла върволица сутрина на кантара - мъжа ми, който спортува и си следи килограмите също, аз, дете 1 и дете 2. Като децата, нямам идея защо, винаги се мерят по два пъти. hahaha

# 44
  • Варна
Запис  Heart Eyes
Днес карам въглехидтратен. З: Банан и кафе; О: 2 препечени пълнозърнести филийки с лютеница и зеле сурово на салата, и малко от тортата на рожденничката, която стои в къщи от събота, да много ми се беше дояла вече. За вечеря обаче не ми се яде май само десерт  както правих до сега. Не искам спагети, макорони, пици, нито други тестени неща, и съм в голяма чуденка. Варианта е задушени броколи и гъби с препечен хляб. Ще мисля още newsm78

Общи условия

Активация на акаунт