90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 038
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Аз съм криси и съм малко отчаяна - 1,65 иии 96кг..... Cry Реших да започна тази диета днес!
Вчера правих лунната (имах прегрешение само с една порция постна супичка). Днес съм на 90-дневната - предварително искам да кажа, че никак не съм наясно с нея, затова ще пиша абсолютно всичко, което влезе в устата ми Laughing и ако не правя нещо правилно моля кажете ми! Simple Smile
1 Ден
11:50 малка ябълка без кората; 5 минути по-късно кафе нескафе (дозичките не 3в1) с 2захаринчета с изтекъл срок Embarassed и мляко.
13:50 отново ябълка по същия начин.
 Как е за сега? Обяда май ще е пиле и салата от кисело зеле може би. Към колко трябва да вечерям и обядвам. И между закуската, обяда и вечеерята знам, че може да се хапва плод - какъв е часовия им график на тези похапвания?

# 46
  • София
 smile3515 smile3511 newsm61 smile3505

# 47
  • София
 Joy Joy Joy
Криси, иди на първа страница, прочети всичко старателно и започни от утре пак. Закусвай не на обяд  Peace
Ника, за по-сигурно се мерят Joy. Мойто се качва, прочита цифрите и започва да скача. Аз не съм скачала върху кантара, честно  Mr. Green

# 48
  • Испания и Стара Загора
Здравейте! Аз съм криси и съм малко отчаяна - 1,65 иии 96кг..... Cry Реших да започна тази диета днес!
Вчера правих лунната (имах прегрешение само с една порция постна супичка). Днес съм на 90-дневната - предварително искам да кажа, че никак не съм наясно с нея, затова ще пиша абсолютно всичко, което влезе в устата ми Laughing и ако не правя нещо правилно моля кажете ми! Simple Smile
1 Ден
11:50 малка ябълка без кората; 5 минути по-късно кафе нескафе (дозичките не 3в1) с 2захаринчета с изтекъл срок Embarassed и мляко.
13:50 отново ябълка по същия начин.
 Как е за сега? Обяда май ще е пиле и салата от кисело зеле може би. Към колко трябва да вечерям и обядвам. И между закуската, обяда и вечеерята знам, че може да се хапва плод - какъв е часовия им график на тези похапвания?

ДО тук не виждам нищо режимно.Закуската ти е направо към обяд.И с това мляко в кафето ooooh!АКо последно си яла в 13.50ч ябълка,значи следващото ядене трябва да е  не по-рано в 15.50ч,а вечерята в 19.50ч.Но по-добре не се мъчи,а започни утре от начало.И прочети добре правилата.Закуска само плод и кафе или чай,без мляко,без захаринчета.Обяда е според деня на диетата.

202uuJoy Joy

# 49
Понякога като видя такъв пост, си мисля, че някоя от редовните си е направила нова регистрация да дразни Баба  Mr. Green

Криси, мила, мисля, че си на друга диета. Това не е 90дневната. Знам, че е дълго, но прочети внимателно това на първа страница.

# 50
# 51
Преди да съм ви изпуснала.... Simple Smile
Моят ден засега върви нормално, 1 л. вода до момента, поне още толкова ще изпия до вечерта (освен хапването, разбира се). За утре ще сготвя зелен фасул, някой да сподели интересна рецепта, различна от стандартната яхния?

# 52
Такааа, обядът пържолка със зеле мина. До тук съм на 750 гр. вода. Ей, и аз съм от непиещите - много мразя течностите, ама няма как. Ще си крадвам идеи от тук за утрешния бобов ден.

# 53
здравейте и аз да се отчета за днес:

з:2 мандаринки
о:ориз с маслини и моркови+салата от доматен сос
в:най-вероятно печени картофи+същата салата

разгледах снимките на първа страничка и имате завидни резултати Rolling Eyes  надявам се и аз на такива

исках и едно въпросче да задам.за въглехидратния може ли да ям вместо торта на вечеря-домашно приготвен кекс(около 2,3 парчета).продуктите са:захар,яйце,брашно,олио,вода и сода?

# 54
Ника - и аз се мерих сутринта не 1 не 2, а цели 3 пъти, че окото не вярваше  Joy чак мадрето викнах и тя да удостовери правотата на Кантарев  Joy Joy Joy

До тук 2 банана и 2 кафета.
След час малко сурови бадеми и лешници Simple Smile

# 55
  • WonderLand
здравейте и аз да се отчета за днес:

з:2 мандаринки
о:ориз с маслини и моркови+салата от доматен сос
в:най-вероятно печени картофи+същата салата

разгледах снимките на първа страничка и имате завидни резултати Rolling Eyes  надявам се и аз на такива

исках и едно въпросче да задам.за въглехидратния може ли да ям вместо торта на вечеря-домашно приготвен кекс(около 2,3 парчета).продуктите са:захар,яйце,брашно,олио,вода и сода

Може, но без яйцето - то е за белтъчния, във предната тема мисля, че имаше рецепта за кекс без яйце.

# 56
Не разбира всички тези негативни постове! Бях прочела в началото на 61 тема, че приемате новодошлите и се държите добре с тях! Но нищо приемам критиката ви! Предварително даже се извиних, че не съм кой знай колко навътре с диетата. Ще започна от утре и ще го направя правилно обещавам! Твърдо съм решена да стопя излишните килограми и повече да не ставам за смях и да ви ядосвам с явно глупавия си коментар! Все пак не съм само аз на главите ви, имате си къде по големи проблеми. Довечера като намеря повечко свободно време (имам да уча за изпити) ще прочета тази тема от началото. Само да попитам с какво пиете кафето си в различните дни от диета - аз лично го мразя неподсладено, ако все пак е горчиво да има мляко, затова и днес си сложих мляко, защото е белтъчен ден. Явно объркването е мое.
Отново се извинявам - ще се върна отново утре, когато знам всичко за диетата. Не обещавам, че пак няма да имам въпроси, но нали за това е форума все пак! newsm78

# 57
  • Sofia
Лелеее... какво направихте, бре... за 3 ч ви изпуснах 10 страници изписахте!  ooooh! Аз каква съм овца не е истина.... Тая температура 3 дни ми е сварила мозъка явно. Снощи си приготвих чудесно печено пиле за днес, обезкостих си го, подредих си го в кутия и... днес го забравих.  doh Сега ще ям некви гадни кебапчета дето кой знае какво има в тях, ама тук друго не се предлага.
Нана, недей се кара на детето.  Mr. Green Не че не си права, ама...
Криси, няма от какво да си отчаяна. И по-тежки случаи има. Важното е да направиш нещо сериозно за себе си. От отчаянието полза няма. Не скачай така от диета на диета. Само стресираш организма излишно и забавяш обмяната. Избери си една, прочети внимателно, каквото не разбереш питай (но първо прочети) и се придържай строго към избраното. Ако решиш да спазваш тази - добре дошла.  Hug

# 58
  • Варна
Не мисля, че е негативно отношение, а според мен порицателно.
Много несериозно от твоя страна да правиш нещо със себе си, без да знаеш всъщност на какво се подлагаш. Браво, че си предприела нещо, защото виждам, че си малка ако това в ника е цифра на набора ти, и е хубаво, че имаш и желание. Сега ти трябва да опознаеш режима, а ние само да помагаме, не да те учим на него Hug

# 59
  • София
Не разбира всички тези негативни постове! Бях прочела в началото на 61 тема, че приемате новодошлите и се държите добре с тях! Но нищо приемам критиката ви! Предварително даже се извиних, че не съм кой знай колко навътре с диетата. Ще започна от утре и ще го направя правилно обещавам! Твърдо съм решена да стопя излишните килограми и повече да не ставам за смях и да ви ядосвам с явно глупавия си коментар! Все пак не съм само аз на главите ви, имате си къде по големи проблеми. Довечера като намеря повечко свободно време (имам да уча за изпити) ще прочета тази тема от началото. Само да попитам с какво пиете кафето си в различните дни от диета - аз лично го мразя неподсладено, ако все пак е горчиво да има мляко, затова и днес си сложих мляко, защото е белтъчен ден. Явно объркването е мое.
Отново се извинявам - ще се върна отново утре, когато знам всичко за диетата. Не обещавам, че пак няма да имам въпроси, но нали за това е форума все пак! newsm78
Виж какво, не се сърди, няма и нужда да четеш темата! Прочети само първия пост на темата, там е обяснено всичко от-до! Вече ако тогава имаш някакви въпроси, ще отговаряме, но така без да прочетеш дори най-най-основното - няма как да ти наливаме всичко, разбираш, нали?
Кафето се пие неподсладено принципно. Сутрин може с лъжичка мед, защото сутрин лъжичката мед е позволена с чаша топла вода, та не пречи да е в кафето, вместо във водата. Кафе с мляко може само в белтъчен ден като част от обяда или вечерята и то само ако са били млечни белтъците, които си яла. Peace
Прочети дългия постинг на първа страница на темата и спазвай стриктно правилата, диетата е много ефективна и скоро ще изглеждаш по нов начин! Аз съм висока колкото теб, но бях по-дебела, успех!

Общи условия

Активация на акаунт