90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 086
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро,дами!
Днес ми е белтъчен ден newsm44 .Мисля да си направя пица от сирене и кашкавал за обяд,а за вечеря пилешко със зеленчуци.Вчера плодовият ден беше кошмарен!Как издържате вие?Аз изядох 4 банана,2 големи ябълки,портокали и мандарини,100 гр сурови орехи и бях като парцал-спеше ми се,лежеше ми се,мисълта ми течеше по-бавно и бях  супер асоциална,шофирах разсеяно като мадама  Mr. Green -все едно бях  болна.И вие ли сте така?Да не би да е по-добре да наблегна на зеленчуците в този ден Thinking
Кой ден ти е?Ако ти е първи плодов,няма страшно,организмът ти ще свикне и ще започнеш да изкарваш с по-малки количества плодове,но ще имаш повече енергия.На мен след третата четворка плодовият ми става любим.Хем не мисля какво ще ям и винаги имам храна под ръка,хем имам енергия,супер леко ми е и това ме зарежда допълнително Simple Smile

# 196
  • Бургас
Фиданчета,от днес се завръщам в редиците Hug
Румка ще те догонвам  Hug
Днес Белтъци:
З:банан
О:салата домати,краставици,печена чушка и сирене
В:1/2 от обяда

За по-новите фиданки да се представя:
правя режимът за Трети път.
Мин.година Януари започнах  88кг. завърших 72кг. -16кг Grinning
Направих Второ завъртане от Юли и от 76 кг завърших на 70кг. - 6кг.
Сега започвам от 73кг цел поне 65кг Grinning
Видно е ,че винаги "връщам"килца,
но за мой срам съм лакомо човече и доста прекалявам ooooh!
Като цяло режимът е страхотен и ще се завръщам всеки Януари-тове е сигурно  Mr. Green
Важното е,че без диетката досега да съм се върнала на 90килца  261uu

# 197
  • София
Недялче, добре завърнала се и успех!

# 198
Добро утро! Виждам, че има много нови момичета, на които желая успех с диетата и много минусчетаа! Mr. Green На мен днес ми е 10-ти ден(бобов) и ми е малко кофти, защото имам + от вчерашния белтъчен... Crossing Arms но пък се чувствам по-лека и ми е добре... Whistling
з-1 ябълка и кафе
о-ще е фасулец Mr. Green
в- чудя се newsm78 ще е или варени картоффки с някое морковче, или ориз  chef
Лек денн Hug

# 199
Ето ме и мен Simple Smile На всички нови попълнения - добре дошли  Hug
sixsense - амбицирай се от това, че не те подкрепят и давай смело! Тук ще получиш невероятна подкрепа от всички!!! Само трябва да вярваш в себе сизащото ние вярваме в теб Simple Smile
След вчерашния гаф с течния маргарин и по-голямата вечеря съм решила днес да съм исключително стриктна Simple Smile Менюто ми за днес - въглехидратен:
      З. : Лимонов сок;
2ра З.: Киви 1-2 бр.
    Об.: Пастет от маслини и 2 филии хляб (може да отскоча за хляб "Вита")
 Сл. З.: Киви 1-2 бр.
       В.: Пастет от маслини с 1 филия хляб
    +++ Задължително 2-3 литра вода Simple Smile

Днес за последен ден пих лимоновия сок... Не се меря нито със сантиметър, нито на кантара... Не знам има ли ефект. Някоя друга дама почнала ли е да го пие?  Confused

# 200
vanessa80 ,втори плодов ми е.Първият мина неочаквано добре,но бях преяла по празниците.Дано наистина организмът ми посвикне,много ми се иска да стигна до края.

След като и  нана си е купила кантарче от Кауфланд и аз отивам днес да разгледам какво има там(без Нео и още едно име,което за първи път прочетох)  Whistling

# 201
защо пиете лимонов сок? с цел горене на мазнините ли? аз мисля, че грейпфрутът е по-ефикасен за това. за това сутрин си правя фреш от грейпфрут (слагам и портокал, въпреки че не трябва да ги смесвам, но само грейпфрут ми е страшно горчиво  Sick).

аз съм и от тези, дето смесват белтъчините. по-вкусно ми е  Embarassed. въпреки това първият път, когато спазвах диетата имаше добър резултат.

# 202
И аз да се отчета Simple Smile След като вчера от вас разбрах, че в бамята и зеления боб няма нищо, свързано с "бобови"  Laughing, набързо си спретнах един ориз със зеленчуци. Днес е въглехидратен - не го обичам тоя ден:
з. 2 мандаринки; о. две филии, едната с лютеница, другата със сладко от боровинки; в. за вечеря ще направя може би фузили с гъби и домат.

Хубав ден от мееен   bouquet

# 203
Здравейте, момичета. На мен днес ми е 3-ти ден. Честно казано се чудя какво да ям на обяд.
За закуска хапнах 2 средно големи домашни ябълки.
А, и едно въпросче- може ли да изпия един топъл шоколад /разтворен във вода/?

# 204
  • България
трудно се следи темата Grinningтака беше и миналата година по това време
след първи белтъчен -1кг
днес
закуска фреш
обяд и вечеря печени картофки салата зеле
утре ми е любимия ден-въглехидратен
хапвам на корем и свалям най-много Joy Grinning
усмихнат ден момичета

# 205
  • Sofia
Mucana, каква е тая пица в белтъчен ден? Я сподели?  newsm78

# 206
  • София
vanessa80 ,втори плодов ми е.Първият мина неочаквано добре,но бях преяла по празниците.Дано наистина организмът ми посвикне,много ми се иска да стигна до края.

След като и  нана си е купила кантарче от Кауфланд и аз отивам днес да разгледам какво има там(без Нео и още едно име,което за първи път прочетох)  Whistling

Аз си купих механичен. 12 лева струва.
Електронен от Кауфланд не бих купила.

# 207
Добро утро! След вчерашните солени наденички, плюсът си го бях предвидила. Голям е, 600гр, но не мисля, че е нещо фатално. Ще го изчистя. Днес съм в чуденка дали да не направя Бабините картофи с ориз или пък ориз с моркови и грах. Довечера сигурно с мойто мило ще ходим някъде, така че ще избирам от нещо ресторантско  Tired Хич не обичам да се храня навън.

# 208
КОгато храната е по-солена пиенето на повече вода помага да не задържате.  Peace

# 209
Здравейте, момичета. На мен днес ми е 3-ти ден. Честно казано се чудя какво да ям на обяд.
За закуска хапнах 2 средно големи домашни ябълки.
А, и едно въпросче- може ли да изпия един топъл шоколад /разтворен във вода/?
Можеш,но в рамките на обяда или вечерята,не самостоятелно Peace
КОгато храната е по-солена пиенето на повече вода помага да не задържате.  Peace
При мен не помага,будя се като плондер сутринта,след като ям сирене да речем и изпия 3литра вода SadЗа това и почти не соля напоследък,даже сиренето обезсолявам.

Общи условия

Активация на акаунт