След края на "Листопад" - тема 67

• 38 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Весел ден и от мен
и не оставяйте кафето неизпито

# 106
http://vbox7.com/play:8becb9a5

Здравейте, някой може ли да ми каже в кои епизоди я има тази песен. Много е тъжна...

# 107
  • София

Здравейте, някой може ли да ми каже в кои епизоди я има тази песен. Много е тъжна...
Специално тази песен с това звучене я има само в  последния епизод

И в други епизоди я има но с друг аранжимент . Но надявам се не очакваш да ги помня епизодите в които са я пускали Wink

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 12:00 от koricimu

# 108

Специално тази песен с това звучене я има само в  последния епизод

И в други епизоди я имало но с друг аранжимент . Но надявам се не очакваш да ги помня епизодите в които са я пускали Wink
Благодаря! И аз това усетих, но не бях сигурна... А естествено нямах предвид епизод по езипод...
Още не мога да се отърся от филма... много е силен!!!

# 109
  • Пловдив
Знаеше, че ревността й, породена от  Седеф е доста голяма, но не спря срещите, разговорите и т.н. А при втория им опит заедно й направи най-голямия к***ски номер. Да извика мъжа й и да я докара до просешка тояга.

За ревността, щом е глупава и неоснована, защо да спира да общува със Седеф (тогава все още той нямаше осъзнати чувства към нея) ? Той самият си изпусна шанса със Седеф заради точно такава глупава ревност.
За погодения номер, вярно, че подхожда повече на женска простотия, но Ферхунде не си ли го заслужи с постоянните си интриги и отмъщения ?

# 110
Как мислите, защо Оуз не остави къщата на Лейля и Аху?
Може би, защото филма трябваше да свърши отново във влака, както и започна
Но той купи на Джейда и Каан апартамент и те са изцяло подсигурени, някак не е честно спрямо Аху Crazy

# 111
Как мислите, защо Оуз не остави къщата на Лейля и Аху?
Може би, защото филма трябваше да свърши отново във влака, както и започна
Но той купи на Джейда и Каан апартамент и те са изцяло подсигурени, някак не е честно спрямо Аху Crazy
Ами според мен ,защото Оуз се надяваше да си живее в къщата с Лейля и Аху.След  убииството на Сейфи мисля че тази къща в която той приюти всички беше негавия залиг.Да Аху е лишена и все пак Оуз постъпи добре казвайки че ще продаде къщата и всичк включетелно и Лейля ще получат паричен дял. Ако къщата не беше продадена Джейда щеше да изнамери начин и да ги изгони без нищо.
А колкото до Аху- ами първо майка и и най вече леля и я лишиха от баща давайки и името на Али Ръза.Ако носеше името на Оуз тя като негова дъщеря макар и незаконна би била равен наследник заедно с Каан. Но в този момент Лейля беше все още доста съсипана и объркана , а при Фикрет заговори Текиновата гордост- как така детето ще носи името на убиец и решиха най вече Фикрет да и дадат имто Текин- щото от него много ще спечели детето

# 112
cotton4e И аз съм си мислила същото,след като толкова много обичаше Лейля,защо не остави къщата на нея а даде пълномощно на адвоката си,за да я продаде.Все пак на Джейда като негова съпруга и помагаше много и с пари дори и кантората беше от него,грижеше се много за Каан и изведнъж на Лейля нищо не остави освен малката Оху и малко пари под детското легло.Задавам си въпроса дали не искаше по този начин да си отмъсти за това че Лейля го предаде на полицията...за мен обяснение няма.Толкова розови и красиви неща и обещаваше като не изпълни нито едно от тях. newsm78

# 113
Съгласна съм с теб Джолева ,но Оуз не знаеше дали е родена малката та камо ли как е кръстена и чие име носи...

# 114
сценаристите ни оставиха да размишляваме, всеки по своему Crossing Arms

# 115

За ревността, щом е глупава и неоснована, защо да спира да общува със Седеф (тогава все още той нямаше осъзнати чувства към нея) ? Той самият си изпусна шанса със Седеф заради точно такава глупава ревност.
За погодения номер, вярно, че подхожда повече на женска простотия, но Ферхунде не си ли го заслужи с постоянните си интриги и отмъщения ?
Защо да бе глупава ревността на Ферхунде. Беше си основателна. Тя бранеше семейството си, или поне това което искаше да има с Шевкед. А тогава все още беше банкер, глава на семейство. А това, че Ферхунде плетеше интриги, тя ги плетеше с техните прежди. Просто защото имаше какво да каже и как да им навреди. защото тя от части ги чувстваше като нейното семейство, обожаващо Седеф.
сценаристите ни оставиха да размишляваме, всеки по своему Crossing Arms
На мнение съм, че както и да свършеше филма, пак щеше да има поводи за размишления.

# 116
Ако носеше името на Оуз тя като негова дъщеря макар и незаконна би била равен наследник заедно с Каан.
Ами тя, дори и да беше записана на името на Оуз, реално няма какво повече да наследява освен къщата, ако не беше обявена за продан. Оуз няма друга движима и недвижима собственост (поне с такова впечатление останах), а предполагам като престъпник всичко, което има като пари в банкови сметки, е блокирано. Освен това е жив. Нищо не би му струвало да прехвърли къщата на Лейля, но явно реши да си отмъсти за предателството й по този начин. При това положение Аху и майка й, както и останалите, може доста дълго да чакат пари от продажбата, като знаем колко лесно се продава тази къща.   ooooh!

# 117
Парите под леглото не бях малко.

# 118
Парите под леглото не бях малко.
До продажбата на къщата може и да стигнат. hahaha hahaha hahaha
И после, като профукат и тях, Шефкет и Лейля ще трябва да работят, представи си. Laughing Laughing Laughing

# 119
Когато я купуваше къщата, трябваше да бъде на името на Лейля, за да не претендира онази.

Общи условия

Активация на акаунт