След края на "Листопад" - тема 67

• 38 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Според мен Оуз не наказва Лейля, а просто искаше всички( майка му, сестра му и двете му деца) да получат равни дялове от това, което има, т.е къщата. Това го повтори няколко пъти, желанието му беше всички да получат, каквото им се полага.

# 121
Парите под леглото не бях малко.
До продажбата на къщата може и да стигнат. hahaha hahaha hahaha
И после, като профукат и тях, Шефкет и Лейля ще трябва да работят, представи си. Laughing Laughing Laughing
  :bouquet:O да като знам колко гърла ще се изхранвет с тези пари ако продадат къщата ясно е ,че ще ги профукат бързо бързо.Ами ще работят  какви ще ги бъркат. Неджля как работи .
А може би Оуз като не преписа къщата на Лейля си отмъщаваше на Али Ръза- че ето виждаш ли дойде в неговата къща ,под неговия покрив,на негова издръжка.Всички бяхме свидетели с каква ирония говореше Оуз на Али Ръза. Аи Оуз нямаше никакво намерение да убива Сейфи и да влиза в затвора. Той искаше да живее в тази къща с Лейля

# 122
Аз тайно си се надявам да направят продължение на филма,останаха толкова недовършени и неясни неща,би било хубаво.Това беше единствения сериал който гледах.

# 123
Е то ако има продължение сигурно ще има още трагедии Joy

# 124
На 14 януари (събота) от 19, 30 часа предаването bTV Репортерите ще е посветено на "Листопад". Hug

# 125
По отношение на къщата аз клоня към мнението на Джолева.  Thinking

А може би Оуз като не преписа къщата на Лейля си отмъщаваше на Али Ръза- че ето виждаш ли дойде в неговата къща ,под неговия покрив,на негова издръжка.Всички бяхме свидетели с каква ирония говореше Оуз на Али Ръза.

Това с записването на къщата на негово име си беше натриване на носа на Али Ръза. Иначе не виждам логика да подариш на някой нещо, и  да си го пишеш на твое име. Защото той излезе с версията, че е купил къщата заради Лейля.  Whistling

# 126
На 14 януари (събота) от 19, 30 часа предаването bTV Репортерите ще е посветено на "Листопад". Hug

Това няма да е за изпускане! Party

# 127
  • София
Това няма да е за изпускане! Party
И аз видях рекламата ама по кадрите които дадоха това е сбор от стари репортажи от които  повечето са ги излъчвали  Tired Дано покажат нещо което не съм гледала

# 128
Добро утро. Hug Hug Hug

И аз видях рекламата ама по кадрите които дадоха това е сбор от стари репортажи от които  повечето са ги излъчвали  Tired Дано покажат нещо което не съм гледала
Вероятно ще има и някои нови моменти, защото споменаха, че ще кажат с какво се занимават актьорите след края на снимките. Peace Ще видим. Hug
Желая ви хубав ден.  bouquet

# 129
Добро утро

Много сладко е казано,особено от децата.
Ще гледаме всичко за ,,Листопад"

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 08:57 от джоджо

# 130
Дори и да е искал да си отмъсти на Али Ръза според мен Оуз не постъпи честно спрямо Лейля,ако мразеше баща и с какво е виновна малката му дъщеря Аху да живее в нищета а Каан задоволен със всичко newsm78.Не виждам никаква логика в продажбата на къщата и всеки да получи дял от нея,там Лейля спокойно можеше да отгледа дъщеря им,но май накрая цялото семейство намрази този дом в който не се случи нищо хубаво,само трагедии...желая им от сърце да се справят в Трабзон и да съберат частиците от разбитото си минало и да постигнат хармония със себе си,   да постигнат мечтите си без начесата на Али Ръза,след като паднаха оковите които им постави баща им да съумеят да се справят сами и да се борят сами за своето щастие без чужда намеса.... Praynig Hug

# 131
Четейки темата след края си мисля че филма наистина може да има продължение.Наистина има доста въпроси. които чакат своя отговор.Какво ще се случи в Трабзон? ще се справят ли тези които отиват там като ги знаем какви са?Ще се промени ли Шевкет и ще бъда ли наистина глава на това семейстно?Ще се промени ли Фикрет? Ще намери ли себе си Неджля ,ще спре ли да се измъчва и да се обвинява за минали грехове?

# 132
Според мен Оуз не наказва Лейля, а просто искаше всички( майка му, сестра му и двете му деца) да получат равни дялове от това, което има, т.е къщата. Това го повтори няколко пъти, желанието му беше всички да получат, каквото им се полага.
+1  PeaceНезависимо от всичко Оуз е мъжкар във всяка ситуация и така постъпи -
всеки да има някакви средства за оцеляване.

# 133
Аз мисля,че всеки си взе поука от грешките които направиха.Живота им зашлеви доста голям шамар и би трябвало всеки от тях да се оттърси от миналото и  да започнат вече помъдряли и преживяли доста неща на чисто и да живеят според тяхните си разбирания и желания без намесата на баща им ,въпреки че за мен той искаше най-доброто за тях затова не го упреквам за разпада на семейството,защото зад гърба му те си вършеха точно това което желаеха.Не напразно в края на филма Фикрет каза че баща им си отиде ,но остави едно неопетнено име от негова страна,а това което те вършеха си е за тяхна сметка.
И сега има такива семейства и хора,които живеят много по-добре като стъпкват всичко по пътя си само и само за да живеят по-добре и в охолство за сметка на други,но това вече е друга тема на разговор.

# 134
+1  PeaceНезависимо от всичко Оуз е мъжкар във всяка ситуация и така постъпи -
всеки да има някакви средства за оцеляване.
Оуз мъжкар  Thinking въпрос на гледна точка,нека не се повлияваме от визията на човек а от неговите действия. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт