НОЕМВРИ месец мина, иде баба Зима!

• 71 032
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Хм, аз се извинявам, ако някой се е почувствал обиден относно диагнозите по интернет!  newsm78 Нану, не съм визирала теб. Имах предвид, че в днешно време в нета изобилства от информация за всякакви симптоми и болести, но в крайна сметка най-правилното е да се обърнем към лекар, защото ние самите може да сгрешим.

# 571
  • На топло...
 Hug Права си, Венци, трябва да се внимава!
Нещо много съм изострила емоциите май, съжалявам за недоразумението Blush...
И от снощи съм грипозна, добре че дацата са на градина, сестра ми ги заведе (гостува ни за две седмици), колко било хубаво да те отмени някой като чувстваш, че главата ти се откача и те болят всички кокали и стави Crazy.

Хубав ден, момичета, радвам се, че я има нашата дружинка Hug!

# 572
Лелееее, писали, писали, писали.....

Шамс  Hug Да си призная честно, малко ти завидях като те четох  Embarassed Благородно, разбира се! Всичко най-хубаво ви желая и на четиримата Simple Smile

Божке, как успя да ми завидиш   ooooh! Аз като казвам, че при мен е трилър, хич не преувеличавам. По-скоро аз трябва да ти завидя, че никой за нищо не ти се меси и не рискуваш бащата на Никол да я грабне и отнесе вдън земя във всеки един момент...

# 573
  • София
Шамси, толкова ли е зле положението?  Rolling Eyes

# 574
много, много зле... Но вярвам, че ще се преборим  Praynig

# 575
Шамс Много, много късмет и дано всичко е наред и да можеш да се радваш на новата любов и децата!

# 576
  • София
много, много зле... Но вярвам, че ще се преборим  Praynig

Hug
Дано тогава по-скоро се наредят нещата!  Praynig

# 577
  • На топло...
Не искам дори да си представям какво ти е, Шамс Hug.
Думите са излишни, мисля за вас Praynig.

# 578
  • София
Лелееее, писали, писали, писали.....

Шамс  Hug Да си призная честно, малко ти завидях като те четох  Embarassed Благородно, разбира се! Всичко най-хубаво ви желая и на четиримата Simple Smile

Божке, как успя да ми завидиш   ooooh! Аз като казвам, че при мен е трилър, хич не преувеличавам. По-скоро аз трябва да ти завидя, че никой за нищо не ти се меси и не рискуваш бащата на Никол да я грабне и отнесе вдън земя във всеки един момент...

Добре де....съжалявам ако е звучало преувеличено   Confused Дано по-скоро и по-безболезнено нещата си влязат в релси при вас  Hug Peace

Иначе .... за съжаление съм си го направила такова, че цял живот някой, някъде, за нещо ще се меси..... но то това е живота казват!

Гушки на всички тумбачета  Hug

# 579
Шамс,  това което преживяваш е ужасно Sad,  дано на бившия ти му стигне акъла и осъзнае че за Фафи си най-важния и незаменим човек. Hug

# 580
Здравейте, мацки!
Много нещо сте изписали.... така като гледам мога само да ви  Hug всичките. Големи героини има сред нас. Кураж на всички!

# 581
  • Виена
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile

Шамс, имаш и от мен много позитивна енергия... въпреки, че сега май здрави нерви са ти по-необходими...

# 582
  • София
Ние влязохме в някакъв странен период - "Всички са по-красиви от мен!" и следват три треда сълзи и сополи  ooooh! По-красива са приятелките й, по-красива е Аврора, Снежанка, Рапунцел ...... Нямали такива бузи като нея.  Crazy Ох, не е ли много рано за подобни драми?!  Thinking Та тя е само на 4!!!

Марожинка, какво стана с главоболието?

Ние още си се гледаме у дома, но мисля от март да ги пускам. Откачаме и тримата, просто не ни действа добре изолацията.  Crazy
Днес сме на карнавал. Ида ще е Рапунцел. Тази седмица й ших рокля, правих й перука, от два дена не мога да я накарам да ги съблече. Ще снимам и ще споделя.  Mr. Green

# 583
Ние пък сме в друг период - "Аз съм най-красива!!! Другите са грозни!"  Flutter Crazy Ужас, тия деца значи....

От днес сме на детска пък да видим... Дотегна й вкъщи близо месец, на нас също. Проблемът е, че в групата й има едно дете болно от варицела от преди 10-тина дни. Дано да я избегнем и тоя път, че от септември се разминаваме.  Praynig Не за друго, ами каката и аз не сме били болни и...  newsm78

Илка, непременно ще чакаме снимки на Рапунцел!

# 584
Илка и ние минахме през този период и  бях доста притеснена, всичките момиченца в градината бяха красиви, но не и Алекс (по нейни думи), но всичко отмина. Важното е да убедиш Ида, че е всеки е неповторим и красив.  

Общи условия

Активация на акаунт