НОЕМВРИ месец мина, иде баба Зима!

• 71 031
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Илка Мина и  Simple Smile Бяхме и на очен между временно, имаме ходене и при невролог за всеки случай. Между другото очната каза, че е хубаво децата да се заведат профилактично след 3-тата година  Rolling Eyes
Ние такъв период още не сме имали, но иска всичко, което имат другите деца  и не знам дали изобщо ще отмине ooooh!
И аз чакам снимки - с две деца и пред раждане, чудеса правиш направо  Hug

# 586
  • На топло...
Да споделя и аз набързо и да отивам да си дочета за падналото правителство, ужасно съм объркана и притеснена.
Ние бяхме болни миналата седмица, Йоши се размина със сироп за кашлица, обаче моят грип бая се усложни, замина в дроба и хапнах антибиотик. Да чукна на дърво само кашляме вече.
Опасенията ми за кариеси на Йоши преди малко ги разсея зъбната фея Crazy, само му дълбоки фурхите по кътниците, е камък ми падна от сърцето, че с тоя кофти дъх направо си мислех, зъб подир зъб ще заминават под машинката...
И това е общо взето.
Иначе самочувствието на Йошката писах по-назад, че е от най-големите, страшно е туй хлапе, хем самоуверен, хем едни погледи, намигвания, ще кажеш мацки тръгнал да сваля. Единствено ме притеснява, че нощем май сънува кошмари, проплаква и се гуши във фетална поза, дано е само временно. Обича и да прохленчва за най-малкото, и за разлика от брат си артиста той наистина си реве. От известно време в градината има едно момченце на негова възраст и само по него се води "Малик това, Малик онова, Малик каза, че чорапите ми са момичешки (сини плюшени), че Гриша било тъпо име", ей такива весели, едвам му ги избивам от главата.
А Яни пък надува насила гайдата, за да пусне някоя крокодилска Rolling Eyes.

Марожинка, радвам се, че е минало главоболието!

Чакам рапунцелските снимки Grinning!

# 587
За очен лекар - водих го Момо мин. година, защото леко извърта лявото око, когато гледа назад през рамо  Rolling Eyes но лекарката каза, че било заради слаб мускул или нещо такова, израствало се. дори успя да му премери нещо с компютъра, което каза че трудно се мерело на малки деца, защото шавали доста.
обаче май малко прекаляваме с компютърните игри, научил се е да си пуска компа, да влиза в сайта на cartoon network и да играе там. поне по 2 часа на ден виси на компа. което много ме притеснява, обаче според баща му било нормално за неговото поколение. Мая пък още от лятото играе на angy birds, абе не знам аз ли не съм в час, какво ли  ooooh!

Илка, леко раждане и много помощници да имаш  Hug и да сте здрави! всичките  Heart Eyes

# 588
Ние на очен ходихме преди няколко месеца заради конюнктивит и се случи готин лекар, та го прегледа основно и уж е ок.
За самочувствието - не е проявявал липса определено. За сметка на това обаче трябва винаги да е първи...и естествено има проблем със загубите. Играем една игра с едни зайци, които падат в едни дупки и в момента, в който неговия заек падне играта се прекратява "Вече не му се играело".
А компютърни игри не е играл да си призная, с изключение на една, която даваха в Нескуик и то по-скоро аз играех, а той слушаше постовете - за океаните и живота в тях и за Антарктида. Сам не е проявявал интерес да играе, но предполагамзащото не сме му показвали , а и никой у дома не играе...

# 589
Привет момичета! Честит празник, бъдете щастливи и обичани  Heart Eyes

Вчера Илка е родила своя бебок, но не знам нищо повече, освен че е много хубав (от фейсбука)  Grinning Да е жив и здрав  Heart Eyes
Чакаме я да се включи и да разкаже!

# 590
  • София
 Mr. Green

Как сте момичета?
Аз съм пушка! Прибраха ми бебето да спи и явно си поотспах и аз, та викам да вляза да ви драсна два реда, да ни се посмеете малко за раждането.  Crazy

Няма да ви разправям подробности, но само ще кажа, че с контракции на 5 мин. водих децата на детска градина и пътьом към болницата минах да си купя чехли  Crazy
Малкият се роди бързо, няма и два часа след като ме приеха в болницата. Всичко си беше наред. Болеше в рамките на търпимото (това го казвам три дена по-късно, иначе на момента бях убедена, че ме боли повече от предните пъти  Crazy).
Тежи 3.750кг, 52 см. Малко бебе, по нашите стандарти  Joy
Името ще го споделя след няколко дена.
За сега е кротушко, пу-пу! Яде и спи. Утре би трябвало да си ходим у дома.  Praynig

После ще кажа малките как са приели новия член на семейството. За сега Ида няма търпение да гушка бебето. Плаче нон-стоп за мен. Йоската видя тази вечер бебето. Реакцията му беше "Виж, бебе!" и беше много ухилен. Ама да видим това бебе като му влезе в къщата как ще се държи  Whistling

Hug

# 591
  • На топло...
Илиянкааа, да сте живи и здрави, другото е въпрос на (не)организация!  Hug
Бързо възстановяване и много сила още ти желая! Heart Eyes

# 592
Илка, да ви е живо и здраво новото бебе!   bouquet  Чудесна осмомартенска изненада! Бързо възстановяване и от мен!

Аз тъкмо влязох да ви се оплача, че май сме с варицела.  Sad От пет дена сме с кашлица и хрема и днес забелязах 3-4 пъпчици.   newsm78 Но не са по корема, а на други места.

# 593
Илка, честито бебче! Да ви е живо и здраво!
Утро, като съвсем наскоро изкарали варицела да ти дам малко насоки - погледни по окосмената част на главата, ако е варицела, задължително ще има пъпки там. Тези пъпки, които си открила как изглеждат? При варицелата са прозрачни и все едно са пълни с течност.
Ако ти потвърдят диагнозата, ще ти напиша едни хомеопатични гранулки, които нашия хомеопат ни препоръча и които по мои наблюдения помогнаха на Влади да изкара доста леко болестта.
Успешна седмица на всички!

# 594
Сиска, такива са пъпките. В момента има около 10. Двечки започнаха да завяхват. Какви са хомеопатичните?

# 595
  • Стара Загора
Илка, bouquet

Варицелата е актуална Simple Smile И Стефи днес е първи ден на градина след варицела, първите пъпчици ги видях на 01.03., но ако не бях нащрек, тъй като имаше болни дечица в групата, нямаше да обърна внимание изобщо. Но пъпките няма как да се сбъркат, дори и първия ден, когато са най-малки - изглеждат като малки херпесчета. При нас мина леко, мисля. Един ден с температура, точно преди лягане, и то 37.5, половин час след като заспа и я беше свалила, пъпчиците бяха сравнително малко, играх си да ги броя, около 60 Simple Smile Най-тежко й беше 2 поредни нощи, явно от дискомфорт и сърбеж спа неспокойно и приплакваше... Важното е, че мина, доста я мислех и аз. Сега тръпна дали ще се разболея аз, тъй като никой не помни, дали съм я карала. Имам някакви смътни спомени как ме преглеждаше една мед.сестра вкъщи и писа бележка за карантина, но май беше зщото имах мерак да сложим на вратата бел. с червено кръстче (детски му работи Crazy), но май самата тя не беше убедена, че е варицела newsm78 Такива работи помня, мама нищо пък такова не се сеща, но ще видим до седмица дали ще се опъпя Simple Smile

Хубав ден, момичета!

Станало е ясно, докато пишех Simple Smile Утро, да минава леко ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 22:26 от Астера

# 596
  • София
Привет  Hug
Илка, да ви е живо и здраво новото попълнение!   bouquet Чакаме снимков материал.
В нашата градина този сезон няма варицела. Сигурно защото миналата зима и пролет почти 3 месеца все имаше по някой шаркав и цялата група се изреди да боледува. Косьо я изкара леко. Малко пъпки имаше и никакви лекарства не съм му давала.

# 597
Гранулките са Rhus toxicodendron 30 ch. Сутрин и вечер по 5.

# 598
Илкаааааааааааа честито попълнение на отбора.Да сте живи и здрави, много послушни и само радост у дома  Hug

Утро бързо и леко да ви минава шарката  Hug

Анита пък е на салбутамол, инхалатор  smile3511 Ей ако имах пищов да съм се гръмнала до сега.От началото на февруари е болна.След два антибиотика, рентген и ходене всеки ден на лекар днес това ни изписаха.Не е 100% сигурно, че сме с астма, но на такова прилича.Април имаме и ходене на уши, нос, гърло та ще видим и там какво ще кажат.Измъчи ми се детенце вече  Cry
За капак и мъжо е болен и само ми ходи по нервите.Ама утре го пращам вече н аработа, че ще се избием вкъщи. hahaha

# 599
Момичета позволявам си да пусна линк към една тема за помощ.Ако имате възможност и желание да помогнете  Hug

Наша съфорумка, майка на три деца, има нужда от помощ

Общи условия

Активация на акаунт