Вече сме по-добре - Ида - здравословно, аз - емоционално.
Днес и официално ни изписаха. Взехме си изследванията, снимки, всичко. Сега да видим кога ще имам време да скоча до педиатърката да си каже и тя мнението, но все повече се замислям над възможността Ида въобще да не е имала пневмония (каквато й е официалната диагноза по епикриза). Добрата новина е, че не й се налага да пие никакви допълнително АБ, само лека полека спираме вентолина.
Тя е в супер настроение тия дни. Направо все едно са ми сменили детето. Както се оплаквах от нея миналата седмица, че не слуша, отговаря, тропа ... от както се вкарахме в това приключение е една такава мила, блага, почти винаги усмихната ..... Не знам на какво се дължи всичко това, но у дома сме много щастливи
Сега остава малко да укротим и беса на Йоси

И лека полека да взема да се поподготвя за раждането, че да не вземе да ме изненада

Утро, как е Симона?
. Чакам сега резултатите от кръвната картина да излезнат, дадоха ни и направление за очен, но тук естествено нямаме и ще видим кога ще можем да я заведем
Вероятно е нещо безобидно, но е редно да го уточните. Нашата кака започна да я боли глава на 11годишна възраст и тогава педиатърката каза, че на тази възраст вече е нормално да се случва. 
За съжаление е пълно с озлобени, начумерени, нагли, дебилни и т.н. същества! Дано не ви се налага да преживявате вече такива гадни неща
Според разказите й е изключително агресивно и невъзпитано дете. Примерно като я питам - "от къде го чу това", отговорът е винаги "ами, Алекс го каза"... Знам, че може би не съм права, но й казвам да не говори и да не играе с него, защото е лошш и невъзпитан.... и незнам....опитах се един два пъти да кажа на госпожата - "да, знаем - той е огресивен към всички деца....казали сме на родителите и пак ще им кажем".......Покрай тези истории ми стана антипатичн и майката, та когато се срещнем се обръщам на другата страна и дори не поздравявам, защото според мен това се дължи изцяло на възпитанието вкъщи 

Ще отидем и през някой очен да видим какво ще каже и дано Бог да ни пази, че....иначе.......е страшно