Утро, тук не става въпрос за похлупак.

Става въпрос за културата и възпитанието, което им се поднася в детската градина. И не става въпрос за просто чута от някъде мелодия, която й е харесала, защото е ритмична, а за съвсем съзнателно пускане на определена музика на малки деца и то не инцидентно, а очевидно - редовно.

Знам, че всяко поколение си има музиката, културата и мирогледа, но защо на едни 4-5 годишни деца, които са си "бял лист" трябва да им се налага именно тази агресивно-сексуална поп-култура!
Не и с моето дете!

Като стане на 10-12 да си слуша каквата музика иска. Тогава няма да имам думата, но докато все още мога да култивирам някакъв вкус и ценности мисля да взема нещата в свои ръце!
П.С. Днес отново слушах "опа, ганган стайл, хееей, сеси леееде" на път за градината
Дано да има време да мине и да ни се похвали, а и да разкаже баткото как приема бебето.
) и Габи я научи въпросната песен от Комиците- та и тя танцува понякога "О-о- о маста"
на Илка за вдъхновението- и аз реших да пробвам твоята система със звездите, но моята е със сърца ( че по лесно се режат
Само дето аз малко се издъних и реално няма точки, а само и помним...ама ще направя днес, че да продължи да работи 

:35: