) и им е все по-интересно. За жалост май ще сменяме часовете на през седмицата след градината, защото ще съвпадат с българското училище в събота, а ни беше удобно...
.
Балета е в градина и госпожата без много да я пита я взима на "тренировката" Казва, че се справя много добре, запаметява движенията, отдава и се, но.... не иска кой знае колко. На първите две три представления бяхме все в публиката. Говорихме много за притесненията и, за сцената, е......на последното им представление взе участие
Лятото почиват да видим на есен как ще е.
Дано да е станала малко по-зряла през изминалото лято и да не се цупи дълго. То вече ще стане време да тръгват първи клас докато започне да й харесва на детската.
Сутрин бързо-бързо става от сън като отиде котката да я събужда.
Та в резултат на вземането на коте, Симона се промени, преодоля страха и сега няма и помен от него!
Даже започна да изпада в другата крайност.
С радост гали ретривъра на свекървени ми на вилата, а преди и дума не можеше да стане дори да го доближи.
Много е пораснал, помага ми невероятно много, разбран е, макар и диване и въобще се чувства прекрасно. Радвам се за това, защото го заслужава 

Поне добре, че училището за нас е още далече, защото никога не искал да си ходи от градината. Направо тръпки ме побиват като си помисля кога беше бебе, а колко скоро ще е ученик.

Шегувам се. Прекрасни са децата и колкото повече, толкова повече, но и сили трябват за това.

Представям си колко е ентусиазиран Фаф 
Ама ти си страшна просто, нямам никакви съмнение, че ще се оправиш даже и с повечеко от три 
Аз съм в пълен потрес, защото някак ми се вижда отзад напред.Как да я науча да чете като тя не знае даже буквите
Ама ще се оправим де, къде ние вкъщи, къде учителките в училище, ще се научимм да четем 
Нищо, ама нищо особено.Отидохме, пуснахме децата в стаята и това беше.Няма никакви такива официалности като в БГ, никаква тържетсвеност, нищо
Ма то всичко на англичаните им е такова, що ли пък да направят нещо по-различно
засега е много послушна, но да видим до кога
. Дадох и малко съвети и се надявам да не и пука.
!
!

Дано й мине до ден-два и да си продължаваме с градината. 
Препоръчани теми