Почивна база на БНР - Боровец

• 8 304
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, някоя да е почивала в базата на радиото в Боровец? Имаме детенце на 1,5 г, и имаме оферта за там. Може ли някой да даде повечко информация?

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
Какво по-точно?
Храната става и е на изгодни парички. Ако пък си техен служител си е направо без пари. Има място за тичане пред станцията, но сега дали е разринато - не знам.
Има механа на партераи е сравнително чисто.

До пистите само с кола. Не е никак близко до тях.

# 2
и аз да се включа с въпросче не е много по темата, но се интересувам
някой ако е пътувал до Боровец скоро с кола от София, покрай язовира, как е пътят? До Боровец и по завоите след Самоков има ли нужда да се слагат вериги?

# 3
Един приятел пътува до Боровец преди 1 седмица след предпоследния силен снеговалеж и каза, че тогава пътя е бил изчистен и не са му били необходими вериги. Все пак ме предупреди, че е хубаво да се носят, в случай че в един момент станат задължителни при влошаване на обстановката.

# 4
Здравейте, някой може ли да ми даде телефон за контакт. Благодаря предварително.

# 5
Здравейте! Въпреки че темата е много стара, ще я използвам. Интересувам се от информация за тази почивна база, а никъде не намирам. Ходила съм там преди много години с близка, която беше служителка на БНР, но беше доста отдавна.  Работи ли базата? Има ли някой, който скоро е ходил там, и могат ли да отсядат и тези, които не служители на БНР или не свързани с някой, който е? Би ми била полезна информация и някакви координати на базата.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 19:03 от Sun_Shine016

# 6
Здравейте момичета, някоя да е почивала в базата на радиото в Боровец? Имаме детенце на 1,5 г, и имаме оферта за там. Може ли някой да даде повечко информация?
Е, в темата не пишат само момичета, но.. все пак да отговоря.
Няколко пъти съм ходил. Има ТВ в стаите, чисто е, но си има соц дух (също както при БНТ станцията на Пампорово), храната много евтина. Но в столовата предлагат едно нещо за конкретния обяд или вечеря и нямаш избор. Ако кажат "за вечеря има свинско със зеле" (а пък аз например не ям свинско), просто се отказвам и не го плащам. По пътя между станцията и самия кк Боровец има една механа до шосето, там правят разни бобени чорбички и от сорта.
Уточнявам нещо важно, станцията на БНР "Лентохранилище Боровец" НЕ Е в Боровец, а е във вилна зона "Ягода и малина", която е на 3 км от курорта Боровец. Пеша по шосето е около половин час ходене. С автомобил е за няколко минути. Около самата станция няма НИЩО. Само гора. Аз на втория ден щях да откача от скука. Затова.. пеша до самия курорт и там вече са забавленията. Повечето пъти си резервираме в самия к.к. Боровец хотел, който е в пъти по-скъп от станцията, но поне е в самия курорт и всичко ти е на една ръка.

@Sun_Shine016, трябва да си или служител на радиото или да си в една стая със служител, като заплащаш двойна цена на неговата (но цените са смехотворно ниски, така че...).

# 7
Зависи кой какво търси на дадено място. Ако човек иска просто спокойствие,  тишина и чист въздух сред природата, мястото е подходящо. Вече за търсещите повече забавления, може да е скучно.
Значи, трябва човек да е свързан с някой служител, за да може да ползва базата.
Благодаря все пак за информацията!

# 8
Така е, да. Зависи колко време ще издържите на гробна тишина. Ако сте и с дете, няма никакви забавления наоколо, просто го давам като инфо.  Помня, че като ни хване съклета, отиваме до Боровец и се качваме на лифта, до Ястребец примерно... денят се запълва бързо и лесно Grinning
Ще пробвам да намеря някакви координати идната седмица, да звъннете в станцията и да питате за условията. Че може и да са се променили.

# 9
За възрастни, без дете. Била съм там сравнително отдавна и ми хареса. Просто ми се иска за 4-5 дни откъсване от натовареното ежедневие и шума в града, и бих отишла там. Затова, би ми било полезно да получа някакви координати да се свържа с базата.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 11:43 от Sun_Shine016

Общи условия

Активация на акаунт