Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 483
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • popovo

http://www.youtube.com/watch?v=TdxY82OR00w&list=PL0C0FEB4DA3 … eature=plpp_video

Eто 57 серия на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.
Благодаря на този екип за удоволствието което ни доставяте сериите да достигнат до нас!   bouquet Съжелявам че не мога да слагам картинки,но с цялото си сърце ви БЛАГОДАРЯ!!!!

# 226

http://www.youtube.com/watch?v=TdxY82OR00w&list=PL0C0FEB4DA3 … eature=plpp_video

Eто 57 серия на български. Превод от английски: bonobo, colorblind, riviera. Приятно гледане.

bonobo, colorblind, riviera, mariana51  

# 227
БЛАГОДАРЯ и аз ,момичета!!!!!  bouquet    bouquet  bouquet

# 228
Yeni bölüm fragmanı bu akşam eklenecek

Преди 5 минути качиха това съобщение в канала на сериала - тази вечер ще пуснат трейлър.

Имам мрачното предчувствие,че серията ще завърши с прострелването на Керим #Cussing out Това им стана навик напоследък Mr. Green

# 229
Yeni bölüm fragmanı bu akşam eklenecek

Преди 5 минути качиха това съобщение в канала на сериала - тази вечер ще пуснат трейлър.

Имам мрачното предчувствие,че серията ще завърши с прострелването на Керим #Cussing out Това им стана навик напоследък Mr. Green

Горкото ни момче! От зетя ли да се пази, от Мустафа ли... Най-накрая ще ни го вкарат в болница.
#Cussing out #2gunfire

# 230
Цитат
Горкото ни момче! От зетя ли да се пази, от Мустафа ли... Най-накрая ще ни го вкарат в болница.

Наистина, горкото момче! Защо ли не ни го дадат на нас да го опазим, пък като хванат всички злодеи, ще го върнем на Фатма!

# 231
Цитат

Наистина, горкото момче! Защо ли не ни го дадат на нас да го опазим, пък като хванат всички злодеи, ще го върнем на Фатма!

Ако изобщо е останал жив в лапите на бг-мамите Joy Joy Joy

# 232
  • Пловдив
bonobo,colorblind,riviera,mariana51- чудесни сте

# 233
   Скъпи момичета, огромна благодарност и от мен за преведения 57 епизод. Ще му се насладя...
А сега се връщам да ви чета, че имам да наваксвам доста странички.

# 234
Видяхте ли фрагмана? След изстрела се чува гласът на Фатмагюл, не звучи изплашено, но какво казва?

# 235

Б Л А Г О Д А Р Я ЗА ПОРЕДНИЯ ПРЕВЕДЕН ЕПИЗОД
  love001  love001  love001
Благодаря също така   на gphilipova и Мариана за "Ако бях облак"

# 236
# 237
  • USA, Steak State

Превод на трейлъра:

Фатмагюл: Керим... Обичам те!
Керим: Знам.
Фатмагюл: Обади ми се като пристигнеш...

# 238
запис и от мен Simple Smile

# 239
 HugОтносно фрагмана:Керим най-после го виждам щастлив.Има онова сияние,което излъчва всеки човек,който знае че е обичан истински от правилния човек...Но защо при тях щастието е толкова мимолетно Tired...И пак Керим ли ще гърмят.май им стана навик ooooh!...А дали е Мустафата или зета на изнасиленото момиче.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт