Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Отврат е Мукадес...навсякъде навряна..оф бееееееее

# 736
  • Добруджа
Е, хайде да им е честито - чухме "евет" от Мерием.

Момичета видяхте ли как сладко си я прегърна Керим. Много беше доволна Фатма.

# 737
  • Пловдив
Каква прегръдкааааа.

# 738
# 739
  • Гърция
Е, хайде да им е честито - чухме "евет" от Мерием.

Бяха много сладки Heart Eyes
Идеята за двойната сватба дойде от Муки, а реакцията на Керим много ми хареса.

# 740
Момичета, благодарение на една добра душичка :

http://www.ddizi.com/izle/30707/Fatmagulun-Sucu-Ne-58.-Bolum.htm

Goni, благодаря и аз на тази душица. Половината филм изпуснах в опит да отворя работещ линк.  Видях Мустафа в къщата  в гората. Какво търси гадината там, че си представя и Фатмагюл. И аблата излезе много издокарана с Кадир бей. Оф, много нещо съм изпуснала.
Сега се зареждам и започвам от началото. Приятно гледане на всички.

# 741
лелеееееееееее Керим как си я прегърна! Момичета, велика сила е личният пример! Да благодарим на Кадир бей!

# 742
Зорничка, докъде си с чипса? Hug
Погълнах го половината вече  Joy голям пакет...  Joy Та сцената с предложението беше супер сладка... Мукадес постоянно подхвърляше разни бъзици... после искаше да им се обадят да разберат какво правят, но Рахми тактично й отказа. Хаджер каза на Мустафа защо го търси полицията, попита го къде е, но той  не й каза. Хеджер му каза също и че майка му се притеснява и не може да крият дълго от нея, но Мустафа я помоли да мълчат. Мюнир искаше да разбере от Хаджер къде е Мустафа,но тя каза че не знае и иска да я оставят намира вече. Яшаранови са притеснени от Енгер, а тя каза,че най-накрая ще си отмъсти. Извинявайте малко разбъркано, но бързам да не свършат рекламите....   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт