Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/mukaddes_ten_can_alici_firikik_.htm

Campanula, погледни когато можеш....
Скрит текст:
Есра май е била на премиерата на " Yalan Dünya". после празнували и снимана. Нейната гордост се вижда...
Есра се присъединила като гост на празнуването на 1-вата серия от  екипа на сериала "Лъжовен свят" в някакъв ресторант предната вечер. Есра привлякла вниманието както обикновено с облеклото си, което позволявало да се види бельото й  Mr. Green

# 316
  • Пловдив

Слухче за 58 серия. Превод от английски gphilipova.

Виковете за помощ на Йозге подтикват Фатмагюл да й помогне. Когато Фатмагюл, Керим и Кадир достигнат до Йозге, ще видят нещо много болезнено. След дълго мълчание Йозге ще започне да се бори, а Фатмагюл ще бъде до нея.

Мустафа накрая се свързва със семейството си. Той ще разбере, че полицията не го търси във връзка с убийството на Вурал. Тази информация, обаче, няма да го накара да се върне вкъщи. Мустафа ще се установи на място, което смята за безопасно и междувременно ще анализира миналото си.

Страданието на Йозге ще окаже дълбоко влияние върху Фатмагюл и семейството й. Кадир най-накрая ще събере смелост и ще признае чувствата си на Мерием. Тази новина ще промени атмосферата вкъщи в положителна посока.

Икономическата криза при Яшаранови се задълбочава. Те отново са пред фалит. Има нова оферта за партньорство с Яшаран холдинг. Но когато Яшаранови открият кой стои зад предложението, Решат Яшаран ще вземе важно решение, свързано с бъдещето на компанията.

Жалбата на Йозге ще донесе проблем за нея и семейството й. Те вече не са в безопасност в къщата, в която живеят. Фатмагюл и Керим ще се опитат да им помогнат. Когато Керим се опитва да помогне на Йозге и семейството й, поставя себе си в голяма опасност.

# 317

Скрит текст:
Beren Saat'in Başarılarından bazıları

Някои от успехите и наградите на Берен Саат:

1. Най-добра сериална актриса - Era 2009 г.
2. Най-добра актриса за 2009 - mahmure .com
3. Артист на годината - Haber 1 и Memleket haber.
4. Награда за най-харесвана актриса за 2009 - Yıldız Teknik Üniversitesi
5. Награда за най-добра сериална актриса за 2009 - Altın Kelebek
6. Награда за най-добра актриса за 2009 - Beykent Üniversitesi
7. Награда за най-добра кино актриса - Kabataşlılar Derneği
8. Награда за най-добра актриса - Altın Lale Güzel Sanatlar
9. Награда за най-добра сериална актриса за 2010 - Altın Kelebek
10. Награда за млад актьор за 2010 на фестивала Sinema Burda
11. Актриса на ELLE Style Awards
12. Награда за най-добра драматична актриса - вестник Ayaklı
13. Награда за най-добра актриса - Doğuş Üniversitesi
14. Наградаза най-добра сериална и коно актриса на годината - Galatasaray Üniversitesi
15. Най-добра сериална актриса на годината - Marmara Üniversitesi
16. Най-добра сериална актриса за 2010 г. на списание Türkiye Konuşuyor
17. Най-добра актриса за 2010 г. - Kadir Has Üniversitesi
18. Най-добра сериална актриса - Kabataş Erkek Lisesi
19. Най-добра актриса на наградите 2.Quality Magazin
20. Най-добра сериалн аактриса на годината - Dumlupınar Üniversitesi
21. Най-добра сериална актриса на годината - Reklamcılar Derneği
22. Актриса на годината - вестник Radikal
23. Най-добра актриса на годината - Kanald.com.tr
24. Най-харесвана сериална актриса на годината - Yıldız Teknik Üniversitesi
25. Най-харесвана актриса на годината - -Enstitü Türkiye (Beğeniler-Beklentiler 2012)

Много им харесва на комшиите да присъждат награди, особено университетите  Mr. Green

# 318
Днес снимали в Бахчекьой, снимките още продължавали. Щяло да има и снимки в съда.

Подсказка от Soie:

Мусти прострелва Керим. Керим пълзи към колата, иска да стигне до телефона си. Но идва Мусти и взема от джоба на Керим ключовете от колата. 58 еп завършва със сцената с прострелването.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 18:21 от campanula

# 319
  • Пловдив

campanula, благодаря ти. Да са живи и здрави феновете - държат под контрол нещата, че и ние покрай тях.

# 320
  • Пловдив
Днес снимали в Бахчекьой, снимките още продължавали. Щяло да има и снимки в съда.

Подсказка от Soie:

Мусти прострелва Керим. Керим пълзи към колата, иска да стигне до телефона си. Но идва Мусти и взема от джоба на Керим ключовете от колата. 58 еп завършва със сцената с прострелването.

Направо и 59 серия да дават. Как ще издържим.

# 321
Здравейте момичета,

до тук ме доведе любопитството предизвикано от рекламата по бтв. Влязох във форума да прочета за какво става въпрос като цяло, после последваха 3 денонощия пред компа гледайки сериите до момента. Сега съм като болна, но не знам дали е от неспането, от увлечението ми към филма или от керимоманията.... Blush

А сега пиша просто за да ви поздравя и за да се включа към редиците на запалените по сериала   Hug

# 322
blacky тук сме със същата диагноза, но да знаеш - лечение няма!

# 323
# 324
А така!Идната серия се очертава голяма драма ooooh!Приготвяйте пак кърпичките-Йозге,Керим...Само се чудя как  ще издържим на цялото това напрежение ooooh!Добре,че знаем със сигурност,че Керим ще оживее!А онова говедо ми е все по-черен пред очите #Cussing outКато му вземе ключовете от колата,поне да се обади на Спешна помощ-още едно убийство няма ли  да му дойде много? newsm78 Затънал е до шията в л...а.Оф яяяя,много се ядосах #2gunfire
blacky,добре си дошла-заставай в редиците на жертвите на Керим Heart Eyes

# 325
Тоя изрод Мустафа  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire! Докога бе! Аман!

blacky,  welcome сред редиците на керимките и фатмагюлките! Hug

Имам предложение към екипа на сериала - като компенсация за пропуснатата серия да излъчат две една след друга, хем няма да ни мъчат с ранения Керим за край и тягостна седмица до следващия епизод.

# 326
Тоя изрод Мустафа  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire! Докога бе! Аман!

blacky,  welcome сред редиците на керимките и фатмагюлките! Hug

Имам предложение към екипа на сериала - като компенсация за пропуснатата серия да излъчат две една след друга, хем няма да ни мъчат с ранения Керим за край и тягостна седмица до следващия епизод.

Куркуметка,силно се надявам,че снимките в съда от днес са във връзка с Мустафа(Керим не видя кой го простреля,но със сигурност е видял кой му взима ключовете за колата).Ще ми е интересно да видя среща между Фатма и Мустафа,след като тя разбере,че е прострелял Керим.Да не си на пътя и-ще се изкефим максимално от реакцията и LaughingХубавото е,че той изобщо не подозира какво ще му се стовари на главата hahaha hahaha hahaha Ще гледаме пинчер-нинджа в действие. #Cussing out

# 327
А дано, Детелинка! Аз не съм убедена, че ще позволят на Керим да види кой го прострелва, но се доверявам на твоята интуиция. Дето се вика, взех си поука след целувката.  Grinning Hug

# 328

И от мен една незабравима френска песен, която много точно описва чувствата на Керим. Wink

# 329
  • Пловдив

Нови снимки...

Общи условия

Активация на акаунт