Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=jv6gCeZdfOs
Ето трейлъра към 58 серия на български. Превод от английски bonobo.

# 241
HugОтносно фрагмана:Керим най-после го виждам щастлив.Има онова сияние,което излъчва всеки човек,който знае че е обичан истински от правилния човек...Но защо при тях щастието е толкова мимолетно Tired...И пак Керим ли ще гърмят.май им стана навик ooooh!...А дали е Мустафата или зета на изнасиленото момиче.. newsm78
Според мен Мустафа, който ще се скрие в къщата.  ooooh! Тъпото е, че сигурно така ще свърши епизода и ще чакаме до следващия четвъртък, за да разберем какво ще се случи с Керим  Cry   love001

# 242
И предния път когато го простреляха в ръката чакахме пак да видим как е Керим /да вземем пък да му отидем на свиждане,сигурно ще е много щастлив,за Фатма не знам smile3506,а Мустафата го оставете на мен  smile3508 fight много добре ще си изкараме/

# 243

За преведената серия!С благодарност!

# 244
  • Пловдив
Аз докато се натуткам да дойда вие сте си изгледали филма ,бе  Laughing

bonobo, colorblind, riviera и Марианка,
Нашият прекрасен екип пак ни зарадва  Hug Благодаря ви за  всичко,обичам ви и винаги ще ви подкрепям  newsm51 smile3525  love001

Благодаря и на Касандра за трейлъра   bouquet Лошо,много лошо  Rolling Eyes Едва ли ще е сериозно прострелването , ама нали все трябва да сме на тръни  ooooh! А вие как разбрахте че е Мустафа  newsm78,аз нищо не разбрах  Blush

# 245
Явно е тая гад Мустафа, защото само той знае скривалището, обаче не са ми ясни мотивите или поне пресни такива. Освен той да се е бил скрил там и когато Керим отива...  newsm78
Абе не знам, пак ще си чакаме, май даже две седмици, за да разберем.

# 246
И предния път когато го простреляха в ръката чакахме пак да видим как е Керим /да вземем пък да му отидем на свиждане,сигурно ще е много щастлив,за Фатма не знам smile3506,а Мустафата го оставете на мен  smile3508 fight много добре ще си изкараме/

Той ще се оправи,Фатма ще го обгрижва Heart Eyes А на мен ми се стори,че ако Мустафа е стрелял,май не знаеше,че е Керим.Беше тъмно и едва ли е видял кой е.Не ми се връзва в логиката-защо ще си навлича още неприятности-и без това иска да избяга.
Славенко,то за изкарването добре,ами какви ще ги къдриш ти с Мустафа newsm78

# 247
Златинче, няма да се разберем така - пиша аз за Мустафа и се нервя и какво да гледам - пули ми се от твоя подпис. Недей така бе, джанъм, нервна криза ще получа!

# 248
Според мен Мустафа ще се скрие в къщата от Яшаранови...те не знаят за нея, а той беше там когато отиде да вземе Хаджер... видях и друго подобно мнение, но не помня на кого беше  Hug

# 249
Благодаря за преведената серия, за слухчета, за трейлъра   bouquet

Още една снимка от вчера:

# 250

Славенко,то за изкарването добре,ами какви ще ги къдриш ти с Мустафа newsm78

Керим ще е щастлив Фатма да го обгрижва ....

Диде не се притеснявай ще има пълна програма-ще му изправя буклите,после може и да го епилирам с мида,косъм по косъм  ... newsm48

# 251
Сигурно ли е, че са в горската къща, не се вижда добре, много е тъмно, на мен ми прилича на къщата на Кадир бей???

# 252
Злате,в резюмето пишеше,че Мустафа ще простреля Керим.

# 253
Така е и аз имах такова предположение, но не го споделих........мустафа е потенциалният убиец не само на Керим , но и на ЕРДОАН НЯМА СЪВЕСТ ТОЗИ ЧОВЕК......ЕРДОГАН Е ПО СВЕСТЕН ОТ НЕГО ....РЕШАТ ,НО МУСТАФА Е НАЙ-ОПАСНИЯТ ,КАКТО САМИЯТ МИНЮР КАЗА.

# 254
Според мен Мустафа ще се скрие в къщата от Яшаранови...те не знаят за нея, а той беше там когато отиде да вземе Хаджер... видях и друго подобно мнение, но не помня на кого беше  Hug

Общи условия

Активация на акаунт