Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 555

Марианка   Hug  bouquet благодаря за гифчето - страхотно е! Peace Клипчето довечера ще си го изслушам!

Гери Hug  bouquet за слухчетата. Peace

# 556
  • Хасково
Касандра, два пъти ли , бе, Мац?!  #Crazy
Ами Гери май цели 2 пъти.Той май го прави напук,щото разбира,че е любовница на баща му пък тя взима,че се влюбва в него.

# 557
# 558

Сега момчето и ще ни посвири......

# 559
# 560
# 561
Момичета не искам да досаждам, но може ли да ми кажете дали 57 епизод е качен в някой от торентите. Благодаря предварително.

# 562
Момичета не искам да досаждам, но може ли да ми кажете дали 57 епизод е качен в някой от торентите. Благодаря предварително.

http://www.youtube.com/watch?v=9H7CNjDasR0&feature=relmfu

# 563

http://www.youtube.com/watch?v=9H7CNjDasR0&feature=relmfu

А с превод е на предната стр.-пост 542

# 564
Питах за торент защото си го тегля. Благодаря ви за информацията.

# 565
Питах за торент защото си го тегля. Благодаря ви за информацията.

http://nitrobg.org/details.php?id=4868 Заповядай !!! Дано да ти е от полза

# 566
  • София
Привет дами!!!

borovinka123, juji_kiko ..... добре дошли!

Ето няколко рецепти
Скрит текст:
от една готварска книга,която предстои да бъде издадена под заглавие „Ухание от кухнята на Розата’’.

Бюрек „Страста на Керим’’

Продукти:Кори замесени от нежните ръце на Фатма.Плънката се прави от усмивка откъсната от устните на Фатмегюл,поръсена със нейните сълзи.За пикантност някоя и друга злъчна реплика на Мукадес,гарнирана с деликатноста на Мейрем.
Начин на приготвяне:Плънката се разбърква и се редуват кора-плънка...След като всичко е готово,се изпича под жаркия поглед на Керим...Консумира се от влюбени двойки.

Миш-маш ала Мукадес.
Забележка /не винаги става за консумация,пресяда/

Взема се а улика от местопрестъпление,добавя се тлъста сума пари,мазна лъжа,обидни думи,злобни подмятания,гарнира се със порция страх,пикантерия от вестниците ...всичко се слага в главата на Мукадес,разбърква се и ястието се сервира без много украси...

Коктейл „Каква е вината на Фатмегюл’’

Забележка:много е горчив

В дълбок съд слагате болка,вина,сълзи,борба,тъмнина-разбърквате...за повече сладоста едно „обичам те ‘’ от Керим и поднасяте в тъмни чаши.

Aferin canim!!! ..... липсва само да ни е сладко Joy

# 567
Добър ден момичета - нека е хубав денят ви въпреки студа и снега, който вали навън / при мене е така /. Госпожа Кетенджи - винаги в "центъра" на събитията - представям си я утре / как хубаво звучи -утре / в новата серия. Пак на първи ред. Много ми се иска Керим и Кадир бей с нищо да не издадат целта на букета / но тя ще се разболее от невъзможността да разбере - кой знае какво дебнене и слухтене ще приложи /. Понякога си пожелавам да я "тръшне" една ушна инфекция и да не може да чува.
Връщам се да прочета от вчера всичко, което съм пропуснала.

# 568
Лили благодаря ти слънце вече я тегля.

# 569
Лично на мен образа на Мукадес ми е забавен,докато всички са така унили тя винаги ще намери какво да ни сервира,на всяко гърне похлупак.Тая нейна походка направо много ме разсмива.

Общи условия

Активация на акаунт