Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Славенко,с тези рецепти ме хвърли на черешата Joy Joy Joy
Да ви споделя какво ми се случи снощи-милото ми се обажда от службата(никога не е гледал турски сериал,но моите сладури ги гледа на десктопа и веднага ги е познал) и казва "Знаеш ли,че ще дават по БТВ твоя филм?Как може от толкова дълго време да гледаш като хипнотизирана и да изревеш едно море сълзи за този извратен филм.Тая нормална ли е да се влюби в изнасилвача си?
Ама бесен направо(нали има две щерки Laughing)-чак като обясних каква е ситуацията,кротна hahahaИ пак много не беше доволен-чудеше се как Фатма е простила на Керим.Явно мъжете са по-крайни в мнението си за образа на Керим-сетих се и за мнението на Енгин.А  рекламата е леко объркваща.
Стана ми смешно колко беше ядосан на сюжета Laughing

Детелинко, аз пък се ослушвам като "гърмян заек" докато дават рекламата ...... моето мило и без това се дразнеше по едно време(миналата година) от пристрастеността ми по филма ...... но понеже през повечето време съм със слушалки, и не му е познат саунтрака, не подозира че това му е главният съперник от 1,5 година насам......

# 571
# 572
А сега да ме светнете кога Мустафа Булут докопа жена си?!  Thinking Crazy Laughing Laughing

# 573
А сега да ме светнете кога Мустафа Булут докопа жена си?!  Thinking Crazy Laughing Laughing

Тя сама го докопа-докато беше пиян,си взе своето WinkНо не знам в коя серия беше newsm78

# 574
След днескъшния разбор на Мустафа Булут разбрах защо Енгин казва, че МуститУ му е любим образ - ами той обиколи де що има читава девойка у сериала, а Керим милия - нищо. Crazy Laughing Laughing

# 575

Благодаря на всички  за клиповете, слухчетата и подсказките !

Добре дошли на новите момичета - хубаво е, че компанията от запленени романтички  се увеличава!

# 576
Тя сама го докопа-докато беше пиян,си взе своето WinkНо не знам в коя серия беше newsm78

Първата снимка тука, Мац, е Асието.

# 577
Тази снимка е от по-късен етап-дето се целуваха по стъпалата към втория етаж Laughing Онова беше в началото-той нали не я искаше(какъв къч и ритна след сватбата hahaha)

# 578
  • Враца

Тя си взе нейното в пети епизод мисля  Peace
А когато Мустафа я докопа беше в последния eпизод  Peace

# 579
Момичета, някакъв проблем ли има във форума - защо някои постове не могат да се четат ?
Аз също до преди малко се мъчих с моя - докато го изкарам ясен за четене

# 580
Момичета, някакъв проблем ли има във форума - защо някои постове не могат да се четат ?
Аз също до преди малко се мъчих с моя - докато го изкарам ясен за четене

Аз нямам проблем,Марта newsm78

# 581
Докато си чета тука в темата, на слушалки си слушам  музика. Днес съм на тази вълна - страхотни балади имат, не може да се отрече.
Скрит текст:

# 582
Момичета, приятен следобяд и вечер. Явно при мен има сериозен проблем с който не мога да се справя / не мога да ви чета постовете /.

# 583
Момичета, приятен следобяд и вечер. Явно при мен има сериозен проблем с който не мога да се справя / не мога да ви чета постовете /.

Песента е страхотна,Марта!Ние сме я пускали много често тук PeaceУтре дано вече да си на линия,за да дискутираме новата серийка(аз като знам какво се случва,май искам да я прескочат и направо да гледаме 59 Peace

# 584
Здравейте, надявам се , че приемате нови съфорумки!!!! Аз от една седмица съм буквално лудо влюбена в сериала, изгледах на един дъх всички серии и следя с интерес написаното от вас !!!! По цели нощи не спя , а гледам и преповтарям изгледаното, защото просто съм омагьосана и от сюжета, и от страхотната актьорска игра и от магията на привличането между екранната двойка Берен-Енгин!!! Малеее този мъж е страхотен и толкова нежен и прочувствен , мн ме грабна и като актьор и като мъж!!!!! Мн се ядосвам на БТв - то че не упоменават вече дата за началото на сериала и също, че са сменили оригиналното заглавие!!!! И аз с нетърпение очаквам утре в 20,00 да започне , че да видим какво ще стане с Керим, да не вземе сега да "умре", изобщо не знам как ще го "преживея" , ако стане така, но се надявам на благоприятно развитие на сагата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Лека вечер от мен!!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт