Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 456
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Малко красота.

# 586
Момичета, приятен следобяд и вечер. Явно при мен има сериозен проблем с който не мога да се справя / не мога да ви чета постовете /.

Песента е страхотна,Марта!Ние сме я пускали много често тук PeaceУтре дано вече да си на линия,за да дискутираме новата серийка(аз като знам какво се случва,май искам да я прескочат и направо да гледаме 59 Peace
Разходих се до руския форум - като се върнах тук в темата -всичко си се четеше / явно имаше нещо, но не разбрах какъв беше проблема - сега си пиша и чета ясно, а не на китайски завъртулки /. Та да си дойда на мисълта - рускините също искат 59 серия, явно 58 ще е на Мустито и всички искат да я прескочат, или най-малкото да са двете наведнъж. Аз никога не гледам онлайн, винаги гледам в петък следобяд / вечер нямам достъп до компютър - просто имаме един вкъщи /.

# 587
С тази продуцетска къща си е малко страшничко ....те спретват едни тъжни финали .. Sad.та не знам и тази сладурана Фатмагюл как ще завърши .. newsm78.Страх ме е да съм обективна . baby_neutral..
Сериала наистина е отличен , благодаря от сърце на хората които превеждат и на тези който качват субтитри ..  bouquet smile3525 newsm10 smile3501.
БТВ изобщо не ме засяга .. smile3513 smile3533.Нещастници ..Освен смяната на заглавието , като добавим и идиотските дублажи , които сътворяват и накрая и накъсаните по 42 - 43 минути жалки епизодчета ...и са оплескали целия филм ...както обикновено ... #Cussing out

# 588
Според слухчетата 59 серия ще е повратна в отношенията на сладурите-имам впредвид за още по-голяма близост и падане на някои бариери от страна на Фатма.Вероятно ще осъзнае,че съществува реална опасност да загуби Керим(досега го приемаше повече като даденост). Peace

# 589
Според слухчетата 59 серия ще е повратна в отношенията на сладурите-имам впредвид за още по-голяма близост и падане на някои бариери от страна на Фатма.Вероятно ще осъзнае,че съществува реална опасност да загуби Керим(досега го приемаше повече като даденост). Peace
Ох  Hug дано, от твоята клавиатура в техните уши  Heart Eyes
Добре,че изгледах и аз сериите на един дъх (което ми костваше 6-цата на един от изпитите ми, но пък имам 5, така че си заслужаваше), защото ако ги гледах сега никаква работа нямаше да свърша  tooth Чакам с нетърпение утрешния ден, да гледаме и коментираме  Heart Eyes

# 590
А утре серията ще има ли превод ? Simple Smile извинявайте, но не съм на ясно

# 591
А видяхте ли новата реклама на "Пепел от рози" по БТВ? Аз честно казано съм потресена от дублажа на гласовете! Всичко са съсипали! И ще бъде само по един час!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

http://www.btv.bg/videos/seriali/video/1934173593-Moje_li_da_otk … miya_si_vrag.html

# 592
А утре серията ще има ли превод ? Simple Smile извинявайте, но не съм на ясно

Ако някоя добра душа се включи с няколко изречения да ни осветли,няма да е лошо. Peace

# 593
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=tanBBxi6POs

Фенско клипче върху трейлъра към 58 серия

# 594
здравейте, момичета! Днес сте надминали себе си, много разсейващи клипове, Goni, страхотни снимки, тия хора и да свирят ли могат? Добре дошли на новите влюбени! Благодаря за всички интересни снимки и новини, нетърпелива съм да видя прелома в отношенията между Керим и Фатмагюл! И дано по-скоро дойде 59 епизод!

# 595
Абсолютна подигравка и гавра е това .....Не знам колко от вас са гледали в първите сериали по БТВ и Нова "Мелодия на сърцето " ??? Не може дубльорката на почти бавноразвиващата се Ламия да дублира и Ясемин по Диема от "Любов и наказание"....Помните ли още майката на Мехмет в перла ...Ами то просто чуваш този глас и може да пиеш успокоителни ....Накъсването на епизодите тотално унищожава всеки филм и аз дори не знам защо турците нямат изисквания продавайки филма как да бъде излъчван ....какво значи от оригинален 90 мин. епизод да го орежат на по 42 - 43 минути ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Знам , че ще срещна отпор от почти всички , но честно казано Керим нещо ...не ми е много уравновесен мъж ......Има нещо , което ме отблъсква и вече 57 епизода не разбирам кое е ??? newsm78 newsm78 За хубав е хубав , за строен е строен , за галантен е галантен , за романтичен е романтиочен , но ............тези избухваници и неадекватно изпускане на нервите с отмятане на перчема ...не са ми по вкуса ...... Разбирам поведението на Фатмагюл ...Даже ако се отпусне наистина го прави рано ...Какво значи "приела го е за даденост" ...????? Та той да се благодари , че изобщо го допусна в живота си !

А видяхте ли новата реклама на "Пепел от рози" по БТВ? Аз честно казано съм потресена от дублажа на гласовете! Всичко са съсипали! И ще бъде само по един час!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

http://www.btv.bg/videos/seriali/video/1934173593-Moje_li_da_otk … miya_si_vrag.html

# 596
Цитат
но ............тези избухваници и неадекватно изпускане на нервите с отмятане на перчема ...не са ми по вкуса ...... Разбирам поведението на Фатмагюл ...Даже ако се отпусне наистина го прави рано ...Какво значи "приела го е за даденост" ...????? Та той да се благодари , че изобщо го допусна в живота си !

Малко ласки, и ще се успокои, не е избухлив по природа. А това, че го допусна в живота си, никак не е случайно. Дори тя, въпреки болката си и първоначалната омраза, го разбра. Каза на Мустафа (цитирам по памет): "Колкото и да е нищожен, пое отговорност за постъпките си. Беше достатъчно смел да приеме реалността" После разговора с Емре, когато се обаждаха на Енисе, и Фг му каза да се бори за любовта си, какво отговори Емре? "Това и във фиилмите вече не се случва!"  А Керим направи точно това - пое отговорност за непознат човек.
Не казвам, че няма вина. Ама нека си кажем като жени - не иска ли всяка от нас да има до себе си човек като Керим - отговорен, предан, внимателен, всичко умее...и...(само не се смейте) дори си сгъва дрехите! Браво на Мерием абла! Искам да ми каже как е успяла да го научи, аз моя син не успявам!  Laughing Целувки от мен, макар че съм на противоположно мнение, не съм противник  Simple Smile

# 597
Абсолютна подигравка и гавра е това .....Не знам колко от вас са гледали в първите сериали по БТВ и Нова "Мелодия на сърцето " ??? Не може дубльорката на почти бавноразвиващата се Ламия да дублира и Ясемин по Диема от "Любов и наказание"....Помните ли още майката на Мехмет в перла ...Ами то просто чуваш този глас и може да пиеш успокоителни ....Накъсването на епизодите тотално унищожава всеки филм и аз дори не знам защо турците нямат изисквания продавайки филма как да бъде излъчван ....какво значи от оригинален 90 мин. епизод да го орежат на по 42 - 43 минути ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

newsm10 newsm10 И аз съм на същото мнение. "Любов и наказание" го следих по турската телевизия, но не мога да го понасям по Диема!  #Cussing out

# 598
  • Пловдив

Да си припомним този момент. Колко вълнения изживяхме.
Скрит текст:
ValentinaP с удоволствие те чета.

# 599
Искам да ви попитам тези снимки, които са от предполагаемата им сватба от къде се взеха, нали до 57 сериая сватба е нямало или това е някакъв сън на Фатма или Керим? Всъщност така ли ще се състой сватбата им и това ли ще представлява, а относно избухванията на Керим - те са си оправдани и с основание и аз да съм няма да си стоя мирно и кротко, а мен честно казано ми е мн симпатичен и дори секси като почне да се пали!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт