Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Искам да ви попитам тези снимки, които са от предполагаемата им сватба от къде се взеха, нали до 57 сериая сватба е нямало или това е някакъв сън на Фатма или Керим? Всъщност така ли ще се състой сватбата им и това ли ще представлява, а относно избухванията на Керим - те са си оправдани и с основание и аз да съм няма да си стоя мирно и кротко, а мен честно казано ми е мн симпатичен и дори секси като почне да се пали!!!!!

Не е сън,сватба ще има Peace А снимките са от фрагмана,който излезе в началото на втори сезон.
А относно избухванията на Керим-нека всеки се постави на неговото място-какво ли не преживя,а най-тежко е за него всеки ден да гледа любимата му как страда и е безсилен да и помогне.Помните ли в първа серия колко безгрижен и весел беше?Е,след всичко,което им се случи,няма как да остане спокоен Peace

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 21:09 от dettodorowa

# 601
Добре дошли на новите беренгинки!

,а мен честно казано ми е мн симпатичен и дори секси като почне да се пали!!!!!
newsm10

# 602
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен!!!
Имам нов подпис!!!
Благодаря на всички ви за днешната дейност в темата!!!
Колкото до bTV и Пепел от рози -  Едни не харесват, други се ядосват и ... Но това е положението!!!
Преди бях писала, че ако някоя бг телевизия закупи този серила и реши да го излъчва, първо трябва да прочете темата/те в BG Mama, за да види как трябва да се работи с драгия зрител.

Е, който търси - намира. Тук е мястото!!! Удоволствието е огромно!!!
В тази връзка - добре дошли на новите попълнения!!!
 За тях, а и не само, една приятна песничка - Полудела / по сериала/                                

http://www.youtube.com/watch?v=CeCkCb9zurE

А относно мнението, че Керим не е уравновесен и е избухлив и ... И аз така мислех в началото, докато един-два коментара ме ратърсиха и се осъзнах. Няма начин това момче, израсло без родители, бедно и ... преживяло такава психическа травма, равна на изнасилване при момичетата, да е спокоен и ... Колко пъти беше опиран пистолет в челото му? Има и друг вариант - депресия, наркотици, самоубийство. Той също е жертва на насилие.
И така жертвите-врагове ФГ и Керим  макар и трудно намериха верния път един към друг и заедно напред.
Имайки предвид  фрагмана, мися, че ФГ вече спокойно и искрено му казва - Обичам те - Изпращайки го на вратата, тя е особено доволна, защото той отива да помогне на друго момиче със същатат участ като нейната.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 21:37 от di...va

# 603
di...va  здравей! "Полудях, но съм добре" - това май е за нас!

# 604
di...va  здравей! "Полудях, но съм добре" - това май е за нас!

И аз така,момичета!Ама иначе много ми е добре Joy Joy Joy
Дива,коментара ти е чудесен-изцяло съм съгласна с теб и Валя smile3521 smile3521 smile3521  love001  love001  love001 newsm10 newsm10

# 605
  • AMS
ValentinaP, Добре съм, но ще се оправя!!!
dettodorowa, monieka24,  писали сме на една клавиатура
campanula, защо се изписва Beren Dogan?

# 606
http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126
Слагали сме анкетите за най-добър телевизионен актьор и актриса. Тези анкети са важни за нашите хора, защото ще има награждаване. Някой знае ли по какъв начин може да се гласува повече от 1 път на ден?

campanula, защо се изписва Beren Dogan?

не знам Simple Smile трябва да питаме авторката на колажа Wink  Hug

Потъналият в сняг Истанбул

# 607
Изключваш компа и после пак може да гласуваш!

# 608
Hug
Така не ми се получава. Става, ако изключа модема, но търсех някакъв по-бърз начин Simple Smile

# 609
Песничката е страхотна и мн прочувствена, мн се радвам, че ви намерих и мога спокойно да си пишя с вас!!!!!!!!!!!!!!! Найстина като се замисли човек е мн неописуемо да се поставиш на мястото и на двамата и да погледнеш през техният поглед и преживявания, за да може да си направиш извод и заключения за реакциите им и емоциите от това!!!! Но лично за мен тя го прецени и разбра много правилно, точно и на време и на мен мн ми харесаха думите й към Мустафа за Керим, той постъпи мн достойно и по мъжки!!!!!!!!!
 Значи трябва да сме спокойни  newsm74 txtloves  261uu  bouquetи да чакаме накрая да ни зарадват с хубава и дългоочаквана сватба!!!!!!!!!!!!

# 610
  • Пловдив

Феновете вече са му дали наградата. Даже пишат, заслужавал всички статуетки...

# 611
Оф топик
Скрит текст:
Как Нарин забременя от Мустафа Булут? Той изнасили ли я?  Confused

# 612
Оф топик
Скрит текст:
Как Нарин забременя от Мустафа Булут? Той изнасили ли я?  Confused
Скрит текст:
нали я отвлече от сватбата и със смотания учител и я занесе на тайното място на баща си - явно там е станал синът на Мустафа.
Абе, Мацки, вие мислите ли, че Мустафа е лош след като сте гледали поне малко от Облака. Много странно ми стана - как аз не го осъждам, даже се чудя защо Нарин не го харесва поне малко.  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 613
  • София
Hug
Така не ми се получава. Става, ако изключа модема, но търсех някакъв по-бърз начин Simple Smile

Hug през Proxy сървъри, но всеки път трябва да е през различен Proxy

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 23:21 от eliadn

# 614
Скрит текст:
нали я отвлече от сватбата и със смотания учител и я занесе на тайното място на баща си - явно там е станал синът на Мустафа.
Абе, Мацки, вие мислите ли, че Мустафа е лош след като сте гледали поне малко от Облака. Много странно ми стана - как аз не го осъждам, даже се чудя защо Нарин не го харесва поне малко.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
аз уж започнах да го гледам, но все не се организирам да гледам целите серии, а само избирателно  Blush Но сериалът си заслужава да се гледа, и то не заради Енгин само Wink Гери, не мога да отговоря на този въпрос, защото се чувствам неподготвена по темата Simple Smile И какво казваш сега - не Мустафа Булут е луд, а луда е Нарин, че не го харесва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт