Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Май серията ще бъде по-дълга щом започва в без десет.

# 691
Привет !  Hug Ето ме и мен, честита да ни е новата серия  Sunglasses И аз като zlatinag пощурях от радост за Туба ! Да са й живи и здрави и красиви като нея  Heart Eyes А сега - отварям един тлъст пакет чипс и потъвам в играта на нашите любимци ! Желая Ви приятно гледане !  love001

# 692
  • Добруджа
Този не стига, че е виновен ами и крещи на всичкото отгоре. И гласа на актьора е много неприятен.

# 693
Започна се   loveuuu  loveuuu

# 694
Аз не гледам - никъде не ми се отваря. ooooh! ooooh! Чакам Вашите отзиви и след това качена серията! Peace

# 695
Май серията ще бъде по-дълга щом започва в без десет.

Сигурно да ни компенсират заради пропуснатата седмица Laughing
Гони,след половин час ще започнат да качват частите в Дизито.

# 696
Гони ,пробвай от стр1 -аз от там отворих ...за сега

# 697
Гони, Йозге разкри истината и майка й изгони зетя, обаче той взе децата със себе си. Кадир, Керим и Фатмагюл са на път към дома на Йозге, а Мукадес видя букета от Кадир и дразни по нейния си начин Мерием.

# 698
  • Варна
Този противен тип децата ли отвлече?Те май няма да кажат на полицията!Сложна ситуация!

# 699
Очаквано разнищване на историята .....ужас

# 700
Този не стига, че е виновен ами и крещи на всичкото отгоре. И гласа на актьора е много неприятен.
Съгласна съм с теб, направо е отврат..........

# 701
  • AMS
Antoninaina, Bayraktarova, danitoo12, dobrudjanka, dukesa, fanna, fiore, galya_kost, ganeva56, Goni, kanina1964, kurkuma, margita9, naslili, nezabravka_y, riviera, sboncheva, sofia26, tanq77, ValentinaP, valkova*, vesela Simple Smile, Zorni44ka, Лили@ (+ 9 Скрит/и) и 29 Гости преглежда(т) тази тема.

Аз чакам да го качат в дизи или ...

# 702
  • Пловдив

Използвам паузата, пускам новата тема - почти юбилейна. Като си допишем 69, отиваме в новата.

# 703
Съгласна съм с теб, направо е отврат..........
Не виждам да се чувства виновен за нещо.... мръсен изнасилвач  Shocked

# 704
Сестра и си показа егоизма..май я обвинява

Общи условия

Активация на акаунт