Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,от скоро ви чета и попивам информация.Имам въпрос-в Пени маркет пускат от утре промоция на Ariel actilift-gel,бяла туба със син етикет,1,971=27 пранета за 10 лв.Може ли някой да ми каже дали е добър,мисля че е гръцки.И още един,за първи път го виждам,I'm best for you-9кг=94 пранета.Не знам какъв внос е,но и той е за 10 лв. Ако трябва утре ще отида до магазина да го видя.Благодаря ви.

# 166
Привет, почитателки на праховете за пране  Grinning
Не съм редовна в темата, но ако някой помни, в предишната (или тази преди нея) бях писала в контактната форма на 1 немски сайт (http://www.my-food-online.de/) да направят възможна доставка и до България ... иии ми отговориха, че до 2 седмици ще бъде възможно. IT отделът им работел по въпроса. Мацката, която ми е отговорила е дори толкова мила, че ми предлага да й дам поръчката си на мейла, за да ми я пратят още сега  Laughing така че ако на някой му е спешно да ми драсне 1 ЛС. Ако не, скоро ще има опция за шипинг до България.   Sunglasses

# 167
malka_mravkabouquet Hug Чудесна новина. Ще им напълня джобчетата.

# 168
Привет, почитателки на праховете за пране  Grinning
Не съм редовна в темата, но ако някой помни, в предишната (или тази преди нея) бях писала в контактната форма на 1 немски сайт (http://www.my-food-online.de/) да направят възможна доставка и до България ... иии ми отговориха, че до 2 седмици ще бъде възможно. IT отделът им работел по въпроса. Мацката, която ми е отговорила е дори толкова мила, че ми предлага да й дам поръчката си на мейла, за да ми я пратят още сега  Laughing така че ако на някой му е спешно да ми драсне 1 ЛС. Ако не, скоро ще има опция за шипинг до България.   Sunglasses

Новината е страхотна   bouquet
Писаха ли ти колко е шипинга до Бг и с поща или куриер пращат нещата?

# 169
Ихаааа,радост.Кажете,като пуснат доставката,че да не проверявам всеки ден.  bouquet

# 170
Нищо друго не пише в писмото. Предполагам, че ще изпращат както към всички други страни, не им знам процедурите. Не пише и колко ще струва доставката  Peace Но мога да питам, защото жената, която ми е отговорила е от продажби.
Голяма съм шматка, сега видях, че писмото е от 11.01.  Crazy значи само след седмица трябва да стане работата  Peace

# 171
  • София
Нищо друго не пише в писмото. Предполагам, че ще изпращат както към всички други страни, не им знам процедурите. Не пише и колко ще струва доставката  Peace Но мога да питам, защото жената, която ми е отговорила е от продажби.
Голяма съм шматка, сега видях, че писмото е от 11.01.  Crazy значи само след седмица трябва да стане работата  Peace

Прибавили са ни - Зона 1 - 15,99 Евро до 30 кг.

# 172
За Стара Загора да докладвам  Grinning , посетих магазинчето на ул."Хаджи Димитър Асенов" и имаше доста немски неща. Взех си сол за миялната AS и прах за бяло Ленор с подарък омекотител - да го пробвам и аз. Попитах дали предлагат мерителни чашки и жената ме попита за течен или за прах, поисках за прах и ми я подари даже  Simple Smile . Беше много любезна и подчерта, че при нас водата е твърда и трябва да използвам дозата за твърда вода. Само ми направи впечатление, че на нито на солта, нито на праха имаше превод на български... Забелязах там Персил за черно, който последно си поръчвах от немския Амазон: http://www.amazon.de/gp/product/B005CH8JKY/ref=ox_sc_act_title_2 … ;m=A3JWKAKR8XB7XF много съм доволна от него, аромата му е много приятен също. Имаше и това: http://www.amazon.de/Persil-Hygiene-Sp%C3%BCler-2er-Pack-1000/dp … U/ref=pd_sim_dr_3 . На връщане си минавам по обичайния път и забелязах, че на ул. Гео Молев отварят магазинче за паралелен внос, още не работеше - зареждаха го, там ми е по-близо и ако има качествени неща ще е супер  Simple Smile
Кажи къде на “Гео Милев“е магазинчето?

# 173

Прибавили са ни - Зона 1 - 15,99 Евро до 30 кг.

левче на килограм е добре. Отивам да избирам отсега Grinning

# 174
mmtomova ,
От Гурко като слизаш по Гео Милев почти в началото на улицата. Преди него май има на ъгъла магазин за дограма, после за дрехи и след това е магазина за препарати. Утре почивам и ще мина да видя дали вече работи и какво предлагат  Grinning

# 175
Понеже в нашия град е невъзможно да се намери прах Скип,съм прескачала всички коментари за него.
В едно малко магазинче днес намерих такъв прах и гел.Прахът пише,че е за 46 пранета,не забелязах кутията колко килограма е,но сега като се замисля,около 1,5.Но всъщност са важни броя пранета.Цена 18 лв.При положение,че нашата вода е твърда,явно трябва да завишавам малко дозата.И е за всякакъв вид пране-бяло и цветно.Как ви се вижда цената?

# 176
Aquawoman, на “Хаджи Димитър“не е ли по-скъпо от “Парчевич“?Преди време бях ходила и ми направи впечатление,че някои неща са по-скъпи от Парчевич.Сега не знам как е?Кажи на какви цени си взе нещата

# 177
Aquawoman, на ”Хаджи Димитър”не е ли по-скъпо от ”Парчевич”?Преди време бях ходила и ми направи впечатление,че някои неща са по-скъпи от Парчевич.Сега не знам как е?Кажи на какви цени си взе нещата

Не ми се видя по-скъпо, то в Стара Загора всичко ми се струва скъпо  ooooh! ... Омекотителя Софтлан беше около 4.80, Персила за черно беше 13.50 и другите видове май бяха по толкова. Аз взех праха Ленор за 13.50 с подарък омекотител, солта за миялната 3.90 за 1,5кг. Ариел Ексел гел пак е 13 и нещо за 18 пранета. Като цяло на Парчевич има по-голям асортимент, но пък обслужването е доста по-зле, господина дето работи там е вечно намръщен...

П.С. Навита съм за комбина от немския сайт, за сега съм се заредила добре, но по-натам може.

# 178
Aquawoman, на ”Хаджи Димитър”не е ли по-скъпо от ”Парчевич”?Преди време бях ходила и ми направи впечатление,че някои неща са по-скъпи от Парчевич.Сега не знам как е?Кажи на какви цени си взе нещата

Не ми се видя по-скъпо, то в Стара Загора всичко ми се струва скъпо  ooooh! ... Омекотителя Софтлан беше около 4.80, Персила за черно беше 13.50 и другите видове май бяха по толкова. Аз взех праха Ленор за 13.50 с подарък омекотител, солта за миялната 3.90 за 1,5кг. Ариел Ексел гел пак е 13 и нещо за 18 пранета. Като цяло на Парчевич има по-голям асортимент, но пък обслужването е доста по-зле, господина дето работи там е вечно намръщен...

П.С. Навита съм за комбина от немския сайт, за сега съм се заредила добре, но по-натам може.
Благодаря за инфото.Наистина е малко намръщен и всичко знещ този човек,но......
И аз бих се включила в обща поръчка от немския сайт

# 179
Понеже в нашия град е невъзможно да се намери прах Скип,съм прескачала всички коментари за него.
В едно малко магазинче днес намерих такъв прах и гел.Прахът пише,че е за 46 пранета,не забелязах кутията колко килограма е,но сега като се замисля,около 1,5.Но всъщност са важни броя пранета.Цена 18 лв.При положение,че нашата вода е твърда,явно трябва да завишавам малко дозата.И е за всякакъв вид пране-бяло и цветно.Как ви се вижда цената?
Това ли е прахът?

Общи условия

Активация на акаунт