Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да избеля пожълтели кухненски кърпи?
Какви са мненията за LEX омекотителите, които в момента се предлагат на разпродажба в Kaufland?
Къде мога да намеря препарат за отстраняване на петна, който ми беше даден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да избеля пожълтели кухненски кърпи?
-
Какви са мненията за LEX омекотителите, които в момента се предлагат на разпродажба в Kaufland?
Отзивите за LEX омекотителите, които в момента се предлагат на разпродажба в Kaufland, са смесени. Някои потребители ги намират за ефективни и приятни, докато други смятат, че не отговарят на очакванията им по отношение на консистенцията и аромата. Важно е да запомните, че мненията могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди.
-
Къде мога да намеря препарат за отстраняване на петна, който ми беше даден?
-
Къде мога да намеря магазини за паралелен внос в Стара Загора?
-
Къде мога да намеря концентриран препарат за пране Coral в синя опаковка за 28 цикъла на пране?
Чудесна новина. Ще им напълня джобчетата.
Но мога да питам, защото жената, която ми е отговорила е от продажби.
значи само след седмица трябва да стане работата
. Беше много любезна и подчерта, че при нас водата е твърда и трябва да използвам дозата за твърда вода. Само ми направи впечатление, че на нито на солта, нито на праха имаше превод на български... Забелязах там Персил за черно, който последно си поръчвах от немския Амазон:
... Омекотителя Софтлан беше около 4.80, Персила за черно беше 13.50 и другите видове май бяха по толкова. Аз взех праха Ленор за 13.50 с подарък омекотител, солта за миялната 3.90 за 1,5кг. Ариел Ексел гел пак е 13 и нещо за 18 пранета. Като цяло на Парчевич има по-голям асортимент, но пък обслужването е доста по-зле, господина дето работи там е вечно намръщен...