Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 103 006
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Понеже в нашия град е невъзможно да се намери прах Скип,съм прескачала всички коментари за него.
В едно малко магазинче днес намерих такъв прах и гел.Прахът пише,че е за 46 пранета,не забелязах кутията колко килограма е,но сега като се замисля,около 1,5.Но всъщност са важни броя пранета.Цена 18 лв.При положение,че нашата вода е твърда,явно трябва да завишавам малко дозата.И е за всякакъв вид пране-бяло и цветно.Как ви се вижда цената?
Това ли е прахът?

Точно този!

# 181
Аз го взех за 17 лева, така че цената да кажем, че е добре.
Това е испански прах и имай предвид, че е суперкомпактен. Ето, виж дозировката:

Слагат се 75 мл за нормално замърсени дрехи и средно твърда вода и 95 мл за твърда вода.

# 182
И  аз  се включвам   да  докладвам - В  Германия  /  поне  в  южната  част/ капсули  на  Персил  все още  няма.  От  ден и половина  съм   тук   и не  съм   видяла   в нито един  магазин.  В  Реала  още  не съм ходила   защото   ми е много   далече ,  но ако остане  време   ще   мина.  Имам  и находка -  взел  си Персил  мегаперли за бяло   32  пранета.  Както  знаете  съм   голям почитател    на тази   форма на  персил-  за мен  е най-добрия препарат  за бяло. Друга  , но  вече гадна  новина   е , че персил  Актик  масово са   го вдигнали   навсякъде.

Гес    да не  лъжат  Хенкел за тези   капсули -  нали в  края  на месеца  трябваше?

# 183
Гес    да не  лъжат  Хенкел за тези   капсули -  нали в  края  на месеца  трябваше?
Joy
Не ми се вярва да лъжат.

# 184
Joy
Не ми се вярва да лъжат.

Уфффф  -  дано.  Ще остана   още  1 седмица  пък ще  видим .  Поне  с пасти  за зъби  и  води  се  запасих.Обаче  и  при тях има   увеличение   -  защо  по дяволите.
Както и  да  е -  кризата    в  Германия  има   съвсем други измерения. Но да  не отплесвам   в политика  , че  ще  ме напляска  модератора  Joy

# 185
Момичета, здравейте!
Имам прах за пране АСЕ, донесен от Турция. Интересувам се дали някоя от вас го е ползвала, дали става за цветно пране и изобщо някакви отзиви. За този прах става въпрос:
http://www.marketkeyfi.com/urun/ace/ace-automat-bahar-5-kg/15223

# 186
Доколкото виждам това Аче е за бяло пране.

# 187
Здравейте,от скоро ви чета и попивам информация.Имам въпрос-в Пени маркет пускат от утре промоция на Ariel actilift-gel,бяла туба със син етикет,1,971=27 пранета за 10 лв.Може ли някой да ми каже дали е добър,мисля че е гръцки.И още един,за първи път го виждам,I'm best for you-9кг=94 пранета.Не знам какъв внос е,но и той е за 10 лв. Ако трябва утре ще отида до магазина да го видя.Благодаря ви.
Сега видях в брошурата в интернет. Не е гръцки, а френски Ариела. Ако това, което е дадено на снимката, е и в магазина, то е прясно-прясно, защото това са актуалните бутилки на Ариел и актуалната концентрация - 73 мл. Дали е добър? Вероятно да.

# 188
Днес в едно магазинче за препарати видях Dixan. Понеже съм го вземала от Австрия и съм много доволна, поогледах го. Надписите бяха на италиански, а на едно листче отзад пишеше Произведен от P&G Германия.  Възможно ли е да е немски наистина? Thinking

# 189
Днес в едно магазинче за препарати видях Dixan. Понеже съм го вземала от Австрия и съм много доволна, поогледах го. Надписите бяха на италиански, а на едно листче отзад пишеше Произведен от P&G Германия.  Възможно ли е да е немски наистина? Thinking
Не, това написаното е пълна дезинформация.
Първо, Диксан е марка на Хенкел. Второ, в Германия Диксан няма. Трето, австрийският и италианският Диксан се различават съществено - в Италия Диксан всъщност е тамошното име на Персил и е премиум продукт, докато в Австрия Диксан е по-нисък клас.

# 190
Не, това написаното е пълна дезинформация.
Първо, Диксан е марка на Хенкел. Второ, в Германия Диксан няма. Трето, австрийският и италианският Диксан се различават съществено - в Италия Диксан всъщност е тамошното име на Персил и е премиум продукт, докато в Австрия Диксан е по-нисък клас.
потвърждавам! В Пловдив срещах италиански неща с надпис на БГ Произведено в Германия. Даже Коколино неконцентрат. В Германия няма неконцентрирано и се нарича Кушелвайх. Явно дезинформацията върви успешно.

# 191
Joy
Не ми се вярва да лъжат.

Гес отказвам   се. То  е  ясно   , че  Хенкел  не лъжат  , но  не мога   да  ги намеря  тези капсули.  Цял  ден  по магазините  и  резултата  е  мокра   кокошка от  дъжда   и малко  препарати  за  съдомиялна. Утре   съм  в  друг   град и  там ще  видя  , ако  остане  време .

# 192
  • София
Този прах за пране дали ще пере http://angel-baby.eu/babyshop/index.php?page=shop.product_detail … art&Itemid=64 нещо друго освен дрешки на новородено?

# 193
  • Sofia
ще следя темата.

# 194
Здравейте, моля някой ако може да ми каже хубав ли е този прах за пране   
http://picbg.net/u/66914/49534/613893.jpg 

Общи условия

Активация на акаунт