Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 103 032
  • 750
  •   1
Отговори
# 210

Холандски Ариел

Препарат за премахване на петна, гръцки. За бяло и цветно.

Ариел с омекотител. Гръцки. За бяло и цветно.

# 211
енито, аз не знам кой е холандски,но аз съм снимала три вида Ариел.Ако на първият пише нещо на немски или какъвто и да е там западен език,то на другите два пише изцяло на гръцки.

eто, говорим едно и също  Peace
Guess Who потърждава - този за цветно е холандски, другото е добавка, не е прах за пране. А третото Excel е универсален.  Аз казах, че праховете и течните в Гърция са универсални. Какъв е спора?

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 23:56 от енито

# 212
Аз не знам какъв е спорът, но ми беше интересно да науча, че и в Гърция има паралелен внос. Rolling Eyes

# 213
Аз не знам какъв е спорът, но ми беше интересно да науча, че и в Гърция има паралелен внос. Rolling Eyes
и на мен. Явно се отразява дефицитът на специализирани за цветно и някой използва. Предполагам, че ще се повят скоро и гръцки за цветно. Все пак си имат сериозни производства там.

# 214
  • София
Много е лесно да се изхожда от частния случай към общия.Аз лично не си купувам препарати само за бяло пране, затова избирам предимно такива за цветно или универсални.

Аз не споря, просто енито се изказа,че гръцките Ариели били много различни от тези на немския пазар, аз с това твърдение не съм съгласна.Дали е добавка или не,това са си продукти които не са паралелен внос както тук в БГ Peace

# 215
Много е лесно да се изхожда от частния случай към общия.Аз лично не си купувам препарати само за бяло пране, затова избирам предимно такива за цветно или универсални.

Аз не споря, просто енито се изказа,че гръцките Ариели били много различни от тези на немския пазар, аз с това твърдение не съм съгласна.Дали е добавка или не,това са си продукти които не са паралелен внос както тук в БГ Peace

oх, явно има спор. Коренно различни са. В Германия няма Ариел с омекотител, както този от твоята снимка, има с Фабрезе, няма Ariel Crystal White,  а в Гърция няма за цветно, няма Ariel Expert.
Това са примери само като типове. А за изпиране, цветове, аромат не говорим.
Цветният от твоята снимка е паралелен внос в Гърция. Казахме го вече.

veka, не се заяждам. Просто уточнявам нещата, защото виждам, че не можеш да сравниш продуктите. Не че има голям смисъл от сравнение Peace

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 23:38 от енито

# 216
  • София
Съжалявам,че въобще се включих по темата за този Диксан и от там за Ариел.

Доколкото си спомням в едно предаване на btv, в което правиха проучване дали препаратите продавани в Германия,Гърция и България съдържат едни и същи съставки бяха взели точно такъв Ариел Ексел гел.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 00:13 от veka

# 217
Този Ариел не  е ли немски http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1 , това че преди две години съм си купувала такъв,а тази съм решила да е с розичка и памук - не виждам къде е разликата?
този е немски. Но аз не мога повече, който има сили да обясни Laughing

# 218
Този Ариел не  е ли немски http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1 , това че преди две години съм си купувала такъв,а тази съм решила да е с розичка и памук - не виждам къде е разликата?
този е немски. Но аз не мога повече, който има сили да обясни Laughing

Joy

# 219
veka, защо съжаляваш? Какво толкова е станало? Просто Ариел ексел гел има различни разновидности в различните държави. Маркетингов подход.

Това проучване на бтв беше пълна пародия. В България няма Ексел гел официален внос, а е или гръцки, или германски или от някоя друга държава. Специално в този репортаж бтв сравниха немски ексел гел, купен от Германия, гръцки ексел гел, купен от Гърция, и гръцки ексел гел, купен от София. Laughing Между гръцкия и немския ексел гел има очевадна разлика в цвета на самия гел, а в репортажа казаха, че разлика няма асболютно никаква. Смешници.

# 220
И все пак, какво мислят експертите по темата за еко продукта Angel Baby http://angel-baby.eu/babyshop/index.php?page=shop.product_detail … art&Itemid=64 ?

# 221
Това и това дали изобщо перат?
Ще се радвам Гес да се изкаже.

# 222
  • София
Ако на праха пише Fabreze, означава ли, че е с омекотител?

# 223
Ако на праха пише Fabreze, означава ли, че е с омекотител?
Не. Febreze не е омекотител, а ароматизатор и освежител за тъкани, който елиминира миризмите, а не ги "покрива".
Febreze. Още за Febreze

За праха, който се коментираше по-горе, не мога да кажа нищо, защото нямам информация.

# 224
  • в огледалото на живота
Копирам поста си от темата за течни перилни препарати,с горещата надежда и тук да прочета вашите мнения.. Praynig
Добро утро дами.
Открих темата и пиша директно с моя проблем,дано някои се озоват 
Накратко:от известно време забелязвам следният недостатък в прането си:
когато пускам цветни дрехи/40 гр/ не излизат с никакъв аромат,все едно само вода ги минава...
При бялото/60гр/ няма такъв проблем,ухаят,свежи са .....къде греша?
Опитах и с течни и с гранулирани прахове,резултатът-същия...няма как да пера само на една и съща температура 
За инфо,използвам предимно течен Персил,рядко Ариел в кутия.
Опитах всички възможни начини ,за да съм сигурна,че не в пералнята:профилактика 2 пъти годишно с прах без пране и центрофуга на високи градуси,редовно чистя филтъра,подсушавам отделението за прах и уплътненията .....
Програмите ми са на 40,60,90 градуса,центрофуга според -зависи,но не повече от 800 оборота.
Белина не използвам...
С и без омекотител прането си е все така при ниска Т....
Моля ,съдействайте 

Общи условия

Активация на акаунт