Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 741
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
ОМО имаше вчера в Билла на бул.България . Чета ви темата и научавам много неща от нея.Благодаря ви.  bouquet Само имам едно питане- цветни чаршафи и хавлии с какво перете- с прах за бяло или за цветно  Embarassed

# 31
И аз хукнах вчера за Омо- в Била на 6-ти септември/Плд/ беше свършило.

# 32
Аууу, три страници сте навъртели вече.

# 33
  • София
Ходих до Карфур за "кристалния" Силан - нямаше! #Cussing out

# 34
  • ГОре на черешата...
Само имам едно питане- цветни чаршафи и хавлии с какво перете- с прах за бяло или за цветно  Embarassed

Благодарение на тази тема вече ги пера с Корал гел - страхотно пере и ухае Peace!

# 35
  • София
 Дедо още с влизането си в новата тема сигурно ще забълва мехурчета с три букви  hahaha

Само аз ли се изнервих, влизайки в новия Карфур на пл.Славейков  #Crazy Тесничко и с торбите нагоре по стълби, за да минеш през касите и да излезеш  newsm78

# 36
  • София
Де`й тоз Карфур, бре? Толкова отдавна не съм ходила до пл. Славейков, че е просто срамно.

Гес, радвам се, че метафората ми от предишната тема ти е харесала. Точно така се чувствах и когато успях да убедя свекърва си, че миялната машина влага също толкова старание в измиването на посудата, колкото нея самата Mr. Green

# 37
Хайде и аз тук, че без вас не мога Hug

# 38
  • Бургас
Класирам се втора за трибуквения-имам само за 80 пранета+2-3 от отворения пакет.

# 39
Само имам едно питане- цветни чаршафи и хавлии с какво перете- с прах за бяло или за цветно  Embarassed

Благодарение на тази тема вече ги пера с Корал гел - страхотно пере и ухае Peace!
КОРАЛ за цветно нали?

# 40
И аз се сдобих с Корал за цветно-концентрата.Много добре пере и силно ухае.Не мога да използвам омекотител с него

# 41
  • Русе
опс, тук и аз Simple Smile

# 42
  • София
Де`й тоз Карфур, бре? Толкова отдавна не съм ходила до пл. Славейков, че е просто срамно.

Бившето кино "Култура", което напоследък бе "Техномаркет" - абе зад гърба на Славейкови на пейката  Laughing

# 43
  • При децата ми

И аз се сдобих с Корал за цветно-концентрата.Много добре пере и силно ухае.Не мога да използвам омекотител с него

Кой е този "Корал"? Може ли снимка?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт