Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 727
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • ГОре на черешата...
И аз се сдобих с Корал за цветно-концентрата.Много добре пере и силно ухае.Не мога да използвам омекотител с него

И аз не ползвам, но ароматът му напълно ме задоволява Peace.

Сърчери, малко по-различна е опаковката на концентрата, още май я няма в нета, но в общи линии е това.

# 46
И аз тук  Peace.

# 47
Мариета, не намерих изображение на концентрираният Корал.
А не ми се занимава да снимам.
Разбра се какво е Корал. Това е по-важно мисля
.

# 48
  • София
Де`й тоз Карфур, бре? Толкова отдавна не съм ходила до пл. Славейков, че е просто срамно.

Бившето кино "Култура", което напоследък бе "Техномаркет" - абе зад гърба на Славейкови на пейката  Laughing
Ясно, благодаря ти!  bouquet

# 49
  • ГОре на черешата...
Мариета, не намерих изображение на концентрираният Корал.
А не ми се занимава да снимам.
Разбра се какво е Корал. Това е по-важно мисля
.

Hug

Е да де, просто уточнявам ако някой реши да търси точно концентрата. Ако има желаещи мога да снимам.

# 50
Ето го концентрирания Корал:

# 51
  • ГОре на черешата...
Ей, Гес, бърза и подробна, както винаги Hug!

# 52
Ооо каксъм пропуснала тази хубава темичка  Stop  Аз съм луда на тема прахове и омекотители мания ми е  Laughing

За сега пера с Dash мама ми го праща от Италия ,много качествен  Peace

# 53
Гес,

Според теб концентрираният по-добър ли е от т.нар. "стар", под стар имам предвид опаковката от 1.5 литра и ако да - защо?

Мерси  Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 19:18 от FlameElement

# 54
Концентрираните перилни препарати имат същата почистваща сила и качества както неконцентрираните. Плюсът на концентрираните продукти е, че при производството им се използва по-малко вода, опаковките са направени от по-малко пластмаса, а също така при транспортирането има икономии, защото обемът и теглото на продукта са по-малки.
Ти сега се притесняваш дали не си се "набутал", но спокойно, не си.

# 55
Ти сега се притесняваш дали не си се "набутал", но спокойно, не си.

Mr. Green

Не толкова от гледна точка на финанси, колкото че ако бяха далеч по-слаби, трябваше да си купувам и от новите, а рафтовете взеха да преливат  Mr. Green

# 56
Гес,

Според теб концентрираният по-добър ли е от т.нар. "стар", под стар имам предвид опаковката от 1.5 литра и ако да - защо?

Мерси  Simple Smile

добре те е обяснила Guess Who, но аз ще направя едно уточнение. От стандартната опаковка, която е 1,5 литра има "стар" и "нов". А oт концентрирания Klein & кräftig съм срещала в България само старата опаковка, тази на снимката. Коментирам немските Корали, белгийски и други не съм ползвала.

# 57
  • Добрич
Аз не споделям много но ви чета,искам да имам чисто пране! Благодаря за новата тема,и затова че споделяте   bouquet

# 58
Видях, че нещо трибуквено коментирате тук и ми се наостриха ушите  Mr. Green Ще споделите ли?

И да ви питам  - последно си купих течен Ариел от Гърция, има си дадени градуси, но са в 2 колонки. Едната бяла, другата синя - предполагам в зависимост от твърдостта на водата. Но как да разбера коя коя е?

# 59
И да ви питам  - последно си купих течен Ариел от Гърция, има си дадени градуси, но са в 2 колонки. Едната бяла, другата синя - предполагам в зависимост от твърдостта на водата. Но как да разбера коя коя е?
Да не би да е в зависимост от това, дали са бели или цветни дрехите? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт