Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 903
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много се извинявам отскоро съм в темата ,ама да попитам кои е тоя прах дето все говорите за него и някви 3-ли 4 букви  Crazy Thinking  Наистина ли е толкова хубав и всички го ползвате  newsm78

Да знаеш, че е от аромата на праха. Вече съвсем са изтрещяли, че 8 страници не искат да кажат името му. Голямо пране пада значи  Peace И всичко заради Дедо и да не му се пречка само това име пред погледа.

Паролата е "Омо"  Laughing

Аз чак сега се записвам в темата, много перете...   bouquet 

Отивам да  prostor

# 106
Е как да не го пробвах! Нали от Метро ми звъняха, че има бактерии или ензими ли беше  Sick
Честно да ти кажа, пере колкото Персила от Кауфланда Mr. Green. Аз аромати не обичам силни, петната ги третирам винаги, така че ми е през дедо... дали има бактерии. Обаче Юниливър ги уважавам, почти колкото Пи-енд-Джи.

Мега-капс? няма да ги бъде. Та виж в ИталиЕ какво става! Онез, дет са по-шантави от вас тук във форума, нахокаха Диксана капс. Сега му смениха опаковката от кръгла кутийка в меко пликче, белким поевтинее Laughing
Италианците! Баш-дизайнерите. Щото това си е само дизайн, нищо повече.
По първия параграф не мога да се съглася с теб. Що да третирам петната, като прахът си маха и без третиране? Да, същият онзи румънски, с трибуквеното име. А пък другия, кауфландския, с който правиш сравнение, не ги маха сам. Но ако е от немския Кауфланд ги маха. Ех, че сложно.

По втория параграф: мекото пликче го имаше май още от началото; нещо като пълнител. Кои са тия, по-шантавите от нас (благодаря, много мило от твоя страна), дето са го нахокали, че нещо съм пропуснала. Аз пък имам информация, че в Италие (Сашко си слушкал, а) капсулите вървят добре. И трите големи играча там предлагат такъв продукт. А пък Диксана капсули не е лош. Един такъв безобиден. Не бих повторила покупката де.

Сега пък има испански Ариел препарат за петна, който представлява двойта капсула: в едно отделение прах, а в другото - син гел. В магазина огледах всички пакети и за съжаление всички капсули до една бяха спукани и гелът им - изтекъл.

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 23:36 от Guess Who

# 107
Сашо е мой човек! Беше женен за едно старо гадже - Мадлен Laughing
Ама ти не слушай какво думат бре -гледай какво става. Кат теб - пробват и не повтарят. Така ми дума и Лаура Пичини - Преобул се Илия-пак в тия. Ама по-скъпи де Laughing Аз й отговарям - Брех, ти познаваш клиентите на СънСити! Аз пък знам един форуууум Joy

и какво казваш - необратима рекция - испанска бомба/кат'испанската муха/

# 108
  • в белята
Да се запиша с едно въпросче тук ,че другата тема нещо невърви много.
От понеделник в Кауфланд е на промоция 50% намаление Woolite заслужавали си да се взима?Смисъл по-добро ли е от Burti за черно?

# 109
  • София
На мен този Woolite за черно не ми хареса,а и на аромат  SickБях взела някакъв Формил или нещо подобно от Лидл и по-добре ароматизираше.Сега загледах,че от Кауфланд съм купила и някакъв Wansou,който също ми допада.Само този за който питаш ми беше отвратителен.

# 110
 Днес тествах Омо - то в комбинация с бял Софтлан ( и двете купени от Карфур) - от аромата на омекотителя няма и помен, иначе дрехите са изпрани и миришат малко като на прани с домашен сапун....не съм много сигурна дали ще повторя покупката на Омо...може и Софтлан-а да е смотан де....ама това е засега....

# 111
  • София
Точно - на домашен сапун миришат после. Пробвах го праха вчера - наистина нищо общо като аромат с предишния вариант, за жалост. Като качество на изпиране ми е трудно да преценя, защото прах нормално замърсени (даже, бих казала, леко замърсени) дрехи. Ще ми е трудно да оползотворя количеството, което имам Embarassed

# 112
Ей, голяма драма с тази пуста миризма на ОМО. Laughing Лично миризмата му не ми е неприятна, даже напротив, макар че предната беше по-хубава, но тази смяна е някакво фирмено решение, засягащо всички марки от високия клас на Юниливър, което вероятно е продиктувано от предварително проучване сред потребителите. Като се повдигна въпросът тук, четох доста мнения от Англия, Нова Зеландия и Австралия, че новата миризма не се харесва. Вероятно ще я сменят след време. И друг път са правени "грешки".
Да ви питам, от Ариел и Персил по-хубаво ли ви миришат дрехите, ако изобщо миришат на нещо? Защото при мен Ариел оставя доста противна, сладникава миризма, а Персил не оставя никаква. Но липсата или наличието на миризма ще ги преживея, стига дрехите ми да са чисти и петната - изпрани.

# 113
Днес тествах Омо - то в комбинация с бял Софтлан ( и двете купени от Карфур) - от аромата на омекотителя няма и помен, иначе дрехите са изпрани и миришат малко като на прани с домашен сапун....не съм много сигурна дали ще повторя покупката на Омо...може и Софтлан-а да е смотан де....ама това е засега....

белият Softlan се води сезитив, По-принцип е с по-слаба миризма, но все пак има остатъчна. Но коментарите бяха, че в Карфур са стари стоките. Може и да не е читав. Аз пазарувам в Карфур и ми е направило впечатление, че каквото сме коментирали и хоп там. Coral, Skip, Persil, Ariel, Dash, Кристали, капсули, паралелен внос. Четат ни темичките, а Mr. Green Но все не уцелват каквото трябва. Или са белгийско-холандски или са залежали. Не са най-доброто. Какво е вашето мнение?

# 114
енито, така е , но ми прави впечатление ,че понякога рафтовете в Карфур са доста празни, което значи, че стоката върви- читава или не. А някои видове не са зареждани с месеци вече- Персил -червено шише  и  pure moments, Ариел експерт систем - синя туба ,Ариел актилифт -бяла туба.

# 115
енито, така е , но ми прави впечатление ,че понякога рафтовете в Карфур са доста празни, което значи, че стоката върви- читава или не. А някои видове не са зареждани с месеци вече- Персил -червено шише  и  pure moments, Ариел експерт систем - синя туба ,Ариел актилифт -бяла туба.
точно така забелязвам и аз. В Карфур четат темичките ни, но клиентите не, и си купуват  Wink За тези, които не са зареждани, предполагам че вече са изкупени залежалите количества, а редовните са по-скъпи и не искат да ги зареждат. Не разбирам много, само предполагам. Защото ако нещо свърши защо да не го заредят пак.

# 116
  • София
Ей, голяма драма с тази пуста миризма на ОМО. Laughing Лично миризмата му не ми е неприятна, даже напротив, макар че предната беше по-хубава, но тази смяна е някакво фирмено решение, засягащо всички марки от високия клас на Юниливър, което вероятно е продиктувано от предварително проучване сред потребителите. Като се повдигна въпросът тук, четох доста мнения от Англия, Нова Зеландия и Австралия, че новата миризма не се харесва. Вероятно ще я сменят след време. И друг път са правени "грешки".
Да ви питам, от Ариел и Персил по-хубаво ли ви миришат дрехите, ако изобщо миришат на нещо? Защото при мен Ариел оставя доста противна, сладникава миризма, а Персил не оставя никаква. Но липсата или наличието на миризма ще ги преживея, стига дрехите ми да са чисти и петната - изпрани.
Драмата е жестока, Гес  Laughing С Персил-а е друг нещо - при мен, като го съчетая със Силан сензитив, накрая резултатът е много приятен.

От много време се каня да ви питам - имаше в началото на 90-те години на миналия век един хубав английски (доколкото помня) прах - помните ли как се казваше? Сигурна съм,че отдавна го няма, искам просто от сантимент да се сетя как се казваше. С него прането ухаеше невероятно на чисто.

# 117

При пране с гръцки Ариел изобщо не слагам омекотител и дрехите миришат идеално и са мекички. Персил съм купувала само от БГ и не съм очарована

белият Softlan се води сезитив, По-принцип е с по-слаба миризма, но все пак има остатъчна. Но коментарите бяха, че в Карфур са стари стоките. Може и да не е читав. Аз пазарувам в Карфур и ми е направило впечатление, че каквото сме коментирали и хоп там. Coral, Skip, Persil, Ariel, Dash, Кристали, капсули, паралелен внос. Четат ни темичките, а Mr. Green Но все не уцелват каквото трябва. Или са белгийско-холандски или са залежали. Не са най-доброто. Какво е вашето мнение?

Ами на Софтлана всичко е на немски, но  може би има вероятност да е залежал,въпреки,че от бутилката миризмата е доста силна...ще го пробвам в комбинация с друг перилен препарат и пак ще дам отзиви...

# 118
Да ви попитам и аз за прословутото ОМО- има ли все още от старото производство, макар и в по-голяма опаковка. Най-накрая реших да го взема за бялото и ми се иска да мирише по-хубаво.

# 119
Драмата е жестока, Гес  Laughing С Персил-а е друг нещо - при мен, като го съчетая със Силан сензитив, накрая резултатът е много приятен.
Мирише ти на Силан, защото Персил не оставя никаква миризма. Дори този със свежите перли от Силан не мирише на нищо след изсъхване на дрехите.

От много време се каня да ви питам - имаше в началото на 90-те години на миналия век един хубав английски (доколкото помня) прах - помните ли как се казваше? Сигурна съм,че отдавна го няма, искам просто от сантимент да се сетя как се казваше. С него прането ухаеше невероятно на чисто.
Да не е Essex? Не беше английски, а гръцки и още го има в Карфур и Кауфланд, но не е съвсем същият като от преди.

При пране с гръцки Ариел изобщо не слагам омекотител и дрехите миришат идеално и са мекички. Персил съм купувала само от БГ и не съм очарована
Да, за гръцкия Ариел е ясно. Аз за румънския питам, този от супера.

Да ви попитам и аз за прословутото ОМО- има ли все още от старото производство, макар и в по-голяма опаковка. Най-накрая реших да го взема за бялото и ми се иска да мирише по-хубаво.
В бургаския Карфур поне има.

Общи условия

Активация на акаунт