Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да избеля пожълтели кухненски кърпи?
Какви са мненията за LEX омекотителите, които в момента се предлагат на разпродажба в Kaufland?
Къде мога да намеря препарат за отстраняване на петна, който ми беше даден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да избеля пожълтели кухненски кърпи?
-
Какви са мненията за LEX омекотителите, които в момента се предлагат на разпродажба в Kaufland?
Отзивите за LEX омекотителите, които в момента се предлагат на разпродажба в Kaufland, са смесени. Някои потребители ги намират за ефективни и приятни, докато други смятат, че не отговарят на очакванията им по отношение на консистенцията и аромата. Важно е да запомните, че мненията могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди.
-
Къде мога да намеря препарат за отстраняване на петна, който ми беше даден?
-
Къде мога да намеря магазини за паралелен внос в Стара Загора?
-
Къде мога да намеря концентриран препарат за пране Coral в синя опаковка за 28 цикъла на пране?
Че моите най-дълги програми са по 90 мин. Обикновено пера за 60 или 70 мин, която не се води ежедневна (поне за моята пералня) - "ежедневните" са отделени и са с продължителност 30-40 мин. 
и т.н. са си маркетингова стратегия. Не гледате ли, че всички производители се надпреварват кой по-кратка програма на предложи в машините си. Аз приемам съкратените програмите за по-малко дрехи като предимство, както и да се наричат, защото така се пести ток и вода. Но става въпрос за съкратени програми в рамките на разумното. Извинете, за 15 минути какво ще се изпере? Тя докато ги намокри, трябва да почва да ги плакне. Не. Такива супер кратки програми не ме блазнят. Предпочитам да събера количество и да си го изпера както трябва, отколкото да нося засечени дрехи. Защото като переш едни и същи дрехи - може и един час да са носени - не както трябва дълго време, те се засичат.
Кръстена е така, защото е удобна за по- често пране на дрехи(по слабо замърсени)!