Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А в течния Ариел има ли фосфати?

# 436
помня първия официален Ариел, който се продаваше беше чешки. Нямаше грешка. Явно онзи завод е по-напред с материала от братята румънци Mr. Green
Определено си права.

А в течния Ариел има ли фосфати?
В никой течен няма фосфати.

# 437
  • София
Моля, кажете сигурен начин за почистване/изпиране на мастило от химикалка от бяла памучна блуза. Положителният резултат трябва да е 100 процента, няма възможност за експериментиране.

# 438
При мен се получи като напръсках петното с лак за коса.

# 439

Гръцки прах за бяло пране,много съм доволна

Немски течен за цветно

За петна:

# 440
Днес  в Карфур /Пловдив/ми направи  впечатление изключително бедния /да не кажа-никакъв/асортимент на течни паралелен внос. Или вече не зареждат или заради лошото време се бавят доставките. Липсваха и много неща от тяхната марка- хапчетата кислороден избелител, цветоуловителните кърпички/имаше само няколко останали пакета/ ,някои рафтове пък бяха почти празни- много странно беше в отдел "Перилни".
 Как е в другите градове?

# 441
Питах и в другата тема,ама и тук да пиша: МОЛЯ кажете ми с какво да махна маркер(за бяла дъска) от детски дрешки Praynig Praynig Praynig

# 442
  • София
Пробвай с препарата на Хейтман против петна - този с четката. При мен успешно чисти мастило от химикалка.

# 443
Днес  в Карфур /Пловдив/ми направи  впечатление изключително бедния /да не кажа-никакъв/асортимент на течни паралелен внос. Или вече не зареждат или заради лошото време се бавят доставките. Липсваха и много неща от тяхната марка- хапчетата кислороден избелител, цветоуловителните кърпички/имаше само няколко останали пакета/ ,някои рафтове пък бяха почти празни- много странно беше в отдел "Перилни".
 Как е в другите градове?

и аз бях днес сутринта в пловдивския. Абсолютно нищо няма. Не само паралелен внос. Имах поръчка от родата в Стара Загора за четири препарата. Намерих само едниния. Айде да го отварят там, че ми писна да мъкна Mr. Green Но не знам защо няма стока. Не е вече кой знае колко снега.

# 444
  • Варна
Мдаа не се загледах много във варненския, но преди 2 часа си взех Корал за цветно и ми направи впечатление, че остана само 1 бр.
В тази връзка чудех се дали да не си взема за цветно но предвид ужасно много неуспешни покупки напоследък ( за съжаление все по-скъпи отколкото може да е преилен препарат) се отказах да рискувам. Припомнете ми за този Бурт  Praynig

# 445
Стенли  ,  не си струва.  Вземи  си Корал   за   вълна и финни -  в пъти  по -свестен е.

# 446
Стенли  ,  не си струва.  Вземи  си Корал   за   вълна и финни -  в пъти  по -свестен е.

и аз така мисля. Бурти не е лош за цената си, но когато има Корал е друго.

# 447
  • София
Обърках темата, извинявам се, а междувременно си отговорих и на въпроса  Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 16:56 от em4eto

# 448
  • София
http://www.apta.bg/product/38/apta-prah-za-prane-s-marsilski-sapun-3-60-kg.html
заслужава ли си този прах?от верото съм много ама много доволна

# 449
  • Пловдив
Да попитам тук- с какво да махна жълтите петна от део сапуна под мишниците на белите потници?

Общи условия

Активация на акаунт