Фотокниги 9

• 39 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Аз защо не я намирам хладилната чанта, само козметични виждам  Thinking

# 211
Аз защо не я намирам хладилната чанта, само козметични виждам  Thinking
Къде са писали за хладилна чанта  Rolling Eyes
Аз също само козметични виждам, поръчах голямата 10х6`` ХЛразмер

# 212
няма такова животно! само козметични са и то несесери

# 213
Определено системата им нещо не работи както трябва. В самите условия с дребния шрифт пише, че ако се опиташ да ползваш собствения си код, ще се счита за нарушение и т.н., а ето че става и така. Само не разбрах, вие като си пускате поръчки от собствения си код, получавате ли после по 1 кеш долар, защото аз като дадох на приятелката ми моя код и след нейната поръчка, получих $1 и така моята поръчка излезе напълно безплатно.

Дайте да си разменяме и да пробваме помежду си с нашите кодове, да видим какво ще стане. В страницата им във ФБ, много хора се оплакват, че шерването на кодовете не действа, надявам се от кравичката да го оправят. А оттам им отговориха, че имало 4 човека, които вече са натрупали по 50 долара.
Аз пускам пак двата кода, ако някой желае да ги пробва:
ZGCQCKF
Z099PLAYS6Y65

Ще се опитам да се свържа и с лайвчата им, да видим дали ще ми отговорят нещо!

# 214
9drmhr5carbw - това е за 100 снимки - изтича след 17 часа.

Ако някой иска имам едни дето са до 21-ви - ще вляза да постна кода

с това за 0.99 въобще не съм се занимавала, то трябва да му видя срока, че сега точно нямам време

# 215
Тия, нещо не ми се види наред и на мен обаче и с ползването на чужди кодове....  newsm78
1. Значи ли, че аз, приятелката ти и още 5-6 човека може да ползваме твоя код?
2. Ако аз ползвам твоя, получавам нещо за 0.99, ако обаче ползвам на още 10 човека, пак ли може.... и ако всеки един, на който съм ползвала кода печели по 1 долара..излиза, че вс е за без пари  #Crazy Къде им е сметката?

Проверих и за 1 долар в моите кредити - Нямам! ползвала съм собствения си код. Поръчката е в прцес на изпълнение.

пп
Тия, теб ако ти се занимава защо не пробваш да направиш уж поръчка с някои от нашите кодове на предната стр...виж просто дали се хваща?
Моят съм го ползвала аз, какво ще излезе, Деница и тя е ползвала своя?.

При мен продължава да пише за вашите кодове, че са невалидни.

# 216
мисля  newsm78 (трудно ми е), че сме сгрешили, като сме ползвали собствените си кодове за собствените си поръчки.
трябва - мисля  Crazy - да се ползват хорските кодове, а нашите да ги шерваме и да ги ползват, само другите маймуни от клона! А?

# 217
 Peace Дени, може и да си права, но аз пробвах вс налични в темата кодове, то не, че са повече от 3, но нито един не ми се хващаше, тогава пробвах с моя, който даде намалението, после пак с вашите и пак нищо, така че си пуснах с моя.

(Моята малката ми е толкова вдъхновена от аватара ти още от снощи, че вече се изживява като Рапунцел...тя по принцип мине не мине ден е "някоя от Принцесите"  Joy)

# 218
Peace

(Моята малката ми е толкова вдъхновена от аватара ти още от снощи, че вече се изживява като Рапунцел...тя по принцип мине не мине ден е "някоя от Принцесите"  Joy)
  Joy  Няма лошо и аз искам да съм РАПУНЦЕЛ , ама на нея повече и прилича! (бях Tired )

# 219
  • Плевен
Аз пуснах вече един протектор за телефон и чантичка за по $ 0.99  Party
И аз бях решила , че хл е хладилна Simple Smile

Моят код е     ZHCG3W9 , Expiry Date:    Aug 31, 2012 , ако някой иска да пробва.

Сега се чудя какво още да пускам Simple Smile

# 220
Сега, ето какво разбрах аз.
Както е показано тук на картинката http://www.artscow.com/free-mousepad
офертата действа, когато платиш 0.99 за някакъв продукт, ползваш чужд код и съответно човекът, чийто код си ползвал получава 1 кеш долар. Системата явно разрешава да си ползвате собствените кодове, но тогава не ви се начислява този долар. И както е показано в офертата, колкото повече хора ползват твоя код, толкова повече кеш долари можеш да натрупаш.
Оттук обаче следва нещо друго - всеки човек може да се възползва само от един продукт от цялата оферта /поне от един компютър/. Така че ти може да си натрупал 5 кеш долара, но системата няма да ти позволи да си поръчаш още 5 промоционални продукта, а тези пари ще си стоят в картата за някоя друга поръчка.
Това е! Вчера успях да се свържа с техния лайвчат.Казах им, че  поне 3 мои приятели са опитвали да си пуснат поръчка с моя код, но им дава, че кодът е невалиден, а оттам непрекъснато ми повтаряха, че вие трябва да се свържите с тях, да ви проверят вашите акаунти и  т.н. Обясних им, че не мога да накарам никой от вас да се свързва с тях, че проблемът си е мой  и пр. Докато си говорихме аз опитах да направя поръчка с някой от вашите кодове и съответно ми излезе същото съобщение за невалиден код. Казах го на човека отсреща, а те ми отговориха, че няма как друг код да действа, при условие, че вече съм се възползвала от офертата веднъж.

С една дума, трябва да си шерваме кодовете, но всеки човек може да поръча само по един продукт!

# 221
  • Стара Загора
Аз също се възползвах от офертата и поръчах чантичка, но с моя код. Преди това пробвах с публикуваните тук, но ми даваше, че са невалидни. Така че проблемът не е в това дали е поръчано вече преди това, явно е в тях. Ето го и кодът ми, ако някой иска да пробва:

Z099PLAYBNHCC

# 222
този код го генерирах сега, не съм го ползвала от профила на който е даде. Някой да го ползва за да видя дали евристичната ми логика е вярна

Z099PLAYK7XGJ

не си ползвайте вашите кодове за вашите акаунти, защото после не работят.

# 223
  • Стара Загора
Всъщност, кодът който постнах по-нагоре, ми го пратиха на мейла след поръчката, така че може и да е различен от този, който ползвах. Ако някой го позлва с успех, може да сподели!

# 224
Всъщност, кодът който постнах по-нагоре, ми го пратиха на мейла след поръчката, така че може и да е различен от този, който ползвах. Ако някой го позлва с успех, може да сподели!
ти от къде взе кода за да си пуснеш с него поръчката?

изгодни неща от кравичката http://www.artscow.com/photo-gifts/99cents-gifts  , с този код   Z099PLAYK7XGJ

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 18:18 от деница*

Общи условия

Активация на акаунт