Звезден Стил и Мода 2-ра тема

• 38 381
  • 425
  •   1
Отговори
# 240
Много е красива тази жена, роклята също. Ще се превърне в модна икона като обаче още поразчупи стила си. Сега се учи и го прави явно доста добре.

# 241
# 242
  • София
Много красива рокля и визия на Катрин. Този цвят е наистина чудесен.

# 243
  • Sofia
Кристен Стюард и Чарлийз Терон в сходен стил на премиерата на новият им филм.
Кристен е в Marchesa's Fall 2012, а Чарлийз в Christian Dior Couture.
Сходен стил, но за мен Чарлийз е на светлинни години напред  Whistling
Още от еферията Чарлийз.
И още от роклята на Маркеза с дежурните кецове.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 09:06 от NBM

# 244
  Олееее, "любимата" ми рокля!!!! От кога се чудех, кой ли ще се осмели да я сложи
 Спомням си я  много добре, още когато я видях за първи път на ревюто през Февруари месец, си помислих, че е едно от най-грозните неща, които някога съм виждала. Странна е някак, дантелените елементи от една страна са интересни, а от друга "разделят" тялото на "части", много странни части  като скелет-костюм  Rolling Eyes
 Иначе и тя и Чарлийз в черни рокли, явно тематично, заради филма, не че съм го гледала де, дали и той е така мрачен ?

За Чарлийз е ясно, че ще е по-красива с когото и да позира  Joy   А, и наистина Диор и Маркеза са на светлинни години едни от други в полза на Диор разбира се  Heart Eyes 

# 245
Очаквам интересни попълнения от Кан 2012  Peace

# 246
 И аз ще дебна, не знам обаче, кои от всички, които ми се иска да видя там, ще присъстват вобще.

Засега само една  Тилда в любимия си Акерман, предполагам.
 Диане Крюгър във Versus, но това са снимки от фотоколс, вечерните тоалети тепърва предстоят  Praynig 

# 247
http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/supermodel-eva-herz … s-photo/144557573  Ева Херцигова в Ели Сааб, май ?? Ще видим по-късно.

# 248
  • ...край Дунава
Ето я и Ева Лонгория, но облечена от кого, по-късно ще видим Laughing

# 249
Прилича на Маркеза, и не ми харесва

# 250
Леле, Ева е доста... привличаща погледите. Тилда Суинтън ми е много обикновена.

# 251
Точно Маркеза е роклята на Ева:

На червения килим

# 252

Ева и друг път съм я виждала на този фестивал с огроооомен шлейф, драматични са тези рокли, внушителни, но тази не ми харесва никак на нея. Признавам, че ми харесва този цвят

А, аз се влюбих  Heart Eyes Heart Eyes  Диане Крюгер  Уникална, просто уникална в рокля на Джиамбатиста Вали -висша мода. ИСтинска фея   

# 253
# 254
  • София
Една изумителна Салма.

Общи условия

Активация на акаунт