Парфюмни размисли и страсти - 148

• 41 767
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Майтапа настрана ,но е много гадно като попаднеш в такива парфюмирии,хем искаш да пробваш всичко ,хем имаш само две ръце ooooh!.

Allys, ти нали ще дойдеш на Всенародната Вселенска Среща? Обикновено на такива срещи ме хваща яд, че не съм шестръката Кали, а и нищо не бих разбрала, ако ползвам и краката си за тест.

# 616
  • Германия

Обикновено на такива срещи ме хваща яд, че не съм шестръката Кали, а и нищо не бих разбрала, ако ползвам и краката си за тест.

Много скромно. Аз направо сторъкия Шива искам да съм. Краката ми са безполезни - не мога да ги стигна. Откакто се огънах веднъж в поза "китайски кантар" за да помириша зад коляното си, си останах сецната и повече не разчитам на анатомията си от кръста надолу. Обаче Атти ми събра погледа като взе един химикал и взе да си пише по кожата кое къде е, оградено в кръгче. Хитро.

# 617
  • София
Сетих се нещо за срещата - ако някой може да вземе от офиса етикети - да си напишем имената - че аз по никове познавам повечето newsm78.
А нали ще сме само ние, няма кой да се смее.

# 618
Ох,най-накрая си получих "лютите чушки",голямо притеснение падна.Имало е обаче защо.
Много ми харесват,идеални са за топло време.Подкокоросана от Натали Hug и аз днес извадих една печка(не се наложи да се пъхам във фурната Joy) хубаво да се затопля и да видя как ще се развие.Ами красота...Ще почака обаче за по-топло време.

# 619
Ох Flutter,как искам да дойда на срещата ако знаеш Оле, ама има няма съм на близо 400 км. от София, пък нямам път по това време насам. Виж ако варненки организираха такива срещи с удоволствие щях да цъфна там Blush /ама те май не организират/.

# 620
Сега също са добре днес съм с тях. Честити!  bouquet

# 621
Сега също са добре днес съм с тях. Честити!  bouquet
Благодаря! Hug
Allys организират,обаче ги търси в другия форум http://forum.cosmeticsclub.org/forum/index.php?sid=bdef51c9500b4 … 773efcb4515f9e855.
И аз съм на 400 км. ,обаче смятам да ходя.Само да не е лошо времето.

# 622
Сега също са добре днес съм с тях. Честити!  bouquet

Същото щях да казвам  Grinning И аз получих Чушлетата и се държат страхотно. Все още ги усещам осезателно (напръскана съм от сутринта), но шоколада са го забравили в моето шише. Нищо, сложили са ми пък Маково поле, и аз съм им благодарна.

Алис, жалко  Hug

# 623
Ехее - днес масова инвазия на Чушките - и аз съм с тях - обилно полята, но като че ли лятото ги усещам по-добре Thinking

# 624
  • Козлодуй
И аз получих днес моите Л'артизани.Не са точно от "моите" май,малко тихи ми се виждат.Поне от тестовете на ръка Grinning Но не съм си доспала и не съм обективна.Ванилията имаше доста странно начало,някакво подправково-солено сякаш,но все повече ми харесва.Навегар-мога да кажа почти същото-малко странно начало,но сега е точно какъвто си го представях.
Междувременно получих пробички и отливки на Навигатора и Пеперудите.И двата не можаха да ме запленят обаче...
Поздравления за всички с нови придобивки Hug

# 625
Аз пък разбрах,че чакам едни Чушки Joy  bouquet

Взех си най-после и Gypsy water,голям кеф,но още по-доволна съм,че не грабнах на сляпо и Accord Oud на Byredo ooooh! леле,не мога да го понасям,няма такава смрад,мирише хем като в зъболекарски кабинет,когато ти пилят зъба,хем на горчиви бадеми Stop.Ууда явно не е за мен и това си е.Дори уудовете  на Монтал мога да нося по-лесно,по-специално Червения,но не мисля,че някога ще взема цяла бутилка.Няма нужда. Naughty

# 626
Нормално ли е Дрийминг на Томи Хилфигър да започва лееко спиртово и някой има ли наблюдение за трайността му,колкото и относителна да е тя?Бях се влюбила в този парфюм преди години,но сега ми е някак по натрапчив,а после сякаш носът ми свикна с аромата от едно фъс и не си го усещам сама.Или го усещам така,защото съм пред МЦ?С много суха кожа съм,може да е от това,или не му е сезона...  Thinking

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 20:15 от Мидичка

# 627
  • София
Благодаря ви, момичета!   bouquet

Ще изчакам.  Simple Smile
Именно трайността на Л'артизан ме притеснява. Ще заложа на Беж.
Пикси, мисля,че само щатският сайт изпраща парфюми. Те си падат леко сноби. Все пак, може и да им пиша. Ако ме отрежат- голяма работа. А може и да пробвам с Парфюми шоп. Благодаря , Разнежена! bowuu
Стискам палци за Асинка.

# 628
Куражче и аз съм за Беж. Hug
Нося тази вечер Mon Parfum Cheri, par Camille Annick Goutal. Е много ми харесва този парфюм сега на делебия сняг. Наистина има много голяма разлика между пробването му по ръце и истинското му носене със сериозно напръскване. Пак го чувствам ретро по хубав начин, но понеже е пудрено-кожен просто ме омайва. Страхотен е! Аз трудно харесвам Гутал, извън Нифео разбира се, но този е много изискан.

# 629
  • Козлодуй
Още един фен,радвам се много Hug
Тази вечер тук също е снежна виелица.Мисля си,че е чудесно време да разнося хубаво новата Л'артизанска ванилия Grinning

Мидичка,тук май няма много фенове на Томи Хилфигър Hug

Общи условия

Активация на акаунт