ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 930
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
koni1976 , много се радвам за теб! Hug Hug Hug Видя ли, че не е имало за какво да се притесняваш толкова. Сега вече гледай само положителни мисли да ти минават през главата! Peace

# 556
Daniela Mihaleva , добре дошла! Честито за хубавата новина! Много ти благодаря за изчерпателната информация. Изключително полезна ми е, особено за плодовете, хинина и виното. Любимия все ми повтаря, че малко червено винце (ние си правим домашно) нямало да ми навреди, защото аз много го обичам и пред си пиех по някоя и друга чашка вечер, ама ето че с право съм отказвала Wink Ще ми остане за догодина да си пия Joy Той и без това не пие вино, а само ракия Wink

Колкото до доктор за ЖК, аз се записах в Орландовци в 9 МСЦ пр д-р Петкова. Една моя позната ходеше при нея и при двете бременности и ми я препоръча. Доволна съм за сега. Малко по-върастна е, ама е добричка и внимателна.  Ако ти е удобно там, мога и координати да ти дам. Peace

И аз много обичам червено вино  Laughing но временно ще се лиша от него, въпреки че съм с мн ниско кръвно. По отношение на ЖК Орландовци ми е малко далече, тъй като живея в Студентски град и като цяло съм се насочила към по-близките квартали, че в по-напредналите месеци едва ли ще ми се ходи много из улиците, но все пак много благодаря за отговора ти Simple Smile На мен междудругото ми казаха, че ми е рано за ЖК и че чак в 12 г.с записвали и тогава се правили първите изследвания. А на теб досега правиха ли ти някакви изследвания? Simple Smile

# 557
Момичета, вчера бях на лекар и видях сърчице.
Гаденето при мен е убийствено, но не повръщам. Непрестанно съм и много уморена. Чувствам се толкова непълноценна. Чакам момента вичко това да отмине.

# 558
op koni 4estito i na vsi4ki drugi mam4eta

# 559
здравейте  отново и  от  мен и   добре  дошли на  всички  с  растящи  коремчета...  Тук по принцип първия   ехограф   го правят чак  в 10 тата седмица,  но    поради  първата   ми  неуспешна   бременност ми  го  назначиха по рано...Вече  два  пъти   се  видяхме с малкия шоши   и   си  имаме  силно  тупкащо  сърчице...Гаденето  вече   не  е  толкова  зле  и  хапвам  по малко..Simple Smile.   Малко  ме   хваща   яд,  че   тук  такова  нещо  като  бременен  хормон  не   признават  и  дори  и  незнам   стойности.  Казват,  че  се  проверява  само  при  съмнения  за   извънматочна  ...Simple SmileПри  мен   достъпа  до  комп   е  доста   затруднен - имам  едно  17  месечно   чудовище newsm48     дето    се изивява  като комп  специалист.... hit...Лека    вечер  на   всички..Simple Smile

# 560
Здравейте, бъдещи и настоящи мами!
Отдавна ви чета, но реших да пиша чак сега, защото преди две седмици прокървих, после пък изкарах тежък грип, та не беше ясно какъв ще е изхода. Simple Smile Но май вече всичко мина, а преди няколко дни чух и сърчицето! Това ми е първа бременност, разбрах на втори февруари, а термина ми е на 10-ти октомври и нямам търпение!
Пожелавам на всички бъдещи мами леки и спокойни бременности и здрави и пухкави бебчета накрая!
П.П. Надявам се не е прекалено късно да се запиша!  Embarassed

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 19:21 от Mulberry

# 561
Здравейте и от мен! И аз се присъединявам към октомврийчетата 2012, в момента съм в 7 г.с. и ми предстои преглед (вече бях на един за потвърждаване на бременността), за да се установи пулса на бебето и вече го чакам с нетърпение Simple Smile Терминът ми е за 15.10. Искам да попитам останалите октомврийски мами (особено тези от София) към кой д-р са се насочили за ЖК, че този въпрос много ме мъчи Simple Smile
Аз към доктор Богословова.Има много добри отзиви за нея.Работи в частния си кабинет-като общата такса при нея(включени всички изследвания )е 600 лв.Плаща се на 3 части.Успех!

# 562
  • Под кленовите дървета
Koni1976, много се радвам за теб Hug
Даниела Михалева, много полезно инфо  bouquet Обаче не бъдете по-вяти от папата. Ако на някой му се пие червено вино - поглъдка-две седмично може, няма да стане нещо.

# 563
Здравейте и от мен! И аз се присъединявам към октомврийчетата 2012, в момента съм в 7 г.с. и ми предстои преглед (вече бях на един за потвърждаване на бременността), за да се установи пулса на бебето и вече го чакам с нетърпение Simple Smile Терминът ми е за 15.10. Искам да попитам останалите октомврийски мами (особено тези от София) към кой д-р са се насочили за ЖК, че този въпрос много ме мъчи Simple Smile
Аз към доктор Богословова.Има много добри отзиви за нея.Работи в частния си кабинет-като общата такса при нея(включени всички изследвания )е 600 лв.Плаща се на 3 части.Успех!
Благодаря ти, а тези изследвания включват ли БХС и Фетална морфология?

# 564
Благодаря ти, а тези изследвания включват ли БХС и Фетална морфология?
Само за ФМ не съм сигурна(незнам дали имат необходимата апаратура),но каза че към цената се  включват  всички изследвания..Ако искаш мога да ти изпратя координати и да я питаш дали включва ФМ.

# 565
Лелееее, голямо четене падна - не ми остава време да влизам и после ми отнема цифра време да изчета всичко.
Кони, честито! Браво. Все пак я карай по-полека! Няма да се ядосваш и само хубави работи да мислиш вече! И да се случват разбира се. Аз съм от София - на 26 и бебче се чака на рождения ми ден - 6-ти октомври, когато ще стана на 27 Simple Smile
Пупи, нямаш ли някаква възможност полека да идеш до Бургас? Не знам - Сливен уж голям град, брат ми беше женен там, но нищо не мога да препоръчам, пък и щом си обиколила всички... При всички случаи не е нормално това, което ти е казала - аз съм във втори ден на осма седмица и още в първия ден на 7-ма видяхме и сакче, и бебе, и сърчице... Ти в коя си?
Кристич - тази докторка да я махаш веднага! Аман от такива!
Аз нали съм и аз октомврийче - който казва, че сме нерешителни, направо лъже. Юли решихме, че е време за бебе и веднага от раз спрях цигарите. От тогава съм проверила всичко - докторката си бях избрала още тогава. На нова година ходих да правя репортаж за първото бебе в Окръжна - нарочно - за да проуча терена Wink Даже май интервюирах докторката на нели - много е готина, ако е тази, която си мисля Simple Smile
Та идеята ми беше - в интернет инфо за доктори - колкото щеш. Почети, виж и си избери някой свръх прехвален. Аз си смятам, че с Дачева и 60 лева да давам - колко пъти ще се видим - 4-5? Струва си... Но сега трябва да си търся женска консултация по каса в Мусагеница-Дървеница и съм пас... Simple Smile
Успех на всички - вече имаме доказателства, че с добра енергия далече се стига, така че - връзвайте и по една мартеничка до червения конец, синьо манисто в пазвата, три пъти кълбо напред и смело Simple Smile

# 566
  • Под кленовите дървета
dilyanadi ти почти си ми колежка бе Laughing
Аз съм от тия дето ви досаждат да посетите и отразите събитие Laughing Laughing
Добре дошли на новите попълнения Hug Лека бременност до края и здрави бебета около термин  ylinfant newsm32

За Окръжна съм съгласна, че е супер болница. Сега, ако всичко е наред, ще раждам в Щерев (ако си запазя доброволното осигуряване) или в Окръжна, но при Дачева или Хаджиева, че Жекова вече е претрупана.

# 567
хехе, аз пък съм завършила ПР, но така ми тръгна - по телевизиите Simple Smile Даже сега уча втора магистратура - здравен мениджмънт Simple Smile Това бебе ще е гений - уча английски, следвам, въобще... Горкото... Че и татко му не се е дипломирал още с втората магистратура, а също ходи на английски Simple Smile
Намерих някакъв шашав метод да се изчисли пола на бебето - към числото 49 прибавяте числото, което отговаря на месеца, в който сте заченали (при нас това трябва да е 1 - януари).
От сумата изваждате пълните си години (тук има специфика - пълните години, с които сте прекарали по-голямата част от берменността си). При мен това е 26 категорично Wink
После почвате да вадите числата от 1 до 9 докато стигнете до едноцифрено число.
Аз извадих само до 5 и ми излезе числото 9.
Ако е нечетно - е момче, ако е четно - момиче. Аз както отдавна съм решила ще съм мъжка мама Simple Smile

# 568
  • Под кленовите дървета
ооо, значи съвсем колежки Laughing
и аз мислих за магистратура, но имаме планове за емиграция, та ще учим навън.
Иначе като родих Ники ходих да защитавам дипломна работа с бебе на 23 дни Joy
Къде го чете този метод?

вижте тук:
http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/72/88/

И тук

http://www.bebeimama.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5-%D0%B8%D … %D0%BD%D0%B0.html

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 00:03 от jasmin_veni

# 569
аз малко отсъствах, но да се включа за майките с 2ро дете, моята дъщеря е на 2,2г. и разликата трябва да е около 2,10г.
Лорини, сега като си бременна кърмата ти как е? не се ли е променила? мислила ли си да отбиваш каката като се роди бебето?

Общи условия

Активация на акаунт